Horoscop zilnic: 2 martie

Horoscop zilnic: 2 martie

Berbec

Pentru tine, subiectele principale de astăzi sunt relațiile parteneriale și colaborările. Se pare că sunt lucruri neînțelese sau etape specifice unui proiect ce nu au fost parcurse corect la un moment dat.

Sunt posibile discuții tensionate cu partenerul de viață sau de afaceri. Recomandabil este să îți ții firea și să asculți doleanțele celorlalți.

Există multe restricții în privința parteneriatelor, însă prudența și discernământul te feresc de necazuri. Spre seară verifică-ți bugetul de venituri și cheltuieli.

Venus în Pești, 25 februarie – 21 martie 2021. Iubirea e compasiune

Taur

Se pare că astăzi ai multe treburi la serviciu. Relațiile colegiale lasă mult de dorit și bine ar fi să te bazezi doar pe tine. În schimb, șefii te susțin.

Sănătatea este destul de vulnerabilă. Indicat este să te ocupi doar de priorități și să fii cât mai discret. Atenție la starea de sănătate. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil.

În a doua parte a zilei invită-i pe cei dragi la o reuniune agreabilă.

Atmosfera astrală a lunii MARTIE 2021: Noul an astronomic și astrologic!

Gemeni

Dragostea și arta sunt priorități pentru tine. Cu toate că există tensiuni și restricții în privința relațiilor sentimentale, reușeșți să treci peste ele fără probleme. Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj.

Creativitatea este la cote înalte, ai idei deosebite, iar din gândurile și mâinile tale pot ieși adevărate opere de artă.

Alții sunt preocupați de copii. Aceștia le pot da bătăi de cap părinților Gemeni, dar farmecul odraslelor va înlătura orice neplăcere.

TOATE planetele în mișcare directă! Eveniment rar, o undă verde din Cer
ADVERTISING

Rac

Pentru tine este o zi bună de a te ocupa de capitolele dragi ție: casă și familie. Curățeniile generale, reamenaările de decor sau reparațiile curente se pot face cu succes.

Relațiile familiale sunt destul de umbrite, însă cu prudență și discernământ se pot linișți lucrurile. Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate. Totuși, ajută-i pe ceilalți numai după ce ți-ai rezolvat treburile tale. Bine ar fi să îți verifici situația banilor și bunurilor patrimoniale.

Aspectul astrologic al anului 2021: cuadratura Saturn- Uranus

Leu

Se pare că astăzi ești mai mult pe drumuri. Întâlnirile și dialogurile cu rudele sau prietenii apropiați pot fi frecvente. Notele alarmante predomină în veștile care vin către tine, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Pentru alții se pot pune probleme legate de forme de instruire profesională pe termen scurt. La acest capitol ai de recuperat unele etape educaționale pe care nu le-ai parcurs corect la un moment dat. De aceea, ocupă-te pe îndelete de acest capitol și cu siguranță vei dobândi succes.

Horoscopul săptămânii 1 – 7 martie

ADVERTISING

Fecioara

Capitolul financiar e în centrul atenției. Poți primi cadouri și recompense mărunte, dar de folos. Se pare că ai noroc la banii și bunurile altora. Pe de altă parte, există șanse de îmbunătățire a remunerației specifice unui loc de muncă.

Chiar dacă discordia se va instala în zona finanțelor, atenția sporită te ferește de neplăceri. Verfică în permanentă situația bugetului de venituri și cheltuieli. Spre seară fă o plimbare în aer liber și odihnește-te mai mult.

Horoscopul lunii martie 2021

Balanță

Tu ești vedeta zodiacului astăzi. Ai energie suficientă pentru a te ocupa de tot ce doreșți. Însă cea mai bună variantă este de a te ocupa de propria persoană. Astrele îți recomandă vizite la saloanele de îngrijire corporală și orientarea eforturilor către cursuri de dezvoltare personală sau relațională.

Încearcă să îți temperezi combativitatea vizavi de ceilalți. În a două parte a zilei pot interveni aspecte financiare: cumpărături neprevăzute, achitarea facturilor sau cadouri surpriză.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Scorpion

Pentru tine, astrele recomandă astăzi retragere din forfota vieții și introspecție atentă. Energia vitală este la cote minime, sănătatea este afectată pe segmentul aparatului uro–genital, iar durerile da cap pot fi pe aproape.

Ocupă-te de activități ușoare, nu răspunde la provocări și gandește-te doar la tine însuți. Sunt posibile vise sau premoniții legate de evenimentele și oamenii din viața ta. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber și folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale de sănătate.

Săgetător

Prietenii și protectorii îți sunt în preajmă întreaga zi. Dialoguri, sfaturi, indemuri, toate vin către tine pentru a te ajută să pășești în viață cu mai mult curaj.

Echilibrul dintre relațiile sentimentale și cele de prietenie este foarte fragil, existând riscul confuziei între unele și celelalte. Fii atent la oamenii din jurul tău și nu te avânta în relații nepotrivite, chiar dacă tentația este la cote înalte. O persoană influentă se poate opune planurilor tale legate de relațiile sentimentale, însă bine ar fi să ii dai ascultare.

Capricorn

Astăzi, domeniul profesional îți reține atenția. Se pare că există unele nemulțumiri din partea șefilor, legate de prestația ta într-un loc de muncă. Ascultă cu atenție ce ți se reproșează și încearcă să îți îmbunătățeșți situația. Colegii nu te susțin, așa încât bazează-te doar pe tine.

Familia îți cere aportul, iar balansul între aceasta și carieră te poate obosi destul de mult. Totuși, fii sincer și povestește celor dragi neplăcerile tale, deoarece numai ei te pot ajuta în aceste momente.

Vărsător

Pentru tine, călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung alcătuiesc subiectele principale de astăzi. Unele planuri de călătorie se pot reconfigura sau anula. Cei implicați în forme de școlarizare universitare pot întâmpina neplăceri legate de finanțarea cursurilor sau de susținerea examenelor.

Recomandabil este să fii prudent și, chiar dacă acum lucrurile sunt blocate, la momentul potrivit totul se va desfășura cum îți doreșți. În a două parte a zilei, bucură-ți sufletul cu o piesă de teatru sau cu muzică bună.

Pești

Astăzi sunt momente bune pentru chestiuni financiare ce vizează banii și bunurile altora. Taxele, impozitele, datoriile de orice fel le poți achita cu succes.

Bine ar fi să îți verifici documentele financiare specifice banilor și bunurilor pe care le ai în comun cu alții. Este posibil să descoperi ceva nereguli, dar cu atenție se pot remedia. Spre seară detașează-te de cotidian și abordează domeniile spirituale ale vieții.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇