Horoscop zilnic: 18 februarie

Horoscop zilnic: 18 februarie

Berbec

Cultivă gândirea pozitivă și mai ales obișnuiește-te să transimiți gânduri bune atât celor cu care vii in contact, cât și aspectelor materiale cotidiene. Posibil ca predominanta zilei să fie segmentul financiar și neplăcerile sale.

Totuși, dacă privești atent la bugetul disponibil, apoi la nevoile tale reale, apoi la ajutorul material de care beneficiezi din partea altora, vei constata că de fapt este în regulă.

Taur

Este o zi în care poți face multe planuri de viitor. Chiar dacă la nivel fizic simți o ușoară oboseală, dozându-ți eforturile și orientându-te doar spre nevoile tale reale vei reuși să creionezi direcții personale și profesionale noi și de mare anvergură.

Îți vei reaminti de scopurile propuse cu câteva luni în urmă, bine fiind să analizezi punctele slabe și pe cele tari ale realizărilor actuale.

Gemeni

Sunt posibile stări interioare fluctuante, fapt pentru care îți este greu să socializezi, te implici în activități diverse sau depui eforturi fizice mari. Alege-ți treburi ușoare, de rutină și, dacă totuși trebuie rezolvi ceva care te solicită mult, roagă pe cineva apropiat te ajute.

Rezervă-ți momente pentru relaxare, somn, însă gândește-te și la un plan de acțiuni pentru îmbunătățirea sănătății.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

Rac

Prietenii te caută astăzi din varii motive. Unii vor dori -ți povestească ultimele lor isprăvi, alții vor avea nevoie de sfaturi și îndemnuri din partea ta, iar alții pur și simplu vor dori flecărească cu tine pe teme banale.

Oricât de tentant ar fi -ți etalezi înțelepciunea, este bine -ți dozezi comentariile. În subsidiar, multe persoane care roiesc astăzi în preajma ta vor -ți afle intențiile și planurile.

ADVERTISING

Leu

Vei fi nevoit rezolvi sarcini de lucru primite, în regim de urgenta, direct de la șefi. Tensiunea în plan profesional este mare și pare lucrurile sunt scăpate de sub control. Ferește-te de a riposta în grabă, fără vezi atent despre ce este vorba.

Ai încredere te vei descurca foarte bine, indiferent ce anume ți se cere faci. După-amiază, relaxează-te în sânul familiei.

Fecioară

Ai aerul filozofului erudit astăzi, fiind orientat spre domenii spirituale, spre rafinarea sufletului și mentalului. Minunat este vei găsi persoane cu care poți dezbate mult și bine astfel de subiecte.

Chiar poate apărea oportunitatea de a te implica în cursuri și seminarii pe termen lung. Relațiile cu străinătatea, călătoriile îndepartate sunt alte aspecte importante de luat în calcul.

MERCUR RETROGRAD în Vărsător, 30 ianuarie- 21 februarie. Dă-mi, Doamne, mintea de pe urmă!

ADVERTISING

Balanță

Te preocupă aspectele materiale ale traiului cotidian. La prima vedere pot apărea temeri diverse, însă mai întâi analizează atent ce nevoi ai tu, ce nevoi au cei dragi și ce posibilități financiare ai la dispoziție deocamdată.

Orientează-te să achiți facturi, taxe, datorii bănești sau, în funcție de situație, colaborează cu instituțiile financiare pentru a afla noutăți și posibilități de dezvoltare în afaceri.

Scorpion

În relațiile parteneriale apar schimbări. În cazul relației cu partenerul de viață, acesta va dori ca de acum înainte să-ți asumi ceva mai multe responsabilități ale vieții în doi.

În relațiile profesionale se vor rediscuta activitățile sau proiectele comune, evidențiindu-se aspectele care funcționează defectuos și ce anume s-a realizat parțial sau deloc. Fii prudent, pentru spiritele se pot încinge de la banalități.

Mesajul îngerilor pentru luna FEBRUARIE 2021. Perspective noi

ADVERTISING

Săgetător

Ți-ai propus să rezolvi multe sarcini de lucru la serviciu, însă elanul lasă de dorit. În prima parte a zilei sunt șanse bune de a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus. După orele amiezii, energia vitală fluctuează.

Se recomandă prudentă și dozarea eforturilor. La nevoie roagă un coleg de încredere te ajute. Evită pe cât posibil consultațiile și analizele medicale, pentru rezultatele pot fi eronate.

Capricorn

Segmentul amoros este sensibil astăzi, astfel pot apărea, de la teme banale, discuții aprinse și chiar se pot declanșa conflicte lungi. Mărul discordiei este reprezentat de banii și bunurile administrate și folosite în comun cu alții.

Cei dragi doresc, în taină, să profite cât mai mult de pe urma veniturilor sau moștenirilor tale. Cum se descurcă peștele în apă, așa ar trebui procedezi și tu cu ceilalți, deocamdată.

Horoscopul anului 2021

Vărsător

Foarte animate sunt relațiile cu membrii familiei. Astăzi tie îți stă în puteri aplanezi orice disensiune și să readuci liniștea și armonia în casă. Controlează-ți reacțiile, fii răbdător cu ceilalți, pentru aceștia nu pot ține pasul cu tine nici mental, nici ca vitează de reacție fizică.

Și tu, și ceilalți aveți intenții bune unii față de alții, doar că metodele și mijloacele folosite sunt nepotrivite.

Pești

Multa lume dorește să vorbească astăzi cu tine. În prima parte a zilei ești comunicativ, deschis la nevoile celorlalți, însă probabil atât energia altora care vine spre tine, cât și eforturile mentale pe care ești nevoit le faci pentru a dialoga cu ei te vor obosi destul demult spre amiază.

Pe cât posibil, selectează-ți anturajul și vorbește strictul necesar. Seara îți aduce alinare alături de cei dragi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇