Horoscop zilnic: 17 iunie

Horoscop zilnic: 17 iunie

Berbec

Începi să recapeți controlul asupra unor probleme de ordin profesional. În prima parte a zilei, reușești să-ți impui punctul de vedere în fața unui șef sau colaborator și poți avea câștig de cauză într-o discuție legată de bani.

Oricum, ziua este favorabilă demersurilor financiare, afacerilor și administrării resurselor materiale. Totuși, nu este momentul potrivit pentru o schimbare radicală în ce privește cariera.

Taur

Luna se află în semnul tău zodiacal și te înzestrează cu simț practic, dar și cu o anume rigiditate în ce privește părerile, principiile și credințele personale.

Ai tendință să te agăți de punctul tău de vedere și ai pretenția ca și ceilalți să creadă în el și să-l accepte. Asta se întâmplă mai ales în mediul profesional, unde s-ar putea ca niște decizii luate astăzi să se dovedească a fi greșite. Prin urmare, cel mai bine ar fi să eviți să-ți faci planuri pe termen lung.

ADVERTISING

Gemeni

S-ar putea ca astăzi să fii ceva mai melancolic, mai sensibil la nevoile persoanelor dragi din viața ta și mai aproape de valorile spirituale. Practic, deși nu s-ar spune că stai pe roze cu banii, reușești să te detașezi de toate problemele ce țin de această zonă.

Te mulțumești să ai liniște interioară și să fii împăcat cu tine. S-ar putea să fii surprins de faptul că, exact când reușești să nu te mai gândești la bani, ei încep să vină.

Gemeni: Învață, joacă-te, vorbește!

Rac

O zi foarte frumoasă în ce privește contactele sociale, relațiile amicale, întâlnirile, conversațiile. Nu este o zi în care să fii discret, ci dimpotrivă, cu cât ești mai deschis și sociabil, cu atât mai multe șanse ai să trăiești experiențe minunate.

Unele dintre ele vor fi revelatoare și transformatoare de viziune și strategie de viață. Ceva din ce trăiești astăzi te-ar putea stimula să faci o schimbare în viața ta. Poate fi în ce privește anturajul sau chiar orientarea profesională.

ADVERTISING

Leu

E adevărat că te implici cu foarte multă dăruire în carieră și că ideile tale pot fi cu adevărat strălucite, însă ai tendința de a fi destul de rigid atunci când se pune problema să faci unele alegeri sau să asculți și alte păreri.

Dacă ai funcție de conducere, s-ar putea ca astăzi să fii foarte ferm și autoritar, din dorința de a te face ascultat și urmat. Însă este posibil ca în timp ce câștigi putere, să pierzi simpatia celor cu care lucrezi. Depinde ce e mai important pentru tine.

Nu te îngrijora! Tu pedalează, Dumnezeu conduce. Conjuncția Marte- Neptun în Pești

Fecioară

Ziua de astăzi este ca o invitație la expresie de sine, manifestare și promovare a potențialului de care dispui și, mai ales, la reformularea unor aspirații și proiecte pe termen lung.

Practic, astăzi ai ocazia să te pui în valoare, să arați de ce ești în stare, să-ți valorifici talentele și abilitățile, astfel încât să obții și un câștig din asta. Câștigul poate fi material sau de imagine, dar deloc neînsemnat. Așadar, renunță la modestie și manifestă-ți zestrea intelectuală și creativă.

ADVERTISING

Balanță

Te interesează foarte mult un profit pe care l-ai putea obține prin valorificarea calităților sau muncii cuiva sau te temi să nu pierzi un astfel de profit.

Se pare că ești foarte preocupat de siguranța materiala, a ta și a familiei, tocmai de aceea ai nevoie de niște măsuri urgente în sensul conservării resurselor. Sprijinul familiei este vital, însă e nevoie să fii cooperant și să renunți din când în când la a avea dreptate.

E timpul sa reparam greselile. Mercur retrograd in Rac (18 iunie- 12 iulie 2020)

Scorpion

Este posibil ca poziționarea Lunii în Taur să te facă ceva mai atent la gesturile partenerului de viață, dar și mai pretențios în relația cu acesta. Probabil că posesivitatea și dorința de control se vor accentua și pot da naștere la unele tensiuni.

Prin urmare, pentru o bună cooperare cu partenerul, e nevoie să-i dai mai mult spațiu de manifestare și să-i lași mai multă libertate de mișcare, chiar dacă ai senzația că doar tu știi ce e mai bine pentru el.

Săgetător

Te poți bucura de un profit material sau de altă natură, cu condiția să fii foarte riguros și responsabil în ce privește sarcinile profesionale pe care ți-ai propus să le duci la îndeplinire astăzi.

Luna plasată în Taur, în zona muncii, îți este aliat de nădejde în acest sens, așa că ai toate șansele să duci la îndeplinire toate obiectivele propuse și nu oricum, ci cu rezultate foarte bune, pe care le vei vedea spre seară.

Capricorn

Luna plasată în Taur, în zona inimii și a iubirii, anunță experiențe emoționale și sentimentale intense. Ești foarte receptiv la gesturile unei persoane dragi și ești generos la rândul tău, cu gesturile de iubire.

Pe de altă parte, poziția Lunii și aspectele pe care le formează vorbesc despre creativitate, intuiție și inspirație, astfel că sunt avantajați toți cei a căror muncă are legătură cu domeniul artistic sau necesită creativitate.

Vărsător

Probabil că astăzi îți vei îndreptă atenția în principal asupra unor probleme familiale sau casnice. Prin urmare, cei dragi se vor bucura de mai multă atenție și mai mult sprijin din partea ta.

Pe de alta parte, este o zi în care este nevoie să fii eficient, pentru a obține rezultate cât mai bune și rapide, cu minimum de efort și timp. Asta pentru că ai nevoie de relaxare, odihnă sau meditație, cu alte cuvinte, de mai mult timp pentru sufletul tău.

Pești

O zi frumoasa în ce privește comunicarea, deplasările, activitățile educative și cele administrative. S-ar putea ca un prieten sau o persoană pe care o cunoști astăzi să aibă o influență puternică asupra ta, prin experiențele pe care ți le împărtășește sau pur și simplu prin succesul sau.

O să te inspire să-ți dorești mai mult de la tine și de la viață, pe viitor. Este o zi în care s-ar putea să renunți la unele dorințe vechi și să se nască în loc aspirații noi.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇