Horoscop zilnic: 17 septembrie

Horoscop zilnic: 17 septembrie

Berbec

Este o zi interesantă în privința prietenilor. Te preocupă în exclusivitate tot ce ține de aceștia. Ar trebui să fii un pic atent la tot ce vine din partea lor. Misterul ce îți învăluie acest segment de viață și activitate astăzi este la cote înalte. Poți primi diverse vești, sfaturi sau îndemnuri ce îți sunt de folos.

În privința banilor, lucrurile sunt destul de controversate. Spre seară, bine ar fi dacă ai putea să îți aloci un moment de respiro și să te ocupi doar de sufletul tău.

Taur

Cariera și imaginea ta în societate sunt subiectele principale ale zilei. Sunt posibile situații conflictuale, greu de definit, însă vei reuși să le rezolvi cu bine. Este adevărat că în aceasta zonă domnesc necunoscutul și neprevăzutul. De aceea, vigilența trebuie să fie la cote înalte.

Ești prea concentrat pe tot ce înseamnă social, recomandabil fiind să te mai detașezi din când în când. Astrele îți trimit acum multă susținere în privința muncii, reușind să duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus.

Gemeni

Cuvintele de ordine ale zilei, pentru tine, sunt rafinare sufletească. Nimeni și nimic nu îți poate abate gândurile de la propria ta persoană. Este o zi excelentă pentru vizitarea galeriilor de artă, lecturarea cărților spirituale, meditații în locuri sfinte sau chiar pentru planurile de studii pe termen lung. Și călătoriile intră în sfera ta de interes.

La momentul potrivit, toate lucrurile se vor desfășura conform hotărârilor divine. Sigur că sunt posibile și bețe în roatele dorințelor tale, însă reușești să te detașezi de treburile cotidiene.

Oracolscop 13 – 19 septembrie 2021

Rac

Chestiunile financiare îți preocupă întreagă zi. Este vorba de banii altora: taxe, impozite, credite, relații cu instituțiile financiare. Și moștenirile pot intra în discuție. Atenție că doar sunt lucruri cunoscute, ce trenează de mult timp, însă astrale îți amintesc din când în când de ele.

Poate o reorientare a planurilor financiare ar fi cea mai indicată. Nu că tu ești un cheltuitor, însă vremurile actuale te fac și mai strângător. Ceea ce este foarte bine.

Leu

Această zi vine cu o bogată paletă de relații parteneriale. Colaborările pot cunoaște astăzi turnuri, care mai de care mai interesante. Misterul este prezent, dar atât cât să dea farmec ambientului. Dinamismul situațiilor te va pune la treabă, solicitandu-te chiar să iei anumite decizii. Prudența trebuie să te însoțească în permanență.

Se poate pune problema banilor într-un parteneriat. Sunt aspecte importante, așa că indicat ar fi să te mobilizezi la maximum și să acționezi în consecință.

Fecioară

Muncă, muncă și iar muncă, pentru tine, astăzi. Evident că asta este pe gustul tău, chiar dacă este posibil să ai senzații confuze vizavi de activitățile desfășurate. Sănătatea pune ceva probleme, însă indicat este să eviți analizele și consultațiile medicale. Încercă să muncești atât cât trebuie, dozandu-ți la maxim eforturile și timpul.

Situația financiara începe să se îmbunătățească. Preocupă-te doar de îndatoririle tale.

Tăcerea ca formă de abuz (Tratamentul Tăcerii)

Balanță

Cheful de viață și distracții te va înconjura de lume foarte repede. Noroc că astrele te iubesc atât de mult, încât nu permit nimănui să îți perturbe viața. Astfel că reprezentantul amorului pleacă repede și se restabilește ordinea.

Creativitatea ta este la cote înalte, indicat fiind să îți folosești acest potențial cum se cuvine. Pentru alții, copiii le ocupă toată ziua. Controversele vor fi la tot pasul. Răbdarea și discernământul trebuie avute intotdeauna la îndemână. Bine că spre seară îți îndrepți atenția către locul de muncă.

Scorpion

Relațiile familiale sunt destul de încordate, astfel că fii foarte atent la ce se petrece în cămin. Te apucă și dorul de copilărie, de locurile natale sau de părinți, însă nu este timp pentru visare și nostalgii. Sunt o mulțime de lucruri ce trebuie rezolvate în acest sector de viață și trebuie să iei atitudine.

Evident că poți să îți revii repede și să îți orientezi gândurile către alt segment de activitate. Distracțiile și aventurile încep să îți dea târcoale, iar curând se anunță și o mică agapă. Ai grijă de sănătate!

Săgetător

Întâlnirile sau dialogurile cu rudele și prietenii apropiați pot fi prezente. Atenția și discernământul trebuie să fie la cote înalte, deoarece sunt posibile răsturnări de situație greu de estimat. Intră în discuție și studiile pe termen scurt. Poți să îți planifici anumite forme de școlarizare, de care chiar ai nevoie. Recomandate sunt cursurile de dezvoltare personală, tehnici de relaxare și respirație.

După-amiază este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești. Membrii familiei îți pot cere sprijinul și indicat este să-l acorzi din toată inima.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 septembrie

Capricorn

Ești preocupat, în mod special, de chestiuni financiare. Sunt aspecte cotidiene, însă necunoscutul și neprevăzutul domnesc, deocamdată, în acest sector de viață. Încearcă să rezolvi doar ce simți că se poate, pentru că problemele de fond se vor rezolva în alte momente.

Sunt posibile cadouri sau recompense bănești, de care indicat este să te bucuri. Sigur că sunt mărunte, dar tocmai ele alcătuiesc deliciul vieții. La finalul zilei relaxează-te cu o carte bună, o baie de aer sau arome și lasă grijile în seama astrelor. Ele vor ști mai bine decât tine când și cum să te ajute în rezolvarea oricăror probleme.

Vărsător

Începi ziua într-o formă excelentă. Ai chef de viață, debordezi de energie și împarți numai zâmbete și voie bună. Încearcă să îți planifici toate treburile pentru următoarele zile, pentru că astrele te susțin foarte mult în acest sens.

O atenție deosebită ar trebui acordată capitolului financiar. Imaginea ta în societate este destul de controversată, astfel că o reevaluare a priorităților și atitudinii tale ar fi cea mai indicată. Bazează-te doar pe propriile tale forțe. Ai grijă la capitolul sănătate!

Pești

Natura ta sensibilă are nevoie astăzi de retragere din forfota vieții. Chiar dacă activitățile cotidiene îți solicită prezența, totuși nu îți poți dezlipi atenția de la sufletul tău. Indicat este să dai curs doleanțelor tale interioare, pentru că te vei descurca foarte bine.

O analiză atentă a propriei persoane este bine venită. Sunt posibile stări confuze, îngrijorătoare, dar toate au rolul de a te elibera de poverile vieții. Ai nevoie de o schimbare totală de registru cotidian. Schimbarea trebuie să pornească din tine și apoi restul vine de la sine într-un chip minunat. Relaxează-te în natură, meditând la ce se petrece în jur și totul va fi bine.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇