Horoscop zilnic: 19 ianuarie

Horoscop zilnic: 19 ianuarie

Berbec

Luna este plasată în continuare în zodia ta și te face foarte vorbăreț, activ, poate chiar prea liber în exprimare și predispus la tot felul de greșeli faţă de apropiați.

Așadar, poate ar fi bine gândești de două ori înainte deschizi gura, mai ales dacă intenționezi faci o remarcă mai acidă sau critici foarte dur pe cineva. Prudența și cumpătarea în tot ce faci și spui sunt absolut necesare astăzi.

Taur

Astăzi ești cu ochii în patru, pentru dorești profiți de orice oportunitate care apare în sfera profesională. Numai ți recomanda   nu forțezi prea mult nota și din dorință puternică de a te afirma faci compromisuri sau profiți de slăbiciunea cuiva, adică ți urmărești interesele personale, fără a ține cont de ale celorlalți și încălcându-le acestora dreptul la libera exprimare.

Gemeni

S-ar putea ca astăzi ai de făcut o alegere importanta pe termen lung. În sensul , pe de o parte, ți-ai dori ai mai multă libertate, poate accepți propunerea cuiva de a te implica într-un proiect care te inspira, însă, totodată, constați asta te costa destul de multe resurse, mai ales materiale. Așa e nevoie alegi între a-ți păstra un anume confort material și a-ți urma alegerile sufletului.

Pe de altă parte, interesele prietenilor sau persoanelor cu care vorbești nu par fie dintre cele mai onorabile.

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

Rac

E clar iți dorești foarte mult atingi un scop profesional la care râvnești de ceva vreme, însă, pentru a evita tensiunile într-o relație partenerială, e nevoie știi echilibrezi lucrurile, adică ai abilitatea de a te concentra asupra intereselor tale, însă fară a le periclita pe ale altora.

Cu alte cuvinte, oricât de tentantă ar fi o ocazie de afirmare, ia în calcul și modul în care demersurile tale ar putea afecta un parteneriat, mai ales pe termen lung.

Horoscopul anului 2021

ADVERTISING

Leu

Luna în Berbec activează zona credințelor, convingerilor și adevărurilor proprii. Adevăruri pe care, astăzi, vrei le impui și altora, fiind extrem de convingător și elocvent în exprimare.

Numai fie ai tendința exagerezi, fiind mult prea invaziv în ce privește spațiul celorlalți, fie ideile tale nu sunt foarte bine primite. Cert este e foarte important păstrezi o doză de diplomație, de rezerva și chiar de decentă, pentru a menține armonia în relațiile tale, mai ales din mediul lucrativ.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 ianuarie

Fecioara

Probabil pentru a face față unei provocări la locul de muncă, ai nevoie de sprijinul unei persoane apropiate, indiferent acesta se referă la bani sau la alt gen de resurse. Așa astăzi trebui -ți pui în funcțiune puterea de convingere.

Numai fii atent ca acest demers nu degenereze în manipulare, pentru , astfel, riști compromiți o relație sau generezi niste tensiuni în interiorul tău.

ADVERTISING

Balanța

E clar astăzi iți dorești fii în centrul atenției, fii apreciat, obții admirația celor din jur. Îndrăzneala de care dai dovadă și care, de altfel, nu e rea deloc te ajută inițiezi discuții clarificatoare cu partenerul de viață sau cu o persoana apropiată.

Numai îndrăzneală poate vira foarte ușor în indiscreție, tendință de dominare și egoism. Așadar, lasă mai mult spatiu de manifestare celorlalți, oricât de mult ți-ai dori fii "vioara întăi".

Conjuncțiile lui Mercur cu Saturn și Jupiter în semnul Vărsătorului, în cuadratură cu Uranus- ianuarie 2021. Tensiuni personale și sociale

Scorpion

Luna în Berbec, plasată în zona muncii, te înzestrează cu multă energie și determinare. Chiar daca nu totul merge strună, se pare tocmai asta te provoacă și mai mult -ți pui mintea la contribuție și găsești niste soluții excelente. Important este le și pui în practică, le materializezi.

Pe de alta parte, încearcă vorbești cu colegii de pe o poziție de egalitate și nu de superioritate, pentru relațiile între tine și ei funcționeze la parametri optimi.

ADVERTISING

Sagetator

Astăzi, Luna plasată în zona inimii te inspiră faci doar ce-ți place. Cu alte cuvinte, este momentul oportun pentru a acorda mai multă atenție unui hobby sau pentru a-ți deschide inima în fata persoanei iubite și a-i permite acesteia te cunoască mai bine, chiar și numai printr-o discuție deschisă, poate despre fricile tale cele mai profunde.

Dacă participi la un eveniment sau alegi -ți satisfaci niste capricii, poate fi destul de costisitor, dar probabil merită. Singura condiție este te simți bine cu ce faci.

Venus în Capricorn, 8 ianuarie- 1 februarie 2021. Nu, nu mai „merge și așa”!

Capricorn

Starea de spirit poate fie foarte bună astăzi, mai ales dacă îți acorzi mai multă intimitate și iți permiți faci lucrurile în ritmul tău. Aspectele din zona financiară sunt puternice și vizează și segmentul familiei/ căminului, ceea ce înseamnă e un moment potrivit pentru a face niște calcule sau pentru a investi o suma de bani, spre confortul și bucuria familiei.

Doar nu-ți place ți se forțeze mâna, ci te aștepți fii lăsat alegi singur ce și cât investești.

Vărsător

Luna în Berbec, în zona comunicării și energiei mentale, permite o foarte elocventă exprimare, mai ales atunci când ești nevoit -ți aperi un punct de vedere sau -i convingi pe cei din jur te urmeze.

Totuși, poate ar fi bine -i lași și pe ceilalți vorbească, adică asculți mai mult, pentru altfel poți pierde din vedere detalii importante ale unor discuții, iar asta poate da naștere la consecinţe nu foarte plăcute, pe termen lung.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Pești

Zona financiară este frumos potențată și energizată astăzi de Luna plasată în Berbec. Așadar, probabil astăzi vei ști foarte bine -ți valorifici și valorizezi calitățile, aptitudinile și talentele.

Parcă ai ceva mai multă încredere și determinare, ceea ce te ajută găsești niște soluții foarte bune pentru a ieși dintr-un impas financiar sau pentru a-ți crește veniturile. Totuși, nu uita pentru a materializa o idee, ai nevoie de oameni, deci fii dispus ceri sprijin și -i inspiri pe ceilalți.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇