Horoscop zilnic: 19 august

Horoscop zilnic: 19 august

Berbec

Contextul astral de astăzi te predispune la hipersensibilitate, visare, abandonare de sine. Trăiești într-o lume ideală și poți fi ușor decepționat în baza așteptărilor nerealiste pe care ți le creezi. Te remarci prin simt artistic deosebit, ești fermecător și blând în manifestare. Primește sprijinul și sfatul persoanei iubite, al copiilor care te pot aduce la realitate.

Taur

Tu manifești o mare nevoie de securitate materială. Astăzi ai o imaginație debordantă și ai tendința de a-ți ridica prietenii sau protectorii la un rang pe care nu îl merită. Păstrează contactul cu realitatea și urmează sfatul părinților sau al prietenilor apropiați în cazul în care ai dificultăți de concentrare. Evită asocierile și cheltuielile pe cât posibil.

Oracolscop 15 – 21 august 2022

Gemeni

Astăzi te poți arăta foarte preocupat de problemele celor din jurul tău, cel mai probabil ale fraților sau surorilor. Ești foarte empatic și sări în sprijinul oricui crezi că are nevoie. Ai putea manifesta o fire îngrijorată și pesimistă. Dă spațiu celor din jurul tău și așteaptă să fii solicitat înainte de a sări în ajutor. Fii prudent în călătoriile cu mașina.

ADVERTISING

Rac

Probabil vei avea de înfruntat unele frustrări legate de situația ta materială. Poți fi nemulțumit de câți bani câștigi. Ai putea manifesta chiar tendința de a te compara cu ceilalți oameni din anturajul tău sau din organizația din care faci parte. Abundența spirituală este cea care contează cu adevărat și o poți întâlni doar în sufletul tău.

Mesajul Ingerilor pentru luna AUGUST 2022

Leu

Tu astăzi te faci foarte ușor remarcat, impui respect, dar în același timp poți intimida prin autoritate, fermitate, încăpățânare și tendința spre exagerare. Ești destul de sensibil și ușor de rănit în special de către șefi sau de către autorități. Menajează-te, evita conflictele și îngrijește-ți sufletul implicându-te doar în activitățile care îți aduc plăcere.

ADVERTISING

Fecioara

Tu preferi să stai departe de ochii lumii și poți alege să stai retras, izolat. Manifești un puternic complex de inferioritate și poți fi foarte confuz. Ai o imaginație foarte vie și ești atras de religie, ezoterism și filosofie. Evita confruntările căci manifești tendința de a-ți impune punctul de vedere și acestea ar putea deveni tensionate și dominate de frică.

5, Vibrația numerologică a lunii AUGUST. E vremea marilor schimbări!

Balanța

Astăzi te-ai putea confrunta cu unele pierderi financiare atrase de asocierile în care ești implicat sau chiar de către partenerul de viață. Ești foarte pragmatic, poți supraaprecia latura materială a vieții în detrimentul celei spirituale și poți fi foarte afectat de orice pierdere materială. Păstrează-ți încrederea în oameni, renunţă la control și suspiciune.

ADVERTISING

Scorpion

Tu astăzi pari să fii încercat în zona relațiilor și a parteneriatelor. Fii prezent la ce se întâmplă, rămâi ancorat în momentul acum și nu face uz de agresivitate. Dispui de talent artistic și actoricesc pe care ar fi păcat să nu îl folosești. Nu fi manipulator în relația cu persoana iubită sau cu copiii, ci investește iubire și respect în relațiile tale.

Săgetător

Ai un spirit de observație foarte dezvoltat, acorzi mare atenție detaliilor, poți fi încăpățânat și înclinat spre critică și control. La serviciu muncești din greu, dar este posibil să o faci din dorința de a evada din societate. Îți convine poziția de subaltern și toată lumea se poate baza pe tine. Acasă este posibil să nu te simți în siguranță sau să îți lipsească stabilitatea.

Capricorn

Tu pari să păstrezi o notă de mister și lași impresia unui om subtil, ascuns.  Asocierile în care ești implicat îți pot atrage câștiguri financiare. Ești foarte atras de cercetare, ocultism, misticism. Îți place să te joci și adori distracțiile, petrecerile sau chiar jocurile de noroc și speculațiile financiare. Sunt de evitat călătoriile, în special cele pe apă.

Vărsător

Contextul astral de astăzi te predispune la sensibilitate, emotivitate, ești foarte intuitiv și poți prelua ușor vibrațiile mediului înconjurător. Lucrezi bine în echipă și ești foarte cald, curtenitor, amabil în relația cu asociații și colaboratorii. Situația financiară nu este foarte confortabilă, nu prea vezi o îmbunătăţire rapidă și sunt de evitat cumpărăturile.

Pești

Tu ești înzestrat cu o imaginație fără margini, ești foarte intuitiv, dar poți cădea ușor în capcana superstiţiei sau a fricilor nejustificate. La serviciu ești peste măsură de ambițios și te-ai putea surmena. Este o zi bună pentru activități filantropice în care să te pui în serviciul celorlalți pentru a evita tendințele autodistructive. Drumurile cu mașina necesită prudență.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇