Horoscop zilnic: 19 februarie

Horoscop zilnic: 19 februarie

Berbec

Luna se află tot în Taur, activând zona finanțelor și crescând șansele unor câștiguri materiale. Este o zi în care eșți invitat să-ți pui la treabă abilitățile și talentele, să-ți creșți încrederea în sine și să te bazezi în primul rând pe tine și pe alegerile tale.

E bine de știut că astăzi poți atrage conjuncturi favorabile, însă doar atunci când ești relaxat și renunți la control.

Taur

Ești avantajat în continuare de prezența Lunii în zodia ta. Astrul îți aduce ipostaze benefice,  veșți bune sau experiențe agreabile prin intermediul prietenilor, o stare bună și entuziasm în tot ce faci.

Este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii, conversații deschise și sincere, participarea la un eveniment sau orice altă activitate relaxantă.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

Gemeni

Vrei, nu vrei, te vei vedea implicat în jocuri și discuții de culise. Afli tot felul de lucruri, ajung la tine informații neoficiale sau ai propriile gânduri și idei de afirmare socio-profesională, pe care te vezi nevoit să le păstrezi pentru tine.

În acest context, Luna în Taur îți sugerează că nu e încă momentul să ieși în făță, ci e indicat să fii discret.

ADVERTISING

Rac

Luna în Taur creează contextul favorabil pentru rezolvarea unor probleme juridice sau deblocarea unor demersuri legate de un contract. Se pare că ai în preajmă persoane gata să te ajute și să te inspire, astfel că e posibil să-ți revizuieșți și unele aspirații și obiective.

Pe de altă parte, o călătorie care a tot fost amânată acum poate fi făcută sau reprogramată.

MERCUR RETROGRAD în Vărsător, 30 ianuarie- 21 februarie. Dă-mi, Doamne, mintea de pe urmă!

Leu

Te bucuri de conjuncturi favorabile în plan profesional, ești susținut în derularea unui proiect, afli informații utile, ți se dezvăluie secrete.

În plus, astăzi ai toate șansele să obții finanțare și să fii susținut material în derularea unui proiect. Nu e nevoie decât să ceri și ți va da orice ai nevoie. Așadar, lasă deoparte orice gând pesimist și fă-ți cunoscute intențiile.

ADVERTISING

Fecioara

Luna în Taur este de bun augur pentru tine, mai ales dacă aștepți o veste de la o instituție sau de la o persoană din străinătate.

Ai succes în toate demersurile care țin de studii, examene sau acte oficiale. De asemenea, o colaborare nouă se poate contura și oficializa. Imaginea ta poate cunoaște o redresare, mai ales dacă în ultima vreme a avut de suferit.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

Balanță

O zi care-ți poate aduce beneficii materiale. Poți descoperi sursa unor nereușite din zona profesională și, implicit, soluțiile cele mai bune pentru a îndrepta lucrurile.

De asemenea, te poți alege cu un bonus sau o recompensă, în urmă rezultatelor bune de la locul de muncă. Unii nativi pot descoperi o activitate nouă care le poate aduce câștiguri financiare.

ADVERTISING

Scorpion

O zi frumoasă, sub aspectul relațiilor, parteneriatelor, colaborărilor și imaginii sociale. Astăzi  ai ocazia să-ți afirmi potențialul, în cooperare cu cei din jur. Ești într-o perioada de redefinire profesională, de recâștigare a credibilității și autorității, iar pentru a obține succesul în această privința e necesar să înveți să simplifici lucrurile, să delegi sarcini, să fii în strânsă cooperare cu cei din jur.

Horoscopul anului 2021

Săgetător

Luna în Taur creează un context favorabil pentru activitățile profesionale de zi cu zi. Cu alte cuvinte, tot ce-ți propui pentru astăzi decurge cu ușurință și este încununat cu rezultate bune, iar asta îți redă curajul și puterea de a merge mai departe, având în vedere că această perioada nu este deloc ușoară în ce privește zona profesională.

Capricorn

O zi frumoasă sub aspectul creativității, exprimării de sine, iubirii. Poți primi declarații de dragoste, poți petrece clipe minunate cu persoană iubita sau cu copiii ori poți planifică o excursie.

În tot cazul, Luna în Taur îți cere să te orietenzi spre activități care-ți bucură inima, te inspiră și te ajută să te deconectezi de orice factor de stres.

Vărsător

Prezența Lunii în Taur  îți conferă un sentiment de siguranță și liniște interioară, ca și când totul e bine așa cum este. Este o zi excelență pentru a te dedică familiei, activităților domestice sau nevolilor sufletului tău. Cei dragi îți vor veni în întâmpinare cu gesturi și cuvinte frumoase.

Peșți

Iată o zi care-ți aduce conjuncturi favorabile în ce privește comunicarea, deplasările, transmiterea informațiilor. Veștile primite sunt îmbucurătoare, oamenii cu care comunici au cuvinte încurajatoare la adresa intențiilor și planurilor tale.

Este, de asemenea, o zi bună și pentru cei care susțin examene, interviuri sau conferințe.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇