Horoscop zilnic: 18 iunie

Horoscop zilnic: 18 iunie

Berbec

Banii sunt subiectul principal al zilei, în special cei câștigați din munca proprie. O mărire de salariu, o primă sau un cadou cât de mărunt sunt lucruri binevenite, dar mai ales binemeritate.

Drămuiește-ți veniturile cu discernământ, pentru că sunt posibile pierderi serioase. Tentația de a te avânta în investiții este la cote înalte, dar bine ar fi să rămână la stadiul de tentație.

Taur

O zi în care ar fi bine să-ți dozezi eforturile și să te ocupi doar de treburile tale personale sau profesionale. Sunt posibile stări de spirit neliniștitoare.

Senzația că lucrurile se desfășoară prea încet pentru gustul tău este accentuată, însă este subiectivă. Încetinește ritmul și observă ce se petrece în jurul tău. Ai încredere că totul este un film, în care joci un rol important pentru evoluția ta.

Cu ce ne contaminăm?

Gemeni

O zi în care oboseala este accentuată, fie pe fondul treburilor de la serviciu, fie pe fondul unei sănătăți precare. Fii prudent, discret și evită provocările celorlalți.

ADVERTISING

Ocupă-te de treburi ușoare și la nevoie cere sfaturile și ajutorul celor dragi și de încredere. Tensiunile nervoase pot degenera în conflicte serioase pe termen lung, de aceea, este bine să-ți controlezi stările de spirit.

Rac

Astăzi ești interesat doar de prieteni. Se pare că este un moment bun de a face o selecție drastică în acest sector de viață. Unele legături pot lua sfârșit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate și sentimente oneste.

S-ar putea să nu scapi ușor de unii așa-ziși prieteni, dar fii vigilent și nu uita că aparențele înșală. Vin evenimente foarte importante pentru destinul tău.

Leu

Se vor evidenția aspectele privitoare la carieră. Poate nu ai studii suficiente pentru a avansa, pentru a-ți menține poziția socială sau ai lăsat pe seama altora îndatoririle tale.

Imaginea ta în ochii celorlalți nu este prea grozavă și ar trebui să iei aminte. Oricum, este un moment al scadenței, iar sefii îți pot cere socoteală. Gândește-te bine înainte de a spune ceva!

ADVERTISING

Ne ajung din urmă situații vechi. Atmosfera astrală IUNIE 2020

Fecioară

O zi în care procesele mentale sunt îngreunate. Este bine să-ți controlezi reacțiile, să eviți luarea deciziilor și discuțiile ample.

Sunt posibile răsturnări de situație spectaculoase în relațiile cu străinătatea sau în planurile de studii și călătorii. Recomandate sunt activitățile culturale, cum ar fi lecturarea unei cărți deosebite, vizionarea unui film bun sau un dialog cu cineva erudit.

Balanță

Este o zi în care ar fi bine să te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii altora: taxe, impozite, datorii sau relații cu instituțiile bancare.

Pe de altă parte, dacă la locul de muncă ești implicat în activități financiare cu banii firmei sau instituției, s-ar putea să descoperi anumite nereguli. Remediază lucrurile, chiar dacă asta presupune și ceva neplăceri colegiale. Prudență la cheltuieli!

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile parteneriale sunt foarte dinamice. Nu prea ai tu chef să te implici în discuții sau activități de grup, însă va trebui să te alături celorlalți.

Se pare că este un moment bun de a lămuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborările în care ești implicat. Unele se află aproape de final, astfel că o verificare atentă a ceea ce ai realizat până acum ar fi binevenită.

Oracolscop 15- 21 iunie 2020

Săgetător

Ești hotărât să rezolvi toate sarcinile de lucru restante de la serviciu. Concentrează-te doar pe cele importante. Atenție că tu ai spor și chef de muncă, dar pe ceilalți nu-i interesează.

Pe de altă parte, te gândești serios să-ți selectezi relațiile de colaborare. În a doua parte a zilei, oboseala își va spune cuvântul. Stările de sănătate fluctuează destul de mult, așa că fii prudent.

Capricorn

Sunt posibile îngrijorări legate de relațiile sentimentale. Amintirile fostelor iubiri, dorințele vechi de distracții și aventuri te însoțesc întreaga zi. Fii prudent și concentrează-te pe acum și aici!

Chiar dacă starea de spirit ți se poate schimba ușor, cu puțin efort îți poți păstra farmecul nativ. Creativitatea este la cote înalte și ar trebui să dai frâu liber imaginației. Evită exagerările și fii mai calm.

Vărsător

Relațiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate, de aceea, fii prudent și grijuliu cu ceilalți. S-ar putea ca un membru al familiei să-ți ceară ajutorul.

Pe de altă parte, gândurile tale zboară către ținuturi îndepărtate, în care ai dori să te muți. Balansul între siguranța locurilor natale și plăcerea de a călători va fi la ordinea zilei. Emoția și farmecul copilăriei îți luminează chipul și sufletul.

Pești

Drumurile scurte îți aduc mult de furcă. Dialogurile sau întâlnirile cu rudele îți pot oferi informații alarmante legate de patrimoniul familiei sau de starea de sănătate a cuiva drag.

Pregătirea ta educațională este un alt subiect principal al zilei. Atenție în toate demersurile, deoarece tendința de a fi prea combativ este destul de mare și îți poate crea neplăceri.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇