Horoscop zilnic: 17 decembrie

Horoscop zilnic: 17 decembrie

Berbec

Un prieten îți poate oferi informații prețioase legate de capitolul financiar. Poate fi vorba despre îmbunătățirea modului în care îți administrezi câștigurile proprii sau câștigurile dobândite alături de un partener de viață sau de afaceri.

Pe de altă parte, relațiile parteneriale sunt tensionate și cu greu reușești să cazi la pace cu persoanele respective. Emotivitate și subiectivism accentuate.

Taur

Domeniul profesional te solicită mult. Vei fi nevoit să dai socoteală unui șef vizavi de modul în care îți îndeplinești treburile de la serviciu. Prezintă-te cum se cuvine, deoarece contextul astral te predispune la neplăceri serioase în sfera muncii.

Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Dialogurile cu membrii familiei sunt importante.

Oraloscop 14-20 decembrie

Gemeni

Veștile din străinătate abundă. Unele te pot necăji serios. Controlează-ți reacțiile, pentru că la o analiză atentă a ceea ce afli astăzi vei constata că totul se va rezolva în timp.

O problemă de sănătate sau o încurcătură la serviciu îți vor înfrâna demersurile legate de o călătorie în străinătate. Detașează-te de forfota cotidiană și ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta.

Rac

Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau oricăror tipuri de datorii. Relațiile cu instituțiile financiare sunt precare și se recomandă să fii atent, mai ales dacă trebuie să semnezi documente importante.

Ajutor material ai putea primi de la prieteni sau de la cunoștințele noi. Când te aștepți mai puțin vei fi invitat la o mică petrecere surpriză.

ADVERTISING

Leu

Ori partenerul de viață, ori cel de afaceri îți pot crea neplăceri. Poate fi vorba despre faptul că ți-ai îndreptat eforturile doar spre nevoile tale sufletești, neglijând în acest fel relațiile cu ceilalți.

Ascultă ce ți se reproșează, deoarece cu puțin efort și bunăvoință vei rezolva totul cu bine. Se conturează o perioadă în care cel mai bine te vei simți acasă, alături de membrii familiei.

Conjuncția JUPITER-SATURN în Vărsător, 21 decembrie 2020. Marea Mutație, de la Pamânt la Cer

Fecioară

Ai dori să rezolvi totul în această zi, mai ales la serviciu, însă este nerecomandabil, pentru că poți comite erori greu de reparat. Colegii își văd de ale lor, așa încât bazează-te doar pe forțele tale.

Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului circulator. O dietă, dozarea eforturilor și momentele de odihnă te-ar ajuta enorm. Evită provocările și eforturile mari!

ADVERTISING

Balanță

Relațiile sentimentale îți vor atrage atenția și eforturile. Gândurile îți vor zbura către iubire și toate formele ei de manifestare. Dacă cei din preajmă te necăjesc, un animal de companie sau grădina de flori îți pot alina momentan dorința de a iubi și a fi iubit.

Sunt momente pasagere, așa încât mută-ți centrul de interes pe cei dragi și vezi ce nevoi au sau ce au să-ți reproșeze.

Scorpion

Gospodăria și membrii familiei te solicită din plin. Ai spor la curățenii, reamenjări interioare sau la planuri de achiziționare a unor bunuri patrimoniale.

Ești emotiv, îți este dor de copilărie și aventurile ei, însă controlează-ți reacțiile și bucură-te de ceea ce ai in prezent. După-amiza invită-i pe cei dragi la o masă festivă și planifică cu aceștia vizite în locurile natale sau la rude.

2021, Anul BIVOLULUI. Un an bun pentru succes și sănătate

ADVERTISING

Săgetător

S-ar putea să faci mai multe drumuri pe distanțe scurte. Poate fi vorba despre o întâlnire importantă cu o rudă, cu un prieten sau trebuie să rezolvi un demers profesional.

În orice caz, se recomandă prudență și neimplicare emoțională. Gândurile tale sunt confuze, dar îndreptate mai mult către treburile tale. De aceea, fii scump la vorbă și promisiuni. Oferă-ți ajutorul cu masură.

Capricorn

Preocuparea majoră este legată de veniturile obținute din munca desfășurată la un serviciu. Bilanțul este nesatisfăcător, însă trebuie să ai în vedere faptul că deocamdată lucrurile merg anevois în sfera muncii.

Hiba se află în ograda ta, în sensul că ai nevoie să-ți reevaluezi conceptele și atitudinea față de muncă și plata aferentă. Ai incredere că tot Universul te sprijină!

5 – VIBRAȚIA UNIVERSALĂ a anului 2021. Așteptați-vă la neașteptat

Vărsător

O zi cu stări contradictorii. Din astral primești multă energie greu de controlat. Selectează-ți treburile prioritare și ocupă-te doar de ele. Ai fi tentat să te infiltrezi în viața celorlalți. Nu se recomandă, pentru că ai destule de făcut în viața ta.

Începe o dietă, niște tratamente cosmetice sau un program de exerciții fizice ușoare. Atenție la imaginea publică și la relațiile profesionale!

Pești

Ziua te predispune la introspecție și solitudine. Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală este scăzută și organismul vulnerabil. Se recomandă dietă, plimbări în aer liber și somn.

De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil.

La serviciu domnește iluzia treburilor bine facute și a relațiilor agreabile. Ar fi bine să-ți trasezi planuri noi de viitor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇