Horoscop zilnic: 2 august

Horoscop zilnic: 2 august

Berbec

Începutul săptămânii te poate pune pe drumuri. Fie că ești nevoit să vizitezi o rudă sau un prieten care se află la ananghie, fie trebuie să pleci în scop profesional. Verifică atent detaliile călătoriei și evită implicarea excesivă în treburile altora.

Dacă ești implicat în vreo formă de școlarizare, ar fi bine să te bazezi doar pe forțele tale. Dușmanii ascunși stau la pândă și pot reacționa vehement când te aștepți mai puțin.

Horoscopul lunii august 2021

Taur

Ești preocupat de câștigurile obținute în urma muncii depuse la un loc de muncă. Ceea ce e culmea este că ai șanse să primești bani, însă totodată vin și avertismente legate de cheltuiala acestora. Recomandabil este să faci economii și să eviți acordarea împrumuturilor, indiferent despre cine și ce este vorba.

Energia vitală este fluctuantă, existând riscul să-ți afecteze treburile propuse pentru astăzi.

Gemeni

Debordezi de energie astăzi. Stările tale de spirit sunt fluctuante și asta îți poate crea neplăceri în relațiile cu ceilalți. Ocupă-te serios de trupul și sufletul tău. Programează-ți tratamente de înfrumusețare, ședinţe de masaj sau plimbă-te prin magazinele preferate.

Prudență la relațiile cu șefii sau colegii de serviciu, deoarece în domeniul profesional se ascund multe hibe greu de pătruns!

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață
ADVERTISING

Rac

Astăzi ar fi bine să fii cât mai discret. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator, însă evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil, deoarece se pot produce erori greu de remediat.

La serviciu se țes conflicte ascunse la care ar trebui să iei aminte. Pe de altă parte, gândurile tale zboară prin planurile subtile ale existenței și nimeni și nimic nu îți poate distrage atenția.

Leu

Este o zi importantă vizavi de relațiile cu prietenii și protectorii. Pe de o parte, unii te susțin, pe de alta îți pun bețe în roate aceleași persoane. Învinge-ți temerile legate de aceste relații și continuă-ți drumul vieții exact așa cum îți spune sufletul tău.

Totuși, există în preajma ta oameni care chiar îți vor binele și te pot ajuta, mai ales în proiectele de anvergură sau în cele cu scopuri umanitare.

Dacă tot întrebi pe cineva cum se simte sau ce mai face, lasă-l să și răspundă
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Vrei, nu vrei, vei avea de-a face cu șefii astăzi. Sunt posibile discuții, replici mai mult sau mai puțin dure, iar dacă ai și o funcție de conducere, zarva va fi și mai pronunțată. De reținut că există mult subiectivism în ceea ce se spune și petrece, de aceea, abține-te de la critici și ascultă atent ce ți se spune.

Schimbările profesionale sunt pe cale să se producă și ar fi bine să vii în întâmpinarea lor.

Balanță

Cunoștinţele din străinătate te vor căuta fie la telefon, fie prin e-mail. Este o zi potrivită pentru a-ți aranja călătorii îndepărtate, chiar dacă se pare că deocamdată apar tot felul de piedici în acest sens.

Dacă ești implicat în diverse forme de instruire, astăzi afli informații importante despre acestea. Selectează veștile care vin către tine. Prudență la relațiile colegiale! Îndeplinește-ți sarcinile de serviciu cât mai bine.

Oracolscop 2 - 8 august 2021

ADVERTISING

Scorpion

Banii și bunurile comune cu alții sunt tema principală a acestei zile. Traversăm o perioada în care ți se deschid noi variante de câștig prin intermediul altora, dar fii foarte prudent.

Ce favoruri ți se oferă acum va trebui să le dai înapoi undeva, cândva, cu vârf și îndesat. Folosește totul cu măsură. Dacă ai datorii neachitate, îngrijește-te de ele. De evitat investițiile, împrumuturile și asocierile în afaceri!

Săgetător

Relațiile parteneriale îți dau bătăi de cap încă din prima zi a săptămânii. Bine ar fi să verifici parteneriatele și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. Desprinde-te de cele vechi și pregătește-te pentru altele noi.

Ești prea implicat în orice altceva, însă mai puțin în viața de familie. De reținut că tot acasă te vei întoarce după ce se va sfârși iureșul din sectorul partenerial.

Horoscopul săptămânii 2 – 8 august

Capricorn

Foarte multă zarvă se anunță la serviciu. Ești foarte ocupat, tot timpul apar îndatoriri noi, însă plata se lasă așteptată. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului respirator. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil!

Dozează-ți eforturile, mănâncă sănătos și hidratează-te suficient. După-amiază va trebui să rezolvi o situație comună cu un partener.

Vărsător

Astăzi ești creativ și demonstrezi mult chef de aventuri. Relațiile sentimentale și cele cu copiii îți pot umbri sufletul, dar cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu brio.

Este nevoie să-ți schimbi atitudinea, concepțiile și doleanțele vizavi de iubire și implicațiile ei. În acest sens, de mare folos ți-ar fi aprofundarea unui hobby sau studiul artelor.

Pești

Casa și familia îți vor solicita toate eforturile astăzi. Este nevoie să te ocupi pe îndelete de treburile gospodărești. Verifică atent instalațiile de gaze și de apă, deoarece se pot produce avarii greu de remediat.

Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate sau juridice. Fii alături de cei dragi, dar oferă-ți ajutorul doar în cazul în care ți se cere. Prudență la cheltuieli!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇