Horoscop zilnic: 18 septembrie

Horoscop zilnic: 18 septembrie

Berbec

Aspectele relaționale sunt astăzi cele ce iți solicită multă implicare, fiind dispus mai lași de la tine, doar fie armonie în cămin. Totuși, va trebui găsești răbdarea necesară pentru a descoperi motivațiile din spatele comportamentului persoanei iubite astfel încât nu ajungeți la conflicte ce au ca substrat teme precum luptele de putere și necesitatea de a fi în control.

Jupiter a revenit la mișcarea directă. Întoarcerea la valori uitate

Taur

Astăzi te străduiești ca interacțiunea cu colegii de muncă se desfășoare armonios, încercând adopți o atitudine sinceră și imparțială, ceea ce iți va aduce un dram de simpatie. Important însă este fii atent anumite convingeri personale nu sunt atât de relevante pentru ceilalți, de aceea ferește-te le susții cu orice preț. Acasă, nu încercă intri în competiție cu partenerul.

Oraloscop 14-20 septembrie 2020

Gemeni

Plin de idei și dornic de a mai socializa, astăzi ar fi indicat cauți compania celor care-ți împărtășesc opiniile și gusturile, găsind timp faceți un schimb relaxant de impresii, eventual sub pretextul de a merge la un eveniment artistic. Cu persoana iubita însă, va fi mai dificil de gestionat orice manifestare de posesivitate și nici la serviciu încă nu s-au domolit tensiunile.

Rac

Relația cu cei de acasă primează astăzi, fiind dornic de a face tot ce-ți stă în putință pentru a te bucura împreună cu cei dragi de momente de calm și relaxare. Mai dificil fi constați asumarea unor responsabilități poate fi uneori copleșitoare, de aceea axează-te pe aspectele importante, nu pe mulțumirea celorlalți. Ai energie ți fructifici ideile creative, dar nu uita de costuri.

Leu

Atitudinea deschisă și generoasă te ajuta astăzi, mai ales se prefigurează o zi încărcată cu o bogată activitate socială, dar cu condiția nu-ți risipești timpul cu trivialități, doar fiindcă îți vine greu refuzi. Familia pare iți solicite mai mult timp prezența acasă, ceea ce vine în contradicție cu dorința ta din această perioadă de a fi cât mai prezent în lume și a te face remarcat.

Fecioara

Ești ferm convins sistemul de valori la care te raportezi este unul just și imparțial și nu sunt șanse iei decizii financiare fără a pune mai întăi totul în balanță. Totuși, se recomandă a găsi o cale cât mai diplomată de a transmite acest lucru copiilor și persoanei iubite, fară a lasă senzația le impui ceva. În plus, nu lăsă discuțiile cu cei dragi ajungă la urechile necunoscuților.

Fără Fecioară, probabil am fi pierduți

Balanța

Cu Luna aflată în propriul semn ești predispus la fluctuații ale zonei emoționale dar nu uita astăzi e momentul ți acorzi ție întâietate, fară te mai preocupe atât de mult satisfacerea celor din jur. Cumpărăți ceva frumos, ieși cu prietenii în oraș și nu te îngrijora atât de mult pentru cât investești în imagine, pentru știi dispui de resursele necesare pentru a-ți mări veniturile.

Scorpion

Astăzi ar fi mai degrabă o zi potrivită pentru meditație și relaxare, departe de mediul competițional în care activezi în ultima perioadă. Ai acum ocazia fii tu cu gândurile tale, pui în balanță și cele bune și cele rele astfel încât fii pe deplin împăcat cu strategia pe care ți-o propui. Lasă intuiția te ghideze și ajuta-te de scris pentru reformularea ideilor.

Săgetător

Frecventează astăzi prietenii și cercurile sociale care-ți împărtășesc convingerile, inclusiv cele de natură spirituală și vezi dacă o practică susținută iți aduce un plus de satisfacție și echilibru. Este posibil simți faci un efort pentru a da curs pornirilor de a lua contact cu medii noi, preferând poate ți desfășori căutările pe cont propriu și în singurătate, dar ai nevoie de alții pentru a-ți schimba perspectiva.

Capricorn

Vrei, nu vrei, astăzi va trebui faci față cu brio misiunior publice, pastrându-ți o atitudine cât se poate de echilibrată și fară a te pierde cu prea multe explicații. Nu ai cum -i mulțumești pe toți, așa pune accent doar pe ceea ce ți se pare esențial. De asemenea, ești provocat ți mobilezi forțele doar către acele proiecte care iți pot schimba într-un anume fel viață.

Vărsător

Fie este vorba de relația cu persoana iubită, fie doar de un parteneriat de afaceri, se simte astăzi nevoia unui suflu nou, de aceea ar fi recomandată o deplasare, un schimb de experiență sau, daca e cazul, o mică vacanță. Totul este ți învingi anumite preconcepții și mai ales faci eforturi pentru a obține aprobarea superiorilor astfel încât poți pune în practica aceste demersuri.

Pești

Astăzi este posibil ți dai interesul pentru a împaca părțile implicate într-o chestiune care se referă la bani sau bunuri aflate în comun, mai ales dacă iți sunt prieteni și spiritele rișca se încingă. Proiectele creative prin care vrei ți faci activitatea zilnică mult mai plăcută par a nu avea parte de susținerea colaboratorilor și poate e cazul faci mai multe demersuri pentru a obține o calificare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe