Horoscop zilnic: 2 decembrie

Horoscop zilnic: 2 decembrie

Berbec

Până spre orele prânzului pot apărea ciocniri emoționale în sfera profesională. Probabil nu ești de acord cu pretențiile și regulile impuse de șefi sau ți-e foarte greu împaci în același timp și sarcinile profesionale și responsabilitățile familiale. Soluția este accepți sprijinul unei persoane apropiate care este lângă tine și e gata ți dea o mână de ajutor. În familie, încearcă găsești punți de comunicare și fii ceva mai concesiv.

Atmosferă astrală DECEMBRIE 2020 – Zorii unei noi lumi

Taur

Se păstrează tensiunile în zona comunicării. Luna în Rac te face extrem de sensibil și îți conferă stări emoționale schimbătoare, la extreme. Se înțelege deciziile importante trebuie evitate, iar negocierile ar fi bine de lăsat pe altădată. În cazul în care întâmpini piedici în cadrul unor demersuri juridice sau ai probleme cu un contract, apelează la părerea unui specialist sau la o persoană care poate privi detașat lucrurile.

Gemeni

Luna în Rac activează zona finanțelor. E posibil să ai sentimentul că ce iei pe mere dai pe pere, în sensul că apar cheltuieli neașteptate sau iți amintești ai de returnat niște împrumuturi. La asta se adaugă și faptul persoana iubită sau copilul tău are nevoie de sprijin financiar, ceea ce necesita eforturi suplimentare din partea ta. În acest context, se pare un coleg de serviciu îți întinde o mînă de ajutor sau îți un sfat bun.

Eclipsele finalului de an 2020 epic. Pregătiri pentru o nouă eră

ADVERTISING

Rac

O zi destul de încordată și solicitantă din punct de vedere emoțional. Luna se află în semnul tău zodiacal, însă aspectele în zona parteneriatelor și familiei sunt tensionate, ceea ce înseamnă poți avea sentimentul de blocaj în comunicare, de stagnare, de nemulțumire în ce privește atitudinea celor dragi. De asemenea, te poți simți constrâns, din cauza așteptărilor pe care ceilalți le au de la tine. Așadar, e foarte important nu iei totul personal și te concentrezi asupra lucrurilor care-ți fac placere și iți aduc bucurie, cum ar fi relația sentimentală.

Oraloscop 30 noiembrie – 6 decembrie

Leu

Pentru tine, Luna în Rac înseamnă discreție, izolare, observare de pe margine a evenimentelor. E posibil te simți foarte obosit, iar această stare se reflectă și asupra sănătății. Lecția de învățat astăzi este aceea a abandonului, credinței și acceptării. Oprește-te puțin din toate activitățile pe care ți le-ai propus și dedică mai mult timp sufletului tău, familiei, lucrurilor cu adevărat importante pentru starea ta de bine.

ADVERTISING

Fecioară

Este posibil astăzi ai parte de dezamăgiri de la prieteni sau cunoștinte. Persoane pe care contai e posibil fie de negăsit. Sau prietenii de la care sperai obții ceva și care te așteptai te înțeleagă acum au o atitudine cel puțin ciudată, în sensul nu mai sunt dispuși -ți dea dreptate, -ți sară în ajutor sau fie lângă tine. Așadar, ziua de azi îți oferă lecția renunțării la așteptări și acceptării tuturor așa cum sunt.

Balanță

Chiar dacă munca asiduă din ultima vreme e posibil -ți aducă satisfacții financiare, se pare acest lucru nu mai e suficient. Ți-ai dori mai multă recunoaștere și apreciere din partea persoanelor cu care lucrezi. În schimb, relațiile cu șefii sunt destul de încordate din cauza unor numulțumiri pe care le au în legătură cu rezultatele tale. Probabil ai sentimentul ți-ai pierdut autoritatea și credibilitatea, de aceea e momentul -ți asumi responsabilitatea, fii ceva mai flexibil chiar dacă nu-ți place mereu ce auzi, și renunți la așteptările pe care le ai de la ceilalți.

ADVERTISING

Scorpion

S-ar putea să realizezi că obiectivele tale de până acum, precum și unele principii de viață nu mai sunt de actualitate, nu mai rezonează cu tine. Este un moment important, în care ești îndemnat rupi niște legături cu trecutul, renunți la unele credințe, schimbi modul de a privi viitorul. O zi în care multe convingeri se dau peste cap, iar viziunea despre viață poate suferi transformări profunde. Este binevenit orice demers de rafinare spirituală: lectura, conversații cu persoane înțelepte și cu o experiență bogată, înscrierea la un curs.

Săgetător

Având în vedere ești mare iubitor de libertate și independență, te poți simți frustrat din cauza unor contrângeri și limitări, mai ales din punct de vedere financiar. Faptul depinzi de cineva sau te vezi nevoit reduci cheltuielile nu-ți place deloc. Însă acestea sunt măsuri temporare, așa nu e cazul te pierzi cu firea, mai ales ești susținut din umbră de o persoană binevoitoare. Totuși, în prima parte a zilei nu te atinge de portofel, pentru există riscul unor investiții neinspirate.

Capricorn

Nevoia de recunoaștere, atenție și confirmări este foarte puternică, deci așteptările de la cei din jur sunt foarte mari. Având în vedere ești și destul de sensibil și tinzi iei totul personal, relațiile cu șefii sau cele parteneriale pot fi încordate. În acest context, conflictele nu sunt o soluție, ci un deserviciu, mai ales în prima parte a zilei. Atitudinea constructivă este bazată pe sinceritate, comunicare deschisă și onestă, curajul de a spune adevărul și asumarea responsabilității.

Vărsător

Pare fie o zi dedicată muncii. O muncă destul de obositoare și lipsită de eficiența pe care ți-ai dori-o. Aspectele sunt tensionate și sugerează o lipsă de cooperare la locul de muncă, strecurarea unor greșeli, blocarea unor demersuri în cadrul unui proiect. Cert este ai sentimentul bați pasul pe loc, ceea ce te face -ți cam pierzi răbdarea. Totuși, este o ocazie bună pentru a ajusta, repara, modifica ceva. Cu condiția ai răbdare și iei totul încet. Sănătatea merită o atenție deosebită.

Pești

Se pare ești foarte emotiv, hipersensibil și tentat construiești mental tot felul de scenarii pesimiste, mai ales din punct de vedere sentimental sau al relației cu copiii. Poate e momentul te întrebi dacă nu cumva așteptările pe care le ai în ce-i privește pe cei mai dragi oameni din viața ta nu sunt un pic cam mari. Lecția de învățat astăzi este aceea a transformării emoțiilor negative în emoții pozitive, a generozității și iubirii necondiționate.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇