Horoscop zilnic: 2 octombrie

Horoscop zilnic: 2 octombrie

Berbec

Mult magnetism și destul farmec astăzi, de ce să nu te simți în stare să cucerești lumea? Persoana iubită se pare că are multă nevoie de tine, ca atare, acordă-i atenția necesară și fii mai reținut în ceea ce privește noile relații pe care le dezvolți în această perioadă. Cercul tău social mai poate rezista fără să fie extins.

Taur

Oricât de ancorat în realitate ai fi, trebuie să conștientizezi faptul că uneori, ceea ce alții consideră a fi “paranormal”, în cazul tău devine palpabil. Amintește-ți visele pe care le-ai avut noaptea trecută, s-ar putea să fie pline de tainice înțelesuri. În ceea ce privește relația în care ești implicat – ei bine, este momentul pentru a spune lucrurilor pe nume.

Gemeni

O zi perfectă pentru a fi petrecută cu prietenii, ca atare, de ce să nu iei prânzul împreuna cu cățiva dintre ei, socializând și comentând asupra noutăților? Încearcă să “dai” de prietenii vechi, de oamenii cu care nu te-ai mai văzut de atât de mult timp încat pare ciudat sa îi cauti acum. Este momentul pentru a relua relațiile aparent pierdute și a le readuce la viață.

ADVERTISING

Rac

Încearcă să uiți de toată tristețea care te-a dominat zilele acestea, renunțând la conflictele între tine și propriul tau ego. Confruntarile și tumultul intern se află azi la loc de cinste, mai ales atunci cand vine vorba despre locul de muncă, despre șefi și despre termene de predare.  Dacă ai de-a face cu zonele de război, atunci asigură-te că faci tot posibilul pentru a le evita, iar în viața de zi cu zi renunță la a provoca lupte sau disensiuni.

Atmosfera astrală OCTOMBRIE 2020: reSTART pe toate planurile vieții!

Leu

Ești norocos astăzi, Luna Plina te pune în fata îndoielilor pe care le-ai avut în ultima perioada de timp, oferindu-ți, însă, și șansa dar și mijloacele de a le rezolva, conștientizându-le, înainte de toate. Tot ceea ce a fost mai rau s-a sfârșit, urmând ca de acum încolo lucrurile să se așeze pe un drum clar. Îți va fi cu siguranță mai bine dacă ai putea să comunici celorlalți părerile tale, cu ușurință și fără inhibiții.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Luna  își face de cap în sectorul financiar al horoscopului tău, cauzându-ți îngrijorare în ceea ce privește banii sau valorile tale. Nu îți permiți confuzii și nici erori de judecată, ca atare concentrează-te cât poți de mult pe anihilarea tentațiilor care te predispun la a cheltui mai mult decât este necesar pentru ceea ce tu ai nevoie în viața de zi cu zi.

Balanta

Poate pare greu și imposibil lucrezi astăzi în echipa, însă dacă reușești, folosindu-te de legendara diplomație de care dai dovadă, la final, recompensa fi pe măsură. Resursele și creativitatea ta sunt împinse până la extrem, dar în scop constructiv. Este adevărat, dureri de cap pot apărea în orice moment într-o asemenea zi, însă la final cu siguranță vei fi simțit este o zi în care ai realizat ceva.

Luna plina in Berbec, 2 octombrie 2020. Un nou mod de a fi

ADVERTISING

Scorpion

Luna te încurajează astăzi te ocupi de propria-ți sănătate, însă degeaba adopți decizii corecte daca nu le și respecți. Este momentul te pui pe picioare, este cazul te întărești, pentru de acum încolo te așteaptă momente care iți vor solicita rezistenta. Saluta-ți noua personalitate!

Sagetator

Orice aduce astăzi Luna, influențe subtile, în cea de-a cincea casa a horoscopului tău solar, este de bun augur. Te vei simți puternic, carismatic și fericit, simțindu-te ca un copil care tocmai a cucerit universul. Dragostea este favorizată. Nu rata întâlnirile amoroase astăzi, mai ales înspre seara.

Capricorn

Tot ceea ce ni se întâmplă este o reacție la felul în care noi ne comportăm, gândim și acționăm. Ca atare, evită răbufnirile nepotrivite momentului, făcând în așa fel încât cei de acasă nu se simță ostracizați din cauza atitudinii tale. Din contra, pune dorințele lor pe primul plan, astfel aducând putina fericire în ambientul propriu.

Mercur in Scorpion, din 27 septembrie 2020. Răspunsuri din interior

Varsator

Trebuie fii mai diplomat astăzi, nu te bazezi pe vorbe și în cazul în care ai de-a face cu tehnica sau mecanica, mânuiești cu grija mașinile, uneltele, robotii. Evita orice tensiune sau stress, pentru numai așa poți nu provoci eventuale accidente, cauzate de neglijență sau neatenție. Profită de ocazie și solidifică bazele acțiunilor viitoare, astfel, asigurându-ți prima parte a succesului.

Pesti

Daca poți te ocupi pe îndelete de organizarea lucrurilor, a evenimentelor și a finanțelor, nu pierde această zi. Este o provocare pentru tine și, cum nimic nu se întâmplă fară un scop anume, ar trebui poți face față cu brio tuturor încercărilor care pot interveni. Nu te rezuma doar la a avea opinii, acțiunile și efectele acestora fiind mult mai prețioase și mai importante.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇