Horoscop zilnic: 19 mai

Horoscop zilnic: 19 mai

Berbec

Luna se plasează în Leu, în zona expresiei de sine, bucuriei de viață și creativității, conferindu-ți o stare euforică, un optimism nejustificat și un impuls aproape necontrolabil de a face schimbări și a-ți asuma riscuri.

Dacă schimbările țin de latura sentimentală, nu sunt deloc indicate. În schimb, daca vizează un proiect artistic, sunt chiar recomandate.

Taur

Luna se află în Leu și îţi poate activa niște frustrări legate de bani și de siguranța materială, în general. De fapt, te afli într-o perioadă în care te tot gândești cum să faci rost de o sumă de bani sau cum să-ți suplimentezi veniturile. Și ai vreo câteva idei, doar că trebuie să mai ai răbdare până se concretizează.

În ce privește sănătatea, evită excesele de orice fel.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Gemeni

Cu Luna situată în Leu, probabil că te vei ocupa de redactarea unor documente, de corespondență și de orice altă formă de comunicare. Poți lua parte la o întâlnire importantă, unde se hotăraște deznodământul unor demersuri juridice sau al unui contract.

Este foarte important să încerci să așezi toate acțiunile pe care le întreprinzi într-o formă legală.

ADVERTISING

Rac

Îți este gândul doar la bani și probabil că te vei ocupa de niște plăti sau îți vei face niște calcule, pentru a ști exact pe ce te bazezi în viitor. Sunt șanse de câștig, prin valorificarea unui talent personal, pe care l-ai ignorat până acum.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice

Leu

Luna intră în semnul tău zodiacal, deci îți vine apa la moară. Te simți mult mai bine, ești tonic și atragi oamenii în jurul tău ca un magnet. Totuși, energia de care dispui ar trebui folosită mai mult pentru distracție decât pentru schimbări, mai ales în ce privește un parteneriat.

Fecioară

Ai tendința de a fi reactiv și de a-ți exprima vehement, plenar și sarcastic pe alocuri, toate nemulțumirile și frustrările acumulate în ultima vreme. Recomandarea Astrocafe este să fii atent ce spui și despre cine. Asigură-te, de asemenea, că deții informațiile corecte, pentru că, altfel, în a doua parte a zilei, e posibil să regreți că ai tras concluzii pripite.

Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața
ADVERTISING

Balanță

Aștepți foarte mult de la cei din jur și nu ai răbdare să le explici în detaliu punctul tău de vedere, iar acesta este un motiv în plus de încurcături și neînțelegeri. Totuși, tensiunile se dizolvă, prin intervenția unui prieten sau a unei persoane care te girează cu încredere.

Scorpion

Dimineața poate fi destul de tensionată, din cauza unor încurcături apărute la serviciu, de care ești direct responsabil. Aceste tensiuni se pot acutiza sau poți fi tras la rapundere de superiori.

Recomandarea mea este ca pe parcursul întregii zile să fii prudent și riguros în toate demersurile profesionale, chiar dacă singura ta miză este acum câștigul.

ADVERTISING

Săgetător

Spiritele se mai calmează și probabil că veți căuta soluții legale pentru a demara un proiect sau pentru a încheia un contract mult râvnit. Este o zi favorabilă și pentru construirea unor relații cu persoane din străinătate sau pentru începerea unor studii.

Horoscopul săptămânii 17 – 23 mai

Capricorn

Luna se află în Leu, în zona emoțiilor intense, dar și a banilor câștigați prin intermediul altora. Așadar, este posibil, pe de o parte, să ai niște revelații profunde despre tine, iar, pe de altă parte, să vină spre tine oportunități nesperate de câștig.

Vărsător

Poate să apară o oportunitate minunată în ce privește o colaborare sau o asociere, în vederea materializării unei idei mai vechi. Totuși, îți recomandăm să nu iei acum o decizie finală și să nu semnezi încă niciun act sau să fii sigur că te documentezi atent și ești în cunoștință de cauză.

Pești

Luna se află în zona muncii și sănătății. Așadar, pe de o parte, e indicat să te ocupi de sănătate (poate chiar vei descoperi un remediu pentru o afecțiune sau vei schimba ceva în alimentație), iar, pe de altă parte, ai șansa să strălucești la locul de muncă, prin rezultatele obținute.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇