Horoscop zilnic: 2 septembrie

Horoscop zilnic: 2 septembrie

Berbec

Intuiția iți este accentuată, iar emotivitatea iți poate juca feste. Fii cât mai discret, ocupă-te doar de treburi ușoare și evită spațiile aglomerate. Discuțiile tainice cu cineva de încredere din sfera profesională iți pot lămuri multe din conflictele mocnite la serviciu. Totuși, deocamdată adună informații și pregătește un plan de acțiune.

Finaluri fără precedent. Atmosfera astrală septembrie 2020

Taur

Se pare ca ești susținut de prieteni, dar și de persoanele din anturajul socio-profesional. Totuși, din politețe sau pur și simplu din faptul că fiecare are interesele lui, toată lumea din preajma ta va vorbi banalități. De aceea, fii prudent și evită să te lași impresionat de reacțiile sau spusele altora.

După-amiaza, retrage-te într-un loc liniștit și meditează la lume și viață.

Gemeni

Ești destul de solicitat la serviciu, dar și acasă, cei dragi așteaptă mult de la tine. O întrunire cu șefii sau un dialog cu un reprezentant oficial te poate pune pe gânduri vizavi de poziția ta în cadrul locului de muncă.

Dacă ți se vor încredința sarcini de lucru noi, fii prudent și analizează-le pe îndelete. A doua parte a zilei rezerv-o pentru casă și familie.

Un DAR divin revelator. Luna plină în Pești, 2 Septembrie 2020

Rac

Este o zi în care multe tipare mentale au șanse mari de schimbare. Dialogurile cu persoane deosebite, posibil din mediul profesional în care activezi, îți vor aduce noutăți în mod special pe zona financiară.

Sfaturile și îndemnurile primite te vor ajuta să găsești variante noi de câștig, fie prin abordarea altor activități la serviciu, fie pur și simplu orientându-te către o altă profesie.

Leu

Sunt momente bune pentru rezolvarea unor chestiuni financiare comune fie cu partenerul de viață, fie cu persoanele din anturajul socio-profesional. Este bine să fii la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii.

Veniturile tale din munca desfășurată ți se tot rotunjesc, așa încât poți achita toate datoriile, dar și niscai mofturi pentru cei dragi.

Oraloscop 31 august – 6 septembrie 2020

Fecioara

Relațiile parteneriale sunt disonante, așa încât fii prudent. Posibil să se contureze finalul unor colaborări sau măcar schimbarea condițiilor de desfășurare a unei activități comune cu alții.

Cumva jocurile în plan socio-profesional sunt realizate în umbră. Evită implicarea emoțională în treburile altora și dozează-ți eforturile în toate situațiile.

Balanța

La serviciu este multă forfotă. Relațiile colegiale sunt anoste, de aceea, evită contactele apropiate și dialogurile nefondate. Indicat este să te ocupi doar de îndatoririle tale și să nu te implici în ajutorarea altora.

Sănătatea este deficitară. Selectează treburile ușoare, la nevoie roagă pe cineva de încredere să te ajute și rezervă-ți momente de odihnă.

Scorpion

Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Fiind preocupat de îndatoririle tale socio-profesionale, persoana iubită sau copiii iți duc lipsa de multă vreme. Acordă-le momentele necesare, fie pentru discuții, fie pentru a participa alături de ei la activități recreative.

Pe de altă parte, gândește-te și la abordarea unui hobby drag sufletului tău.

Săgetător

Minunat ar fi să te preocupi îndeosebi de casa și familie. Cu toate că situația stă pe un bulgăre de dinamită în sfera domestică, cu puțin efort și bunăvoință poți rezolva orice conflict.

Ideile tale legate de amenajarea spațiului de locuit sau de rezolvarea unor chestiuni patrimoniale ar putea fi primite cu entuziasm de către cei dragi. Însă ține cont și de sfaturile lor.

Capricorn

Se conturează multe călătorii pe distanțe scurte în scopuri diverse. Fii prudent în discuții sau la semnarea documentelor, deoarece mentalul iți este umbrit. Este dificil să te concentrezi asupra unei acțiuni sau asupra unui subiect, de aceea, nu forța nota.

La nevoie cere sfatul unei persoane apropiate, de încredere.

Vărsător

Banii și implicațiile lor sunt preocuparea ta majoră de astăzi. Posibil sa fii nemulțumit dacă faci un bilanț al veniturilor și cheltuielilor. Există șanse să primești bani dintr-o colaborare, dar insuficienți pentru nevoile tale.

Totuși, selectează-ți prioritățile și lasă mofturile deoparte. De evitat speculațiile și planurile de investiții.

Pești

Ești tentat să rezolvi astăzi tot ce nu ai reușit în ultima vreme. Energia vitală este fluctuantă și astfel și stările tale de spirit sunt schimbătoare. Evită treburile care necesită mult efort fizic sau mental, pentru că este mai dificil să te concentrezi doar pe o singură acțiune.

După-amiază răsfață-te cu o plimbare în aer liber și cu o cină deosebită.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe