Horoscop zilnic: 2 februarie

Horoscop zilnic: 2 februarie

Berbec

Ori de cate ori Luna trece prin Balanță, te invita la cooperare, receptivitate și permisivitate, mai ales în relația cu partenerul de viață, dar și față de ceilalți oameni cu care vii în contact. Chiar daca tinzi fii  suspicios în legătură cu prietenii sau ești complet lipsit de încredere când cineva îți face o propunere sau o promisiune, construind tot felul de scenarii, încearcă fii ceva mai adaptabil și acorzi „prezumția de nevinovăție„, până la proba contrarie.

Taur

Luna în Balanță, în zona muncii, sugerează e nevoie depui eforturi considerabile pentru a intra în gratiile unui sef. Sau, este posibil ca tot ce faci, faci cu o oarecare teamă de eșec. Comoditatea, oricât de tentantă ar fi, nu este o soluție. Însă, nici evitarea, eschivarea, adică fuga din fata unor noi responsabilități. Doar rămânând conștient de puterea ta și trăind cât mai mult fără așteptări, vei putea face alegerile cele mai bune și vei putea acționă dincolo de frica de eșec.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

ADVERTISING

Gemeni

Astăzi nu-ți lipsește deloc creativitatea însă se pare ceva te oprește pui în practică niște idei frumoase. Poate e din cauză privești cu rezervă spre viitor sau ți-e frica -ți asumi o schimbare, în contextul în care totul pare stagnează sau se clatină. Recomandarea Astrocafe.ro pentru tine este te uiți cu sinceritate la toate temerile tale și vezi ce anume te limitează de fapt, înhibandu-ți exprimarea de sine. Dacă nu te crezi suficient de pregătit pentru un proiect în care ai dori te implici, îndreaptă asta, studiind, documentându-te sau făcând orice altceva crezi te-ar putea ajuta.

Rac

E clar astăzi știi foarte bine -ți urmărești interesele. Ești atent la orice sursă de câștig care apare, sau cauți scoți beneficii de pe urma talentelor și abilitaților altora. Sigur, este posibil asta le displacă celor vizați, mai ales ai tendința de a pune o oarecare presiune pe ei. Iar daca păstrezi mâcar o fărâma de discreție, decență și detașare, probabil chiar te vei alege cu ceva bani sau cu o perspectivă promițătoare în acest sens.

Horoscopul lunii februarie 2021

ADVERTISING

Leu

O zi prețioasă sub aspectul comunicării. Astăzi, al șaselea simț funcționează perfect, în sensul știi, intuitiv, ce nevoi au cei din fata ta, ce percepții au în ce te privește, cine și ce dorește -ți transmită. Astfel, poți veni în întâmpinarea celor din jur, cu cele mai potrivite cuvinte, care ajung ușor la inima lor. Un lucru e cert: poți acumula capital de imagine și credibilitate, doar fiind comunicativ, concesiv și permisiv. Se înțelege sunt favorizate, în special, activitățile care presupun comunicare și relații sociale, și mai puțin cele ce țin de rutina și meticulozitate.

Fecioara

Sunt șanse de câștig material sau financiar, atâta vreme cât știi -ți valorizezi și valorifici calitățile/talentele. De asemenea, este foarte important te gândești doar la banii pe care-i poți obține din munca proprie, și nu la cei veniți din speculații. Astfel, prin asumarea unor responsabilități noi, se întrevăd șanse reale de creștere a veniturilor. Mai e nevoie și  crezi în ele.

ADVERTISING

Balanța

Chiar dacă există o tensiune sufletească în fundal, ziua de astăzi poate fi, totuși, frumoasă. Farmecul personal, grija pentru felul în care te prezinți în lume, eleganta și rafinamentul, fac din tine o prezență extrem de agreabilă și dorită de ceilalți. Este o zi excelentă și pentru iubire, pentru astăzi reușești -ți deschizi inima și recunoști niste temeri legate de viitor. Iar recunoașterea acestora reprezintă un pas important spre dizolvarea lor. De asemenea, pentru cei disponibili, poate fi o zi a flirturilor fascinante.

MERCUR RETROGRAD în Vărsător, 30 ianuarie- 21 februarie. Dă-mi, Doamne, mintea de pe urmă!

Scorpion

Deși nu se poate vorbi despre dinamism sau simț practic, ci mai degrabă de o activitate interioară intensă, tranzitul Lunii prin Balanță, în casa a 12-a, îți poate aduce înțelegerea profundă a unor mesaje spirituale sau o anumită liniște și împăcare, în ce privește evenimentele ce se derulează în viață ta în acest moment. Poate fi o zi aducătoare de informații valoroase, de aceea e important fii receptiv și privești detașat, de pe margine, tot ce se întâmplă.

Săgetator

Susținerea unui punct de vedere într-un cerc de prieteni, în cadrul unei ședințe sau întâlniri, poate ajunge exact la tintă și poate detensiona atmosfera sau te ajută câștigi aliați, cu condiția nu întinzi prea tare coarda. Cu alte cuvinte, e nevoie comunici direct, la obiect și, cel mai important, fară aer de superioritate. Pe de alta parte, este important -ți protejezi finanțele. S-ar putea ca un proiect, în care ești solicitat te implici, te coste mai mult decât te-ai așteptat. Încearcă obții beneficii maxime, cu resurse minime.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 24 februarie- 24 martie 2021

Capricorn

Luna în Balanță activează zona carierei și puterii. Așadar, este o zi în care este necesar -ți asumi autoritatea, rolul de conducător și organizator. vorbești cu putere despre intențiile tale și -i inspiri pe ceilalți te urmeze. De asemenea, este un moment favorabil pentru a-ți susține, cu argumente, o  cerere în fata unor șefi. Poate fi vorba, de exemplu, de o cerere de mărire a salariului.

Vărsător

Viitorul unor relații pare te preocupe în mod deosebit, astăzi. Ceea ce nu e rău, mai ales Luna se afla într-o poziție care favorizează discuțiile în scop de reconciliere și stabilire a unor noi repere de relaționare. Sunt favorizate, de asemenea, alianțele cu persoane sau companii din străinătate. În cazul în care iți este greu iei o decizie în aceasta privință, primește cu toață încrederea sfatul unei persoane în vârstă, sau mult mai experimentate decât tine.

Pești

Astăzi, nu ai motive intri în panica ori te plângi, indiferent de natura problemelor care apar. Asta pentru ai în preajmă oameni gata te sprijine și răspundă nevoilor tale cu promptitudine. Spijinul primit poate consta într-o sumă de bani sau alte avantaje de natură materială. Cel mai probabil, acesta va veni de la o persoană apropiată, mai în vârstă sau cu un statut social respectabil.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇