Horoscop zilnic: 18 august

Horoscop zilnic: 18 august

Berbec

Luna este în zodia Capricornului și îți activează zona carierei și a puterii. Astăzi îți poate fi dificil echilibrezi cerințele șefilor cu nevoile sufletului tău.

Te poți arăta rece, calculat și degaji un aer rezervat vis-a-vis de ceilalți. În relația cu familia sau cu cei apropiați pari introvertit și îți exprimi cu reținere dorințele. Rămâi fidel valorilor tale morale și deschideți inima.

Taur

În cazul tău, Luna în Capricorn își pune amprenta asupra filosofiei tale de viață. Te manifești cu răceală, rigiditate, te erijezi în formator de opinie, dar ai tendința de a-ți impune punctul de vedere cu duritate.

Ascultă activ, renunță la control sau manipulare și ia în considerare și opinia opozantului tău. Drumurile, în special cele cu mașina, necesită atenție și prudenţă.

Gemeni

Ție Luna din Capricorn plasată în zona câștigurilor financiare provenite din asocieri îți poate aduce unele surprize nu tocmai plăcute. Bilanțul tău de venituri și cheltuieli este destul de greu de echilibrat. Veniturile câștigate nu par fie pe măsura așteptărilor tale.

Pe de altă parte, se pot ivi unele cheltuieli neprevăzute pe care îți vine greu le privești ca investiții.

Rac

În ceea ce te privește Luna în Capricorn, plasată în zona parteneriatelor oficiale, iți poate atrage surprize din partea șefilor sau autorităților. Detașează-te și rămâi un fin observator al evenimentelor fără a te implica emoțional.

Dispui de capacități psihice deosebite, ești foarte analitic, poți intui cu ușurință jocurile pentru putere și iți recomand rămâi neutru și diplomat.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

ADVERTISING

Leu

Tu primești influenta Lunii din Capricorn în zona muncii și a modului în care iți desfășori activitatea zilnica. La serviciu te manifești cu autoritate, poți fi dominator și cauți cu înverșunare ți se dea dreptate, fapt care te-ar putea implica în conflicte din care nu ai de castigat.

Folosește-ți abilitățile de negociere, fii diplomat și ai putea atrage câștiguri financiare.

Fecioară

Cu Luna în Capricorn, plasată în zona iubirii, a copiilor și a creativității, tu manifești un caracter reformator și dispui de o mare capacitate de regenerare după o criză sau o situație delicată prin care ai trecut legată de copii sau procreație.

Fii îngăduitor cu copiii sau cu persoana iubită, renunță la autoritate și rigiditate.  Accepta tot ce viața iți oferă și renunță la analize sau judecați.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

ADVERTISING

Balanță

Luna din Capricorn iți trimite influentele în zona intimității, a familiei și a trecutului. Poți avea parte de surprize din partea partenerului de viață, dar care nu iți aduc prea multa plăcere, întrucât te poți simți constrâns sau limitat.

Fii tolerant, manifestă înțelepciune, iubire și compasiune pentru a păstra armonia în casă și pentru a te simți în largul tău în sânul familiei.

Scorpion

Pe tine Luna în Capricorn te stimulează în zona mentalității și a comunicării. Te remarci în cadrul grupului sau organizației din care faci parte prin seriozitatea cu care tratezi situațiile și prin talentele tale organizatorice.

Ești orientat către succes și acorzi importanță tuturor detaliilor. Relaxează-te și lasă loc pentru evenimente neprevăzute în programul tău.

Săgetător

În cazul tău, Luna în Capricorn îți dinamizează zona talentelor, calităților și a câștigurilor financiare din munca proprie. Sursele tale de venit par fie în proces de transformare și reconfigurare.

Provocările legate de gestionarea banilor sunt la ordinea zilei. Pe de o parte, ți se poate retrage o sponsorizare, iar pe de alta parte, pot apărea cheltuieli neprevăzute.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 29 august 2021

ADVERTISING

Capricorn

Luna este găzduită de semnul tău zodiacal și te predispune la emoții reci și calculate. Planul profesional și ascensiunea sociala par a fi principalele tale preocupări. Ai putea fi nevoit faci față unor discuții încordate cu partenerul de viață sau cu alti membri ai familiei care încearcă te detașeze de muncă și te traga în plan privat.

Menține echilibrul intre carieră și viața privata.

Vărsător

Tu primești energia Lunii în Capricorn în zona discreției și a nevoii de a ierta. Ești predispus la izolare, introspective, dar pare îți fie dificil îți exprimi deschis emoțiile și sentimentele.

La locul de muncă, raporturile cu colegii sau subordonații sunt destul de încordate. Fii deschis, cordial, nu te teme de oameni, exprimă-te clar și renunță la așteptări tacite.

Pești

Ție Luna în Capricorn îți luminează zona prietenilor, a anturajului și a clientelei. Pari rece, calculat, esti foarte bine organizat și nu lași să îți scape niciun detaliu pentru a-ți asigura succesul în proiectele profesionale în care esti implicat.

Relaxează-te și bucura-te de compania oamenilor din jur, in special de atentia persoanei iubite pentru a nu se simti neglijat/ă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇