Horoscop zilnic: 19 martie

Horoscop zilnic: 19 martie

Berbec

Astăzi e destul de greu să te oprească cineva din vorbit. Luna în Gemeni îţi conferă o energie mentală foarte bună, farmec în exprimarea verbală, simţ al umorului. Probabil că vei în centrul atenţiei oriunde vei merge, iar cei din jur vor asculta cu interes tot ce spui.

Este o zi bogată în deplasări, cunoştinţe noi, activităţi didactice sau administrative. Reuşeşți să ajungi la persoanele de care ai nevoie, pentru a-ţi rezolva o serie de probleme.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 martie 2021

Taur

Luna plasată în Gemeni activează zona banilor proveniţi din muncă proprie, a posesiunilor, dar şi a stimei de sine şi încrederii în talentele tale. Aşadar, această zi te invită să-ţi conştientizezi talentele, să fii atent la posibilităţile noi de câştig financiar care se ivesc şi să ai încredere în ceea ce este.

Veşți bune pot veni de unde te aştepţi mai puţin, aşa că renunţă să-ţi faci planuri şi scenarii şi lasă lucrurile să meargă de la sine.

Gemeni

Astăzi, Luna tranzitează semnul tău zodiacal şi te îndeamnă să fii mai atent la tine, la nevoile tale, la aspiraţiile cele mai îndrăzneţe. Chiar dacă ai şi o oarecare teamă în legătură cu un proiect abia început sau care e pe cale să fie demarat, ai încredere în prietenii tăi şi în oamenii care se oferă să te sfătuiască şi să te ajute.

În această perioadă, succesul, în toate privinţele, depinde de capacitatea de a relaţiona, de receptivitatea la sfaturi, de abilitatea de a te lăsa inspirat de ideile celor din jur.

Mercur în Pești, 16 martie – 4 aprilie 2021. Nimic nu e ceea ce pare

ADVERTISING

Rac

Visezi la un succes financiar şi profesional de proporţii, iar astăzi simţi că te apropii cu paşi repezi de acesta. Te afli în contextul favorabil, toate demersurile începute par să se deruleze în avantajul tău, numai că e necesar ca astăzi să înveţi răbdarea şi discreţia.

Probabil că nişte informaţii foarte utile vor ajunge la tine, de la persoane aflate la distanţă, poate chiar în străinătate. Însă, oricât te-ar "mânca limba" să spui totul celor din jur, fă tot posibilul să te abţii.

Leu

Te bucuri de încredere şi atenţie din partea prietenilor şi nu numai. Eşti fermecător, găseşti mereu o soluţie pentru orice şi priveşți doar partea plină a paharului. Eşti o adevărată sursă de inspiraţie, entuziasm şi optimism pentru cei din preajma ta. O zi excelentă pentru socializare, pentru revizuirea unor aspiraţii şi obiective, pentru a-ţi crea viitorul prin gesturi şi cuvinte potrivite.

Pe de altă parte, dacă eşti trainer, coach, profesor, lector sau desfăşori orice altă activitate care are că scop împărtăşirea de idei şi cunoştinţe, te poţi bucura de succes deplin.

Oamenii din viața noastră

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

O zi importantă, mai ales din punct de vedere profesional. Astăzi ai ocazia să-ţi demonstrezi abilităţile, talentele, cunoştinţele, în faţa unui şef sau a unui potenţial colaborator.

Se pare că eşti suficient de convingător, astfel încât să obţii şi o finanţare sau o promisiune de acest tip. E-adevărat că nu se poate spune că se rezolvă în totalitate problemele de natură financiară, însă măcar revii pe linia de plutire şi priveşți lucrurile ceva mai optimist, din acest punct de vedere.

Balanță

Luna plasată în Gemeni, în zona elevării şi dezvoltării personale, speranţelor şi idealurilor, te face să te gândeşți mai mult la viitor, să fii mai interesat de activităţi educative şi culturale, de călătorii sau studii.

Este o perioadă propice pentru orice fel de activitate care te poate ajuta să evoluezi, să-ţi lărgeşti conştiinţa şi orizonturile cunoaşterii. Astăzi, probabil vei fi foarte curios, vei cerceta, căuta, compara informaţii.

E foarte util, însă, să asculţi cu atenţie şi sfaturile sau îndrumările unor persoane cu mai multă experienţă.

Horoscopul lunii martie 2021

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Gemeni, prezentă în zona transformărilor profunde interioare, dar şi a banilor altora, vorbeşte despre şansa de a afla nişte răspunsuri lăuntrice, prin punerea cap la cap a unor informaţii sau învăţături primite.

Pe de altă parte, astăzi poţi accesa nişte fonduri băneşti cu ajutorul partenerului sau poţi primi un bonus ca urmare a rezultatelor de la serviciu. În tot cazul, se pare că îţi este facilitat accesul la tot felul de beneficii, atât materiale cât şi spirituale. Fii receptiv și acceptă să fii sprijinit.

Săgetător

În cazul tău, astăzi este vizată zona imaginii sociale, a relaţiilor, cooperării. Este o zi excelentă pentru a revigora o serie de relaţii parteneriale sau de colaborare, însă poţi face asta numai fiind atent la reacţiile celorlalţi, la atitudinea lor faţă de tine, la cuvintele rostite la adresa ta.

Astfel îţi vei da seama cum eşti perceput, care e imaginea pe care ţi-ai creat-o, care este "masca" pe care o foloseşți cel mai des în lume. Poate că e momentul să mai renunţi la dorinţa de a te impune cu orice preţ şi de a fi în centrul atenţiei.

Horoscopul anului 2021

Capricorn

Ori de câte ori Luna trece prin Gemeni, tu eşti invitat la muncă şi eşti provocat să faci faţă mai multor sarcini în acelaşi timp, să te adaptezi schimbărilor şi să îţi organizezi activitatea cât mai bine. Aşadar, chiar dacă la orele dimineţii nu eşti foarte entuziast, ba chiar ai senzaţia că eşti nedreptăţit sau exploatat, treci peste asta şi fă tot ce poţi mai bine pentru a fi eficient.

Evită să începi mai multe lucruri în acelaşi timp, concentrează-te şi, în felul acesta, îţi va rămâne puţin timp şi pentru tine.

Vărsător

O zi pe care o poţi trăi după poftă inimii. Chiar dacă eşti predispus şi la unele excese (mai ales în materie de bani, în prima parte a zilei), totuşi, reuşeşti să te detaşezi de probleme mult mai uşor şi priveşti viaţa cu mai multă seninătate.

Este o zi excelentă pentru manifestări de iubire, pentru creativitate şi distracţie. Activitaţile pedagogice (mai ales dacă eşti cadru didactic sau ai de-a face cu copiii) sunt încununate de succes. Proiectele care necesită creativitate se derulează excelent.

Pești

Luna plasată în zona sufletului te poate face mai sensibil, dar şi foarte senzitiv şi empatic. Astăzi ar fi bine să stai cât mai departe de activităţi obositoare şi să acorzi mai mult timp sufletului tău, hobby-urilor tale, activităţilor relaxante sau creative.

Intuiţia funcţionează perfect, senzitivitatea este la cote maxime şi nu e exclus să îţi revină în minte tot felul de amintiri ori să descoperi deodată înţelesul unor evenimente din trecut. O zi valoroasă şi din punct de vedere material.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇