Horoscop zilnic: 18 decembrie

Horoscop zilnic: 18 decembrie

Berbec

O zi dinamică la capitolul prieteni și protectori. Întâlniri, discuții, vești care de care mai interesante, dar și dispute pe măsură. Se pare există anumite lucruri legate de cariera sau imaginea ta în societate, la care ai nevoie de ajutor.

Un prieten îți poate spune la modul obiectiv cum te raportezi tu la îndatoririle sociale și ce ar trebui faci pe viitor. Recomandabil este lași deoparte riposta și iei aminte la ce ți se spune.

Dupăamiaza primești invitații pentru diverse evenimente sociale. Pot fi întâlniri aparent banale, dar în esență sunt interesante, de folos și bine ar fi le onorezi.

Oraloscop 14-20 decembrie

Taur

Astrele te sfătuiesc astăzi te ocupi cu mare atenție de cariera și de imaginea ta în societate. Există chestiuni delicate, ca și cum drumul profesional pe care ți l-ai construit până acum în viață ta pe baze nesigure este gatagata se dărâme.

De asemenea, șefii sau autoritățile nu prea văd cu ochi buni cum îți îndeplinești sarcinile sociale. Sunt posibile reproșuri și tensiuni. Cu toate nu vei înțelege nemulțumirea lor, recomandabil este reții ce ți se spune și în limita posibilului iți alcătuiești un plan de îmbunatățire a poziției tale sociale.

Totuși, spre seară, detașează-te de cotidian, o plimbare în aer liber sau bucurăți sufletul cu o carte amuzantă.

Gemeni

Se pare astăzi ești interesat doar de ce se petrece în afara granițelor țării. Relația cu străinătatea este în prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru călătorii în ținuturi îndeparte sau pentru studii pe termen lung.

Componenta educațională este stimulată, dar e vorba mai ales despre rafinarea sufletească. Indicat ar fi îți îmbunătățești personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, de artă sau de turism.

În a doua parte a zilei organizează o întâlnire cu persoanele din anturajul tău, care sunt interesate de aceleași subiecte deosebite ca și tine. Efectele vor fi minunate, iar schimbul de idei și opinii îți poate deschide noi direcții de urmat în viață.

Conjuncția JUPITER-SATURN în Vărsător, 21 decembrie 2020. Marea Mutație, de la Pamânt la Cer

ADVERTISING

Rac

Chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora sunt subiectele principale ale acestei zile. Ocupă-te de achitarea și verificarea situației taxelor, impozitelor, a creditelor sau, funcție de caz, ai grijă și de aspectele legate de moșteniri.

Pe de altă parte, dacă se pune problema unei despărțiri sau a unui partaj, fii atent la orice obiect sau document specific. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie.

Confuzia și necunoscutul domnesc în acest sector de viață și activitate, așa încât nu încerca înțelegi sau controlezi lucrurile. Astrele te protejează discret și te vor feri de situațiile neplăcute. Mai ales , în curând, se va face lumină și toate se vor aranja excelent.

Leu

Relațiile parteneriale, colaborările și proiectele îți ocupă întreaga zi și următoarele. Este posibil ca în urma unei analize atente a acestui segment de viață și activitate descoperi multe neplăceri sau situații confuze. Neprevăzutul îți poate crea probleme serioase, de aceea, fii prudent și nu te lansa în discuții, negocieri sau schimbări de poziție.

Poți fi tentat rupi diverse colaborări, dar ai răbdare, pentru nu e cazul îndepărtezi pe cineva. Atenție la dialogurile cu partenerul de viață sau de afaceri! Aceștia îți pot face diverse reproșuri, însă au dreptate și încearcă rezolvi animozitățile cu diplomație.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

ADVERTISING

Fecioară

Conform firii tale harnice, astăzi vrei te ocupi pe îndelete de activitățile de la locul de muncă. Ai multe de făcut, colegii și șefii nu te susțin, însă tu ții cont doar de opțiunile tale. Și bine faci!

Totuși, dozează-ți eforturile și rezolvă doar situațiile ușoare, de rutină, deoarece organismul tău semne serioase de oboseală. Stările de sănătate neplăcute te vor însoți pe parcursul câtorva zile. Evită, pe cât posibil, consultațiile, analizele și intervențiile chirurgicale pe segmentul picioarelor și inimii. După-amiază odihnește-te, lasă problemele deoparte și înconjoară-te de cei dragi.

Balanță

Interesantă zi pentru tine la capitolul relații sentimentale sau cu copiii. Cu toate în aceasta zonă a vieții tale totul este confuz și nesigur, te poți bucura de momente plăcute, dacă iei partea frumoasă a lucrurilor. Senzația nu este ceea ce pare este evidentă și oricum așa și este.

Poate cea mai bună atitudine față de persoana iubită sau față de copii ar fi una de detașare, acceptare și încredere vor veni și vremuri mai bune. Încearcă iți îndrepți atenția către un hobby sau ocupă-te de lucruri dragi ție, cum ar fi domeniile spirituale, psihologia relațiilor dintre oameni sau călătoriile.

5 – VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

ADVERTISING

Scorpion

Casa, familia și patrimoniul sunt la mare cinste pentru tine astăzi. Astrele iți recomandă te ocupi de treburile gospodărești, de reparații sau îmbunătățirea condițiilor din locuință. Relațiile cu membrii familiei îți pot da bătăi de cap, însă nu lua chiar totul de bun. Dialogurile sunt încordate, una vrei tu, alta vor ceilalți și căderea la învoială se va face cam greu. Dar se va face!

În a doua parte a zilei adună-i pe toți cei dragi la o masă festivă și bucură-i cu farmecul tău. Vei observa toți se vor simți bine și în final te vor lăsa faci ce vrei tu în privința familiei.

Săgetător

Se pare începând de astăzi ești mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiați îți dau târcoale, însă sunt momente bune pentru întâlniri și discuții interesante și de folos.

Pentru alții se poate pune problema studiilor pe termen scurt. De reținut latura educativă este în vizorul astrelor.

Este greu de deslușit ce se petrece cu adevărat în segmentele de viață amintite, senzația fiind de mers pe un teren minat. Lasă-te purtat de instinct, ce iți dictează sufletul și fii prezent în orice domeniu al vieții tale. Spre seară, bucură-te de o șuetă alături de prieteni. Poți obține informații și sfaturi utile.

Capricorn

Chestiunile financiare cotidiene sunt sub incidența razelor astrale astăzi. Poți primi cadouri, recompense sau vești legate de veniturile din munca proprie. Ești nevoit faci cumpărături, însă bugetul disponibil lasă mult de dorit. Ești nemulțumit de toate acestea, dar indicat ar fi privești partea frumoasă a lucrurilor.

Sunt zile excelente pentru a te gândi la talentale tale native și a încerca ți le cultivi. Există varianta ca la un moment dat îți dezvolți o afacere plăcută sufletului tău și ar trebui fii pregătit. În a doua parte a zilei discută cu un prieten drag despre planurile tale financiare.

Vărsător

Pentru tine este ziua în care simți toată lumea e a ta. Ai energie, chef de tot și toate, dar mai ales ai un plan bine pus la punct, în legătură cu noi direcții de urmat în viață.

Dorința de a te ocupa de propria persoană este la cote înalte. Recomandat este îți programezi cursuri de dezvoltare personală și relațională sau te ocupi de înfrumusețarea trupului. Oricum, tot ce îți propui vei reuși realizezi. Prietenii te susțin, te înconjoară cu multă dragoste, iar tu ar trebui îi răsplătești pe măsură cu mulțumiri și farmecul caracteristic.

Pești

Dorința de retragere din iureșul vieții este foarte evidentă la tine astăzi. Este o zi propice unei introspecții atente. Astrele îți deschid porțile sufletului, pentru a te cufunda cât mai mult posibil în lăcașurile sale.

Ocupă-te de activități ușoare, elimină gândurile negre și orientează-te doar către partea frumoasă a vieții. Recomandabile sunt plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte și odihna.

Sănătatea fluctuează destul de mult, dar cunoști problemele oragnismului tău și știi cum le ameliorezi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇