Horoscop zilnic: 2 aprilie

Horoscop zilnic: 2 aprilie

Berbec

O zi frumoasă, care promite relații armonioase și îmbunătățirea imaginii sociale. Dacă ești persoană publică sau ai de susținut o conferință, un discurs în fața unei comisii, un interviu sau un examen, în mod sigur vei avea succes și vei fi aplaudat la scenă deschisă. Astăzi, pur și simplu ești recunoscut pentru ceea ce ești și ce faci. În plus, te bucuri de companie frumoasă și de schimb valoros de idei.

De ce trăim incomplet

Taur

Ești ajutat de intuiție să descoperi o oportunitate profesională frumoasă, să dezvălui un adevăr sau să ajungi la niște informații greu accesibile. Poți avea noroc de un câștig financiar facil sau de un favor din partea unui apropiat. În orice caz, astăzi ai de câștigat, de pe urma cuiva, care fie te recomandă undeva, fie vede în tine un talent pe care îl poate exploata, astfel încât să câștigați împreună.

Gemeni

Pentru tine, ziua de astăzi poate aduce șansa unei colaborări fructuoase sau căderii la pace cu cineva, în vederea unui contract , îndelung disputat. E bine să te bazezi pe intuiție, adică să-ți asculți vocea interioară și nu logica. Altfel, riști să te lași oprit de temeri și inhibiții, în loc să accepți o oportunitate, care ți-ar putea schimba destinul profesional și social. Dacă nu este vorba despre o oportunitate de colaborare, atunci fii prezent la ideile care-ți vin astăzi și urmează-le.

Să (ne) creștem copiii pe verticala Vieții, nu pe orizontală…
ADVERTISING

Rac

O zi excepțională, sub aspectul relațiilor cu colegii de lucru și al desfășurării activității la locul de muncă. Ești inspirat și faci ca totul să pară foarte ușor, găsind soluțiile cele mai simple, chiar și la problemele complicate. Pentru unii Raci, această zi poate aduce și vești bune despre o primă, un bonus sau un câștig financiar facil. Este un moment favorabil și pentru demersuri în vederea obținerii unei finanțări sau sponsorizări.

Leu

O zi frumoasă, în care te simți în elementul tău. Oriunde mergi și orice faci, reușești să te plasezi în centrul atenției și să destinzi atmosfera. Este o zi excelentă pentru Leii care lucrează în domenii artistice sau sunt persoane publice. Aceștia se bucură de succes și pot încânta auditoriul, prin talentul lor oratoric și prin teatralismul care le este caracteristic. Au și o ușoară tendință spre excese și aventură, care ar trebui ponderată.

ADVERTISING

Fecioară

Astăzi îți îndrepți atenția în mod special asupra familiei și problemelor casnice. Ești nevoit să-ți organizezi timpul în așa fel, încât să împaci atât planul profesional, cât și pe cel personal. Pe de altă parte, poți avea nevoie de sfatul și sprijinul familiei, într-o decizie importantă care ține de locul de muncă. Încearcă să fii flexibil și să accepți mai ușor schimbările care apar.

Supărarea, o armă ideală pentru manipulatori

Balanță

Pentru tine este o zi prețioasă sub aspectul comunicării și schimburilor sub toate formele. Astăzi te poți ocupa de activități care necesită mișcare, schimb de informație, scrieri, corespondența , discuții și întâlniri. Energia mentală este la cote maxime, astfel că poți desfășura cu succes, orice activitate intelectuală. Poți susține cu succes un examen, o prezentare sau un interviu.

Atmosfera astrală a lunii APRILIE 2021: Dinamism pe toate planurile

ADVERTISING

Scorpion

În aceasta perioadă, se pare că pui planul personal înaintea carierei, iar asta te face mai atent la nevoile familiei și la liniștea ta sufletească. Astăzi te gândești foarte mult la bani și la mijloace originale, noi, prin care îi poți înmulți. Stima de sine poate crește, devii mai conștient de calitățile și aptitudinile tale. Este un moment bun pentru a valorifica un talent personal.

Săgetător

Astăzi ești favoritul astrelor. Luna tranzitează semnul tău zodiacal și îți conferă foarte multă energie, generozitate, optimism și entuziasm. Pe de altă parte, îți este stimulată dorința de libertate și independență, așa că astăzi nu vei accepta constrângerile cu niciun preț. Dacă cineva va încerca să vină cu impuneri, vei fugi mâncând pământul.

Capricorn

Astăzi simți nevoia să fii discret și rezervat, să lucrezi din umbră, să te ocupi de munca de documentare și strângere de informații. Poți lua parte la niște discuții de culise sau îți vor fi încredințate niște secrete. Este posibil ca aceste informații care îți ajung la urechi să aibă legătură cu o afacere sau cu un contract. În orice caz, ar fi bine să deschizi bine ochii și să fii atent la tot ce se discută în jur.

Vărsător

Luna activează zona prietenilor și a relațiilor sociale, așa că fii deschis și ascultă cu atenție ce au de spus cei din jur. Nu e exclus să ți se vândă un pont sau să afli niște informații, dacă nu utile, măcar fascinante. Este o zi bună și pentru a inspira alți oameni cu ideile și viziunea ta, asta mai ales dacă activitatea ta profesională presupune lucrul cu grupuri de oameni.

Pești

Pentru tine, finalul săptămânii arată promițător, ca stare de spirit, ca mod de abordare a tensiunilor din ultima vreme și a problemelor cu care te-ai confruntat. Este activată în mod special, zona carierei. Acolo se va produce o schimbare , în urma unei discuții cu un șef. Ai încredere în tine și acceptă o provocare în acest sens!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇