Horoscop zilnic: 2 iulie

Horoscop zilnic: 2 iulie

Berbec

Alcătuiește planuri de călătorii îndepărtate sau caută să afli vești de la cunoștințele aflate în străinătate. De asemenea, sunt momente favorabile pentru a studia, a învăța, a susține interviuri și probe necesare într-un domeniu profesional.

În a doua parte a zilei invită un prieten la o discuție filozofică, lecturează cărți deosebite sau vizionează o piesă de teatru.

Taur

Interesantă zi la capitolul financiar. Este vorba despre banii și bunurile provenite de la alții. Cu toate că astrele te susțin mult mai bine la banii câștigați din muncă proprie, tu îți îndrepți privirea la ai altora.

Recomandate sunt astăzi achitarea taxelor, facturilor și verificarea, în funcție de caz, a relațiilor cu instituțiile bancare. Ai șanse și ajutor doar în legătură cu lucrurile cinstite.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

ADVERTISING

Gemeni

Ești nevoit să te implici și să dai explicații în relațiile parteneriale. Instablitatea existentă în acest sector de viață îți poate crea neplăceri, dar nu este ceea ce pare. Ceilalți sunt în regulă, hiba este la tine.

Ar trebui să te gândești la o reformulare a personalității tale și a modului de relaționare cu ceilalți. Temperează-ți combativitatea, deoarece poți strica anumite colaborări bune.

Rac

Sunt momente bune pentru a te ocupa de treburile de la serviciu, mai ales de cele restante. Chiar dacă sănătatea este vulnerabilă, dozează-ți eforturile și orientează-te către activitățile ușoare.

Colegii de muncă nu au același spor ca tine, astfel că s-ar putea să fii nevoit să lucrezi singur. Pragmatismul și hărnicia de care dai dovadă astăzi vor fi apreciate de șefi.

Leu

Veselia și cheful de aventuri de care dai dovadă te vor face remarcat în anturaj, încă din primele ore ale zilei. Vrei să te și îndrăgosteșți, însă nu prea ești hotărât.

ADVERTISING

Sunt senzații pasagere, astfel că nu se poate pune baza pe ele. Atenție că prietenii nu privesc cu ochi buni efervescența ta. Indicat este să te bucuri de tot ce este în jurul tău și să-i lași pe ceilalți cu toanele lor.

Decizii majore, finaluri și începuturi. Atmosfera astrală IULIE 2020

Fecioară

O zi potrivită pentru a te ocupa de familie și de treburile gospodărești. O curățenie generala, o reamenajare de decor sau planuri pentru o locuință nouă ar fi binevenite.

Pe de altă parte, sunt posibile întâlniri și dialoguri cu membrii familiei în legătură cu patrimoniul sau, în funcție de caz, situația unor rude. Nostalgia copilăriei te însoțește întreaga zi, conferindu-ți un farmec aparte.

Balanță

Se conturează drumuri pe distanțe scurte. Scopurile pot fi diverse, însă se pare că predomină cele în interes personal. Poți afla informații legate de o rudă sau un prieten apropiat ce au probleme.

ADVERTISING

Ai fi tentat să dai o mână de ajutor, dar recomandabil este să analizezi cu prudență și discernământ totul. Concentrează-te doar pe treburile tale ce nu suportă amânare.

Scorpion

O zi excelentă pentru a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Se pare că este nevoie să-ți reorganizezi bugetul, întrucât banii câștigați din munca proprie nu prea sunt de ajuns.

Pe de altă parte, recomandabil este să te gândești la o discuție cu șeful în legătură cu activitățile desfășurate de tine la serviciu și plata acestora. Spre seară, desprinde-te de cotidian și visează cu ochii deschiși.

Oracolscop 29 iunie- 5 iulie 2020

Săgetător

Principalele evenimente de astăzi sunt legate de relațiile cu ceilalți și acțiunile comune cu aceștia. Este o zi bună pentru a pune la punct chestiunile care te nemulțumesc vizavi de partenerul de viață sau de afaceri.

Ai forță și strălucire și te poți descurca fără probleme. Totuși, ascultă-i și pe ceilalți pentru că sunt anumite detalii importante pe care nu le poți observa singur.

Capricorn

Ar trebui să te ocupi doar de sufletul tău. Sunt multe aspecte ale vieții tale care trebuie deslușite, însă acest lucru îl poți face doar retrăgându-te din forfota cotidiană. Indicat este să te ocupi doar de activitățile ușoare.

Sănătatea este destul de încercată, revenind în atenție afecțiuni vechi. Prietenii apropiați roiesc în jurul tău, însă tu nu ai chef de ei. Fii cât mai discret!

Vărsător

Ești înconjurat de prieteni și protectori. Vrei, nu vrei, sfaturile, informațiile și îndemnurile legate de partenerii de amor sau de copii sunt frecvente. Nu prea îți place ce auzi, însă există aspecte pe care le neglijezi în aceste tipuri de relații.

Indicat este să fii prudent, întrucât se ascund multe neplăceri în spatele relațiilor cu ceilalți. Spre seară este posibil să primești vizita cuiva drag.

Pești

Ești hotărât să te ocupi de aspectele profesionale și de imaginea ta în lume. Ai chef, forță, curaj, însă îți mai trebuie și ceva temperanță. Se pare că în ultimul timp ți-ai cam neglijat îndatoririle sociale în favoarea celor familiale, iar autoritățile de la serviciu au observat asta.

O discuție cu șeful te-ar putea pune pe gânduri, însă acesta are dreptate. Găsește echilibrul în toate domeniile!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇