Horoscop zilnic: 18 martie

Horoscop zilnic: 18 martie

Berbec

După ce ziua de ieri a fost ancorată în muncă și rutină, astăzi îți dorești să aduci ceva nou în viața ta. Vrei o schimbare atât în ceea ce privește jobul pe care îl ai, cât și în domeniul spiritual al vieții tale. Nevoia de libertate este puternic resimțită. Ziua îți poate aduce o schimbare imediată și radicală, la locul de muncă sau în plan spiritual.

Taur

Ai parte de o zi în care dorința de auto-exprimare a ajuns la punctul sau maxim. Vrei independență și libertate. În cazul în care lucrezi într-un mediu închis, care te limitează în a-ți exprima calitățile creatoare, poți resimți un impuls puternic de a pleca și căuta ceva nou, care să rezoneze cu tine. În cazul în care ai copii, încearcă să fii mai atent cu ei astăzi. Dar nu posesiv.

MERCUR în PEȘTI, 10 – 27 martie 2022. Logica Sufletului

Gemeni

Poți avea parte de un eveniment în cadrul familial sau în viață personală. Un eveniment imediat și radical. Poate fi vorba de o schimbare de domiciliu sau de o schimbare a atmosferei familiale. Se face resimțită o dificultate în acordarea timpului în mod egal vieții personale și vieții profesionale.

ADVERTISING

Rac

Libertate maximă, asta îți dorești. Ești comunicativ și deschis. În cazul în care lucrezi în jurnalism, poți crea astăzi un articol original, care va avea priză la publicul cititor. Dacă vei fi nevoit să-ți petreci timpul în trafic sau să călătorești, încearcă să fii atent la drum și cât mai precaut. De asemenea, poți avea parte de schimbări radicale în modul de a comunica sau de a percepe divinitatea.

Luna plina în Fecioară, 18 martie 2022. Toți putem contribui la vindecarea lumii

Leu

Poți avea parte de schimbări bruște în plan emoțional. Cel mai probabil, ele vor fi provocate de un eveniment care se va petrece astăzi. Încearcă să fii mai precaut cu banii și să-i ții departe de ochii unor persoane care i-ar putea sustrage de la tine. De asemenea, din cauza unei necesități urgente, poți cheltui o sumă substanțială de bani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Astăzi este o zi a schimbărilor radicale și imediate, în plan relațional sau a propriei personalități. Poți pune capăt unei relații sau poți începe una, într-un timp foarte scurt. Pe de altă parte, imaginea ta cere o reînnoire. Simți că este cazul să te reinventezi, dorești să aduci ceva nou și să te afișezi celorlalți în această primăvară, cu o nouă imagine.

Dacă vrei să ajuți la calmarea tumultului...

Balanța

În cazul în care sunt nemulțumiri care vin din cauza unei neîmpliniri profesionale, astăzi este o zi bună pentru schimbări semnificative în această privința. Poți căuta sau chiar aplica pentru un nou job. Unul care să te inspire mai mult decât cel prezent, care să-ți placă și care să fie în concordanță cu tine. Nu-ți fie teamă să experimentezi ceva nou.

ADVERTISING

Scorpion

După ce ieri ți-ai dedicat timp substanțial prietenilor, după ce ai văzut cine îți merită cu adevărat prietenia sau cine este într-adevăr compatibil cu tine, astăzi este timpul unei alegeri. Se pot rupe sau lega prietenii, mai rapid decât îți poți imagina. Pe de o parte, poți pierde prieteni, dar, pe de altă, poți câștiga unii noi.

FALSA ALEGERE, o tehnică de manipulare foarte des folosită

Săgetător

Este timpul să pui piciorul în prag și să-ți îndrepți atenția asupra acelei cariere pe care ți-ai dorit-o toată viața, dar nu ai avut curajul să o profesezi. Familia îți solicită și ea atenția, însă vrei să ai parte de libertate și de mai puține responsabilități în plan personal. Astăzi poți avea parte de schimbări bruște, chiar radicale, în domeniul personal, familial sau emoțional.

Capricorn

Pot avea loc schimbări neașteptate în plan fizic, vizat fiind anturajul, sau în plan intelectual, vizată fiind percepția ta asupra divinității și a evoluției spirituale. De asemenea, poți fi nevoit să pleci într-o călătorie neașteptată sau, în cazul în care te afli la facultate, să ai parte de un eveniment care să pună în cumpăna studiile.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 martie

Vărsător

Astăzi, poți avea parte de fluctuații financiare. Poți câștiga pe neașteptate o suma de bani sau o poți pierde la fel de repede. Ești mai profund, tinzi să observi mai mult oamenii din jur și să le studiezi mișcările. Intuiția și inspirația sunt la cote maxime, așa că pune-ți ideile pe hârtie și ai încredere în ce simți.

Pești

Este o zi în care tinzi să acorzi mai mult timp parteneriatelor. Fie că este vorba de un parteneriat de afaceri sau de o relație, astăzi îți vei îndrepta atenția mai mult asupra celuilalt și mai puțin asupra ta. De asemenea, poți avea parte de schimbări neașteptate în plan relațional sau de parteneriat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇