Horoscop zilnic: 17 iunie

Horoscop zilnic: 17 iunie

Berbec

Încă din orele dimineții există tendința de a munci mult și, mai ales, de a-i antrena și pe ceilalți alături de tine. De reținut că șefii și colegii de lucru au alte treburi și te vor refuza destul de zgomotos.

Lucrează cu măsură, pentru că în continuare sănătatea este sensibilă și organismul chiar are nevoie de îngrijiri de specialitate. Abia după prânz te vei simți mai bine și vei putea lucra fără probleme.

Taur

Ziua este favorabilă alcătuirii planurilor profesionale și stabilirii unui program cotidian, atât personal, cât și pentru locul de muncă.

Ar fi bine să ai în vedere îmbunătățirea competențelor profesionale. Gândește-te la parcurgerea unui stagiu de pregătire profesională, fie într-un cadru instituționalizat, fie personalizându-ți tu o serie de studii de caz și de informări din surse diverse necesare, potrivite domeniul în care lucrezi.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2021: O perioadă de mare forță

Gemeni

Treburile casnice le poți desfășura astăzi din plin. Unele nu mai suportă amânare, altele în schimb sunt secundare și le poți rezolva în zilele următoare. Pentru cele urgente s-ar putea fie să ai nevoie de ajutor fizic, material, fie să ai nevoie de sfatul unui specialist.

În orice situație, antrenează-i și pe membrii familiei în aceste treburi și împarte echitabil responsabilitățile. La final, toată lumea va fi mulțumită.

Rac

Atenția și eforturile îți vor fi atrase de segmentul domestic. Probabil că în urmă discuțiilor cu cineva din anturajul apropiat să devii inspirat în mod deosebit și să găsești astfel soluții la unele treburi casnice care își așteaptă demult rezolvarea.

Pe de altă parte, alcătuiește un plan de bătaie și după ce l-ai pus bine la punct prezintă-l și celor dragi. Călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă tema importantă a zilei.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Leu

S-ar putea să se rezolve unele chestiuni finaciare restante, cum ar fi primirea unor bonusuri de la serviciu și lămurirea aspectelor legate de condițiile de serviciu, care se preconizează la orizont.

Pe de altă parte, discuțiile cu persoanele din anturajul apropiat te vor ajuta să vezi lucrurile într-o lumina nouă și să fii mai optimist. Evită să-ți divulgi intențiile sau planurile de viitor, deoarece unii ar putea profita de asta.

Fecioara

Posibil să te nemulțumească unele chestiuni personale, dar îți este dificil să spui care dintre ele. Pentru că energia vitală este fluctuantă, ar fi bine să nu te suprasoliciți, să eviți discuțiile contradictorii și, nu în ultimul rând, să fii înțelegător cu ține însuți.

Sunt doar percepții subiective legate de frici nefondate. Relaxează-te și ai încredere că tot Universul lucrează la bunăstarea ta.

Oracolscop 14 – 20 iunie 2021

Balanță

Energia zilei îți aduce dorința de a opera schimbările necesare în programul cotidian, astfel încât să ai bine dozate orele de muncă cu cele de odihnă.

Observă ce se petrece în jurul tău, mai ales la serviciu și spre seară formulează concluzii. În continuare se recomandă odihnă, alimentație potrivită, plimbări în aer liber și somn suficient. Visele sunt o variantă de a afla detalii interesante despre lume și viață.

Scorpion

Apropiindu-te prea mult de prieteni există riscul să fii dezamăgit astăzi. De aceea, păstrează o anumită distanță sanatoasă și vorbește strictul necesar. Unii vor dori să se apropie de tine să-ți povestească multe și mărunte, alții vor dori sfaturi și soluții pentru problemele lor, iar alții pur și simplu te vor provoca, din amuzament, ca să-ți studieze reacțiile.

Detașează-te de toate acestea și rezervă-ți momente de odihnă.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 iunie

Săgetător

Așteptările tale vizavi de segmentul profesional, de relațiile cu șefii sunt spulberate astăzi foarte rapid. Pe de o parte, ești prea entuziasmat și foarte implicat în activitatea profesională pe care o desfășori. Însă, pe de altă parte, când ți-e lumea mai dragă, apar provocări sau obstacole în desfășurarea forțelor de lucru.

Găsește un echilibru just între ce trebuie să faci concret la serviciu și nevoile tale personale.

Capricorn

S-ar putea să-ți reformulezi unele planuri de viață, în special cele profesionale. Pentru că emotivitatea și subiectivismul sunt accentuate, nu pune baza pe gândurile care-ți trec prin minte sau pe dialogurile cu ceilalți.

Răzgândirile și răsturnările de situație pot apărea din senin, mai ales spre finalul zilei. A viziona un spectacol de teatru, o expoziție de artă sau un târg de sezon ți-ar fi de mare folos.

Vărsător

Se recomandă prudență la cheltuieli. Există riscul unor pierderi serioase de bani, bunuri sau fraudarea documentelor financiare. La nevoie, în chestiunile bănești care te implică pe termen lung, sfătuiește-te cu specialișți în domeniu.

Pe de altă parte, desprinde-te de materialitatea cotidiană și observă cum se desfășoară evenimentele. Totul are un sens care ți se devaluie la momentul potrivit.

Pești

Este posibil să faci de unul singur secvențe din activitățile comune cu partenerul de viață sau cu partenerii profesionali. Lucrează atât cât poți, nu-ți depăși îndatoririle, pentru că la momentul potrivit se vor rezolva toate așa cum trebuie.

Evită să discuți astăzi subiecte importante care implică asumarea responsabilităților pe termen lung sau care implică resurse financiare. Răsturnările de situație pot fi frecvente.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!