Horoscop zilnic: 18 ianuarie

Horoscop zilnic: 18 ianuarie

Berbec

Începutul săptămânii te pune în lumina reflectoarelor față de ceilalți. Este nevoie, pe de o parte, să îți organizezi treburile personale pentru întreaga săptămână, iar, pe de altă parte, trebuie să fii prezent în relațiile cu ceilalți.

Evită critica excesivă, implicarea în treburile celorlalți și oferă sfaturi doar dacă îți sunt cerute. După-amiază ți-ar prinde bine un masaj, o saună sau o ședința de exerciții fizice ușoare.

Taur

Cel mai bine funcționezi în locuri retrase, departe de zgomotul cotidian. Forțele tale vitale sunt la un nivel scăzut, de aceea, fii prudent și evită activitățile prea solicitante.

Sănătatea este vulnerabilă. Hrănește-te sănătos, plimbă-te în aer liber și dormi mai mult. De mare ajutor îți sunt persoana iubita, copiii sau cineva drag cu care împărtășeșți un hobby.

Conjuncțiile lui Mercur cu Saturn și Jupiter în semnul Vărsătorului, în cuadratură cu Uranus- ianuarie 2021. Tensiuni personale și sociale

Gemeni

Debutul săptămânii îți aduce în atenție relațiile cu prietenii și protectorii. În privința acestora ar fi bine să ții cont de recomandările membrilor familiei. Este posibil să nu vezi adevărata față a presupușilor susținători și prieteni și să te trezeșți implicat în situații neplăcute.

Dacă primeșți propuneri noi de implicare în activități comune cu alții, fii prudent și estimează-ți bine resursele și forțele de care dispui în această perioada.

ADVERTISING

Rac

Se anunță întâlniri și dialoguri cu șefii. Mentalul îți este foarte alert, existând riscul să gândeșți mai repede decât reușeșți să vorbeșți. Controlează-ți gândurile, ordonează-ți prioritățile și vorbește cât mai puțin.

Pe de altă parte, astăzi imaginea ta publică și chiar poziția socială îți pot fi compromise. Cineva din anturajul apropiat îți va oferi informații prețioase legate de locul tău de muncă.

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

Leu

Este o zi bună în care ți-ai putea reformula sistemul de valori. Posibil prin discuțiile purtate astăzi fie cu persoane aflate în alte țări, fie cu persoane școlite la nivel înalt în ale vieții, să-ți schimbi viziunea asupra cotidianului și de aici chiar să-ți reconfigurezi anumite planuri de viață.

Activitățile culturale ți-ar linișți sufletul, așa încât după-amiază vizionează un film bun, o piesă de teatru sau vizitează o expoziție de artă.

ADVERTISING

Fecioara

Săptămâna începe cu preocupări legate de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu partenerul de viață, cu rudele sau cu asociații profesionali. Este nevoie să achiți facturi restante, taxe sau alte datorii.

Gândeșți bine, ai idei strălucite, așa încât vei reuși să depășeșți orice obstacol material pentru a-ți rezolva cele de trebuință și pe deasupra nici să nu rămâi dator.

Venus în Capricorn, 8 ianuarie- 1 februarie 2021. Nu, nu mai „merge și așa”!

Balanță

Ziua îți aduce discuții importante cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Traversezi o perioada în care îți este greu să-ți aduni gândurile și să fii coerent în explicații. La cote mari este comunicarea nonverbală, așa încât fii atent la mimica, gesturile, limbajul subliminal al interlocutorilor.

Foarte posibil ca unele colaborări să se destrame, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile.

ADVERTISING

Scorpion

Începutul săptămânii îți aduce multă treaba în sfera profesională. Elanul de a munci într-un anume ritm impus de tine poate fi obstructionat fie de colegi, fie pur și simplu de cauze greu de explicat în cuvinte.

Selectează-ți prioritățile pentru întreaga săptămâna și ai în vedere și colaborarea cu ceilalți, atunci când este cazul. Forfota de la serviciu te obosește mult, de aceea, fii prudent și ai grijă și de sănătatea ta.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Săgetător

Gândurile îți zboară la distracții și aventuri. Cu toate că ești foarte solicitat la serviciu, îți este greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut aici. Se pare că există în preajma ta prieteni care îți șoptesc diverse informații.

Accentul celor aflate vizează relațiile sentimentale și cele cu copiii. De aici apare detașarea ta față de chestiunile profesionale. Ține-te la distanță de oricine dorește să-ți împărtășească din propria-i înțelepciune.

Horoscopul săptămânii 18 – 24 ianuarie

Capricorn

Ambianța casei, dorul de locurile natale și de rude te învăluie astăzi într-un farmec greu de definit. Este o zi favorabilă treburilor gospodăreșți, dar și dialogurilor cu membrii familiei. Dacă ai ocazia mergi în vizită la rude sau prin locurile copilăriei.

Chiar și răsfoitul unui album cu fotografii sau un dialog la telefon cu o rudă dragă ți-ar aduce momente plăcute și liniștite. Fii prudent la cheltuieli și pune bani deoparte!

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Se întrezăresc mai multe călătorii pe distanțe scurte. Unele pot avea ca scop rezolvarea unor chestiuni profesionale, dar altele vei fi nevoit să le faci pentru a-ți achita facturi sau diverse plăti restante.

Mentalul îți este răscolit și există riscul să iei decizii pripite și fără rost. Fii atent dacă lucrezi cu documente și, mai ales, ordonează bine informațiile, dacă trebuie să le transmiți prin poșta electronică.

Pești

Se pare că îți vin bani astăzi, fie de la partenerul de viață, fie datorită colaborărilor profesionale. Tema veniturilor tale te preocupă mult, mai ales că la serviciu se petrec tot felul de modificări și reorganizări.

Gândurile îți zboară la planurile de amenajare a casei, planuri care au nevoie de mulți bani. Partea frumoasă este că ai și de unde să cheltuiești și mai ales îți face plăcere să îți aloci veniturile casei sau membrilor familiei.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇