Horoscop zilnic: 19 august

Horoscop zilnic: 19 august

Berbec

Se conturează evenimente importante în sfera profesională. Întâlnirile și dialogurile cu șefii sau cu diverse persoane cu funcție te vor pune pe gânduri.

Temerile tale legate de locul de muncă sau de relațiile colegiale sunt accentuate. Riscurile nu sunt chiar atât de mari pe cât crezi tu. Totuși, ți-ar prinde bine schimbarea atitudinii față ceilalți și mai multă discreție.

Este posibil, de asemenea, să fii implicat în activități socio-profesionale cu efecte pe termen lung.

Taur

Gândirea îți este dominată de temeri mai mult sau mai puțin fondate. De aici, felul în care vorbeșți și relaționezi cu ceilalți pot duce la neînţelegeri. Temperează-ți stările și ordonează-ți gândurile.

Este nevoie să-ți schimbi mentalitatea, fie că este vorba despre viața privată, fie despre zona profesională în care activezi. Planifică un program de instruire personală pe termen lung, cu sprijin din partea unor persoane avizate.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Gemeni

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor și relaționării cu instituțiile financiare. Se recomandă prudență, deoarece există un risc crescut de erori în documente sau în calcule. De asemenea, este posibil să plătești daune de pe urma acțiunilor partenerului de viață, a unei rude sau de pe urma colaborărilor profesionale.

Rezervă-ți momente pentru a te gândi pe îndelete la situația ta financiară și a trasa noi direcții.

ADVERTISING

Rac

Ziua îți aduce în atenție relațiile parteneriale. Există o mare vulnerabilitate pe acest segment de viață, de aceea, fii prudent. Pe de o parte, colaborările profesionale sunt tensionate și au puține șanse să reziste testului timpului.

Însă, pe de altă parte, sunt momente bune pentru a-ți schimba poziția și atitudinea față de partenerul de viață sau cei de afaceri. Provocarea momentului constă în a te adapta rapid răsturnărilor de situație.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Leu

Ziua îți aduce multă forfotă la serviciu. Relațiile colegiale sunt haotice, fiind bine să te bazezi doar pe forțele tale. Dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de priorități.

Sănătatea este vulnerabilă, plus ai parte de oboseală accentuată. Evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Remediile naturiste, compania oamenilor veseli și dragi sunt cele mai bune remedii.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Relațiile sentimentale și cele cu copiii îți oferă disconfort. De ceva vreme, discordia și-a făcut cuib în sectorul amoros, de aceea, fii prudent și nu răspunde provocărilor.

Mai mult este vorba despre temerile tale ascunse, care ies la iveală din când în când. Este momentul să-ți schimbi viziunea asupra iubirii și implicațiilor ei. Astfel te vei linișți, iar relațiile cu cei dragi vor deveni minunate.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 29 august 2021

Balanță

Casa și familia te acaparează din plin. Posibil ca un membru al familiei să aibă nevoie de suportul tău material și moral. Ești sensibil la problemele celor dragi, însă ține-ți firea. Există și varianta ca ceilalți să profite de tine și de veniturile tale, folosind șantajul emoțional.

Păstrează o distanță sănătoasă față de toată lumea. Oferă-ți ajutorul numai după cercetarea atentă a situațiilor în care vrei să te implici.

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile cu anturajul apropiat vor cunoaște turnuri importante. Este bine să fii mai selectiv cu oamenii cărora li te destăinui, deoarece nu toți sunt ceea ce par. Controlează-ți gândurile și alege-ți cu grijă cuvintele. Posibil să fii etichetat astăzi într-un mod destul de subiectiv.

Călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă temă importată a zilei. După-amiază, relaxează-te la o șuetă cu cineva drag.

Oracolscop 16 - 22 august

Săgetător

Se întrezăresc cheltuieli. Recomandabil este să fii prudent, deoarece veniturile tale sunt incerte. Pe de o parte, primeşti bani, însă pe de altă, deja sunt cheltuiți de câteva zile.

Evită planurile de investiții sau asocierile în afaceri așa-zis profitabile pentru toți cei implicați. Tot ce ține de regimul banilor este acum răsturnat și subiectiv. Echilibrează-ți nevoile și rezumă-te la cheltuielile strict necesare.

Capricorn

Este o zi în care emotivitatea este accentuată. Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici relațiile cu ceilalți sunt tensionate. Minunat ar fi să te ocupi doar de îndatoririle tale și să fii cât mai discret.

Renunță la obiceiuri, idei, concepții, direcții de viață care s-au dovedit nefolositoare până în prezent. Alcătuiește-ți noi planuri de viitor și fii optimist. Lucrurile chiar se desfășoară în favoarea ta.

Horoscopul lunii august 2021

Vărsător

Ești retras și greu observabil în peisajul cotidian. Vin către tine informații prețioase legate de locul de muncă. În aparență relațiile cu șefii sunt bune, însă reține că este doar o aparență. Pot izbucni conflicte din te miri ce. De aceea, controlează-ți reacțiile și ține-te departe de discuții frivole sau situații incerte.

Sănătatea este vulnerabilă, iar oboseală accentuată. Odihnă, o dietă ușoară și detașarea de toate îți sunt suficiente.

Pești

Ești susținut astăzi de prieteni sau protectori. Totuși, ar fi bine să nu îți divulgi planurile de viitor sau să îți dai prea mult cu părerea pe diverse teme comune cu alții. Există riscul să apară divergențe majore de opinie și este mai greu să faci față unor discuții aprinse.

Reține sfaturile și îndemnurile pe care le primești. După-amiază, relaxează-te la o plimbare în aer liber, alături de cineva drag.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇