Horoscop zilnic: 17 iulie

Horoscop zilnic: 17 iulie

Berbec

Ziua îți aduce vești din străinătate. Ori discuți cu cineva aflat peste mari și țări, ori îți faci planuri de călătorii îndepărtate. Pe de altă parte, sunt momente bune pentru a viziona o piesă de teatru, un film bun sau pentru a vizita muzee și expoziții de artă. Este nevoie de eforturi mari pentru studii.

Taur

Ar fi bine să-ți verifici pe îndelete bugetul de venituri și cheltuieli. Poți descoperi nereguli în acte sau plăți. Fii prudent și achită-ți facturile și datoriile la timp. Evită implicarea în afaceri și asocieri cu persoane puțin cunoscute. Din cauza întârzierii salariului s-ar putea să ai nevoie de un împrumut.

9 luni de management al furiei: Lilith în Balanță, 29 iunie 2024 – 26 martie 2025

ADVERTISING

Gemeni

Relațiile parteneriale îți pot crea neplăceri. Ascultă ce au de zis ceilalți și schimbă-ți atitudinea vizavi de tot și toate. Zilele acestea, unele relații se pot încheia definitiv. Este indicat să faci și socoteli legate de banii și bunurile pe care le deții cu un partener de viață sau un asociat într-o afacere.

Rac

Vei fi tentat să te implici mult în activități de rutină. Dozează-ți eforturile, pentru că organismul este destul de obosit. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Pe de altă parte, și partenerul de viață îți solicită atenția în mod deosebit. Sunt șanse mari de a te desprinde de colaborările vechi.

Conjuncția Marte - Uranus în Taur (15 iulie 2024): E timpul pentru schimbare!

ADVERTISING

Leu

Se anunță petreceri și chef de aventuri. Însă cei dragi te pot necăji cu problemele lor, dar evita să te implici fără rost în treburile altuia. Deocamdată iubirea nu prea are loc în viața ta. Organismul îți va reaminti că are nevoie de îngrijiri speciale. Sănătatea este vulnerabilă. Evită supradozarea eforturilor și odihnește-te mai mult.

Fecioara

Ziua este potrivită treburilor gospodărești. Ai avea succes la curăţenii generale, reparații curente sau reamenajarea casei. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea, fii prudent. Nostalgia vremurilor trecute îți poate da bătăi de cap și la propriu, și la figurat. Ține cont de părerile celor dragi. De evitat achiziționarea de bunuri patrimoniale.

Oracolscop 15 - 21 iulie 2024

ADVERTISING

Balanța

S-ar putea să pleci într-o călătorie. Ori trebuie să vizitezi o rudă apropiată, ori este nevoie să pleci în scop profesional. Atenție mare la drum și verifică toate detaliile. Mentalul este destul de răscolit, de aceea, vorbește puțin și direct. Pe de altă parte, este recomandabil și să stai acasă, alături de cei dragi.

Scorpion

Ai nevoie de câteva cumpărături necesare traiului zilnic. Este posibil să fii îngrijorat din cauza câștigurilor tale din munca depusă la un serviciu. Deocamdată traversăm o perioadă în care muncești mult și plata se lasă așteptată. Dozează-ți eforturile și cheltuiește strictul necesar. Ar fi bine să stai de vorba cu cineva apropiat.

Marte în Gemeni (20 iulie - 5 septembrie 2024): Curiozitate, istețime și îndrăzneală

Săgetător

Debordezi de energie. Sunt momente bune pentru a începe o dietă de sezon, pentru a-ți schimba garderoba sau pentru a-ți planifica un program de exerciții fizice. Ocupă-te mai mult de treburile tale și oferă-ți ajutorul numai când îți este cerut. Spre seară, nivelul energetic îți va scădea considerabil, fiind nevoie să te odihnești.

Capricorn

Ești destul de retras. Sănătatea este vulnerabilă. Ține o dietă potrivită, plimbă-te în aer liber și dormi suficient. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Spre seară te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Prudență la imaginea publică și la poziția ta socială!

Să ne onorăm angajamentele! Luna plină în Capricorn, 21 iulie 2024

Vărsător

Se anunță întâlniri agreabile cu prietenii. Unele dialoguri se vor purta pe tonuri ridicate, însă detașează-te de tumultul situației și reține doar ce îți este de folos. O persoană care dorește să te protejeze sau să te susțină îți va da informații importante legate de pregătirea ta profesională. Spre seară, oboseala își va spune cuvântul.

Pești

Se pare că vei participa la evenimente cu multă lume. Recomandabil este să vorbești cât mai puțin și doar atunci când ești întrebat. Este posibil să ai ceva altercații cu un șef, dar cu puțin efort și bunăvoința vei depăși totul cu bine. Spre seară, prietenii vor fi în centrul atenției tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇