Horoscop zilnic: 17 martie

Horoscop zilnic: 17 martie

Berbec

Ori de câte ori Luna trece prin Taur, cu toții urmărim un câștig. În cazul tău, câștigul urmărit constă în putere, autoritate și bani. Așadar, poți face cu succes niște demersuri în acest sens.

Însă fii atent la relațiile care se pot destrăma, în cazul în care ești dispus să le sacrifici, din dorința de a-ți atinge anumite scopuri. Tu ești cel care stabilește miza.

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

Taur

Luna plasată în zodia ta te invită să fii mai atent la nevoile și interesele tale și să le urmăreșți îndeaproape. Cu această ocazie, e posibil să se cristalizeze niște scopuri, obiective și aspirații, să afli ce vrei cu adevărat pe viitor, din punct de vedere social și profesional.

Ești hotărât să-ți reconfigurezi prioritățile, chiar cu riscul de a intra în conflict cu un șef sau cu alte persoane cu autoritate.

Gemeni

Chiar dacă nu îți stă în fire să fii discret și să priveșți evenimentele de pe margine, de data aceasta este cea mai bună opțiune. Anumite nemulțumiri legate de locul în care te afli sau de derularea unor proiecte te pot ambiționa să scoți la iveală resurse interioare nebănuite.

Este momentul marilor ambiții, intențiilor puternice, revelațiilor profunde. Chiar dacă încă nu te simți în stare să provoci schimbările necesare, acel moment e aproape.

Supărarea, o armă ideală pentru manipulatori

ADVERTISING

Rac

Câștigul de care te poți bucura astăzi constă în noi cunoștințe, sprijin de la prieteni, susținători. Cineva te poate ajuta să rezolvi o situație conflictuală, eventual de natură juridică, pornită de la bani.

Așadar, fii gata să ceri sprijin și să rezolvi totul pe cale amiabilă. Pe de altă parte, fii rezervat în privința negocierilor și afacerilor propuse de alții.

Leu

Luna în Taur activează zona carierei și puterii, astfel că toată energia ta va fi canalizată spre a-ți crește credibilitatea, autoritatea și puterea. Ambițiile sunt mari, dorința de a-ți impune punctul de vedere este foarte puternică.

Practic, nimeni nu-ți poate sta în cale, dacă ți-ai pus ceva în minte. Atenție însă la tendința de a fi rigid, mai ales în relațiile cu șefii sau colaboratorii.

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2021

Fecioara

O zi excelență pentru a rezolva o problema juridică, pentru a te ocupa de acte oficiale sau a obține informații necesare pentru un proiect. Relațiile cu străinătatea pot fi fructuoase, iar studiile înalte și examenele sunt bine susținute de astre.

Totuși, la locul de muncă, s-ar putea să ți se testeze integritatea și moralitatea, așa că fii atent la respectarea regulilor și promisiunilor pe care le-ai făcut.

ADVERTISING

Balanță

Pentru tine, Luna în Taur poate aduce daruri, recompense financiare, bonusuri sau favoruri de tot felul. Totuși, nu e momentul să profiți de generozitatea unor persoane dragi și nici să exagerezi cu satisfacerea unor capricii și plăceri personale, mai ales dacă sunt foarte costisitoare.

Preocuparea ta principala este să–ți asiguri o anumită securitate financiară, așa că e nevoie de prudență în administrarea banilor.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 martie

Scorpion

Imaginea socială și relațiile câștigă teren. Luna în Taur vorbește despre dorința de recunoaștere, admirație și confirmare a valorii personale. E posibil să primești propuneri interesante, să ți se ceară sfatul, să te simți important în anturaj.

Atenție însă la eventualele tensiuni care se pot naște în familie, din cauza neonorării unor promisiuni față de aceasta.

Săgetător

În cazul tău, Luna în Taur activează zona muncii și poate aduce rezultate bune în acest sens. Știi să găsești calea cea mai scurtă către succes și, mai ales, știi să obții ceea ce-ți doreșți.

Rezultatele profesionale par să fie încununate și de câștiguri financiare consistente. Totuși, în drumul tău spre atingerea scopurilor personale, ține cont și de nevoile sau sentimentele celor din jur, pentru că în caz contrar pot apărea situații conflictuale.

Horoscopul lunii martie 2021

ADVERTISING

Capricorn

Luna prezența în Taur, în zona creativității și iubirii, te ajută să-ți deschizi inima, să-ți clarifici sentimentele, să-ți manifeșți iubirea și aprecierea pentru oameni dragi din viața ta.

Este o zi frumoasă, în care activitățile creative ar trebui să fie la rang de cinste. Cu alte cuvinte, ascultă-ți inima și alege să faci ceea ce te inspiră și-ți face plăcere.

Vărsător

Chiar dacă va fi destul de greu să te pui de acord cu membrii familiei, în ce privește unele activități în care aceștia doresc să te implice, este totuși o zi frumoasă, în care ai șansa să faci niște demersuri fructuoase în ce privește securitatea emoțională și materială.

Cu alte cuvinte, alegerile pe care le faci îți pot aduce prosperitate, cu condiția să asculți și părerile celor din jur.

Horoscopul anului 2021

Pești

Câștigul pe care ți-l aduce Luna în Taur constă, în cazul tău, în revizuirea unor aspirații și relații, atragerea unor aliați și susținători, aflarea unor informații valoroase.

Este perioada inițiativelor curajoase, așa că fii atent la toate mesajele și propunerile pe care le primești. S-ar putea că sprijinul să vină de la persoane care doresc să rămână discrete.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇