Horoscop zilnic: 17 februarie

Horoscop zilnic: 17 februarie

Berbec

O zi importantă în plan socio-profesional. Sunt posibile discuții cu șefii sau oficialii unor instituții, însă pe tonuri ridicate și cu multă implicare emoțională. Fii prudent și controlează-ți reacțiile, pentru că există riscul să strici relații și situații bune. Este o perioadă delicată vizavi de statutul tău profesional și de imaginea ta în ochii celorlalți.

Taur

Multă forfotă mentală întreaga zi! Este bine să-ți ordonezi gândurile, să te concentrezi pe treburile prioritare și mai ales să vorbești puțin. În urmă evenimentelor petrecute în această perioada, unele idei, concepții, filozofia ta de viață vor avea nevoie de schimbări importante. Însă acum trebuie doar să punctezi esențialul și să lași deciziile mărețe pentru următoarele zile.

Oracolscop 13 – 19 februarie 2023

Gemeni

Se întrezăresc schimbări la capitolul financiar, partea care vizează banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții. Iluzia câștigurilor ușoare sau a planurilor de investiții pe termen lung trebuie să o eviți. Chiar dacă la prima vedere crezi că te vei descurca cu toate cheltuielile, destul de rapid poți constata că te afli pe nisipuri mișcătoare.

ADVERTISING

Rac

Multe răsturnări de situație se întrezăresc în relația cu partenerul de viață și cu partenerii profesionali. Totuși, astăzi vei simți adieri ale schimbării, însă suflul concret va apărea pe parcursul următoarelor zile. Fii prudent în toate aceste tipuri de relații. Predomină senzația că lucrurile scapă de sub control. Totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Atmosfera astrală a lunii FEBRUARIE 2023: Optimism, curaj, rezolvări!

Leu

Locul de muncă este o zonă sensibilă astăzi, deoarece se ivesc aspecte noi. Cumva există o ruptură între tine și colegi, între tine și activitatea profesională. Este dificil să te implici ca până acum în tot ce ține de serviciu, dar va trebui totuși să depui eforturi în acest sens. Nu forța notă, lucrează cât poți și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere. Sănătatea este vulnerabilă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Relațiile sentimentale te provoacă să le acorzi atenție, timp, efort și chiar resurse materiale. Ori persoana iubită, ori copiii roiesc în preajma ta, însă nu cum ți-ai dori tu. Fiecare are treburile lui și nu pot răspunde astăzi nevoilor tale afective. Cu siguranță aceștia nutresc sentimente bune față de tine, dar nu se pot exprima când vrei tu sau cum vrei tu.

2023, an de vibrație 7. Se joacă la nivel înalt!

Balanță

Este o zi potrivită activităților domestice și relaționării cu membrii familiei. Chiar dacă la început pare că totul iese anapoda, pe măsură ce se scurg orele zilei vor apărea și realizări importante. Mărul discordiei îl reprezintă banii și bunurile patrimoniale, dar și faptul că ești repezit în vorbire și nu ai răbdare să asculți și alte opinii. Ferește-te de griji și de a te implica în treburile altora!

ADVERTISING

Scorpion

Astăzi ești un bun povestitor, însă ai grijă să nu spui lucruri parțial adevărate sau să exagerezi cu prezentarea aventurilor tale din ultimele zile. Multă lume roieşte în preajma ta și unii vor dori sfaturi, alții pur și simplu vor fi gură-cască, iar alții vor încerca să te provoace cu banalități. Menține-ți tonusul și nu te lăsă impresionat de toate acestea.

Săgetător

Atenția îți va fi atrasă de veniturile pe care le obții din activitatea desfășurată la serviciu. Temerile sunt majore vizavi de faptul că banii vin în salturi, condițiile de muncă par scăpate de sub control, iar dialogurile colegiale pe tema salarizării lasă mult de dorit. Și, totuși, deocamdată ai suficiente resurse materiale pentru a depăși cu bine această perioada.

Capricorn

Provocările sunt multe și mărunte, însă numai tu îți poți ordona gândurile și activitățile astfel încât să depășești ziua cu bine. Energiile astrale sunt fluctuante și de aici și starea ta de spirit este la fel. Detașează-te de tot și toate și privește atent la viața ta. Alcătuiește o listă cu aspectele plăcute, dar și una cu cele mai puțin. Apoi, caută soluții pentru îmbunătățirea lor.

Vărsător

Ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă, existând riscul accentuării unor afecțiuni. Paleta de senzații pe care o experimentezi astăzi este generată de temeri ascunse care acum, după multă vreme, ies la iveală sub diverse forme. Partea bună constă în faptul că poți sta față în față cu necunoscutul și poți afla despre ce este vorba.

Pești

Relațiile cu prietenii, dar și cu susținătorii din mediul profesional în care activezi sunt interesante pe de o parte, iar pe de altă parte generatoare de temeri profunde. Vizate sunt, în primul rând, felul tău de a fi în cadrul unui grup de lucru sau în cadrul unui grup de prieteni. Fii prudent în aceste relații și ține cont de sfaturile celorlalți, chiar dacă la prima vedere îți displac.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇