Horoscop zilnic: 17 august

Horoscop zilnic: 17 august

Berbec

Astăzi ai tendința de a fi un adevărat justițiar. Orice nedreptate întâmpini, indiferent că ești implicat direct sau indirect, ești dispus să sari în apărare și să-ți faci singur dreptate. Evită totuși violența verbală deoarece nu faci decât să înrăutățești situația. Pe de altă parte, tranzitul Lunii prin casa a noua te susține în continuare în orice tip de activitate de ordin intelectual.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 29 august 2021

Taur

Luna se află și astăzi prezentă în casa a 8-a, astfel că, ai parte în continuare de evenimente care vizează starea financiară sau chestiunile bănești ale celorlalți. Evită totuși să tratezi lucrurile într-un mod materialist. În sensul că poți accepta să desfășori o activitate numai în cazul în care ești răsplătit într-un fel sau altul pentru efortul depus.

Gemeni

Astăzi tinzi să te concentrezi mai mult asupra celorlalți decât în mod obișnuit și pari să uiți oarecum de propriile tale nevoi. De altfel, poți simți că lucrezi mai bine în prezența unei persoane decât pe cont propriu. Evită totuși să dezvolți un atașament ridicat față de părerea celor din jur și încearcă să ai o mai mare încredere în alegerile pe care le faci.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Rac

Atitudinea critică pe care o ai atât față de tine cât și făță de cei din jurul tău poate crea o stare tensionată. Încearcă să fii înțelegător și diplomat în anumite situații, iar astfel vei vedea că lucrurile se pot rezolva de la sine. La serviciu, chiar dacă atmosfera poate părea cam monotonă, te bucuri de reușită în orice tip de activitate care necesită simț al detaliului, răbdare și perseverență.

ADVERTISING

Leu

Spiritul creativ și dorința de autoafirmare te pot ajuta astăzi să realizezi orice îți propui. Cu siguranță nu este o zi pe care să o petreci departe de oameni sau într-un spațiu închis. Tot acum este posibil să descoperi un nou hobby sau să acorzi o mai mare atenție unei activități recreative. De asemenea, ești susținut în cazul în care dorești să te implici în chestiuni care vizează copiii sau generația tânără.

Oracolscop 16 - 22 august

Fecioară

Luna se află și astăzi prezentă în zona familiei și căminului, astfel că, vorbim în contiunare de un interes sporit pentru tot ceea ce înseamnă familie, cămin, preocupări domestice sau chestiuni legate de proprietăți ori testamente. Tot acum te bucuri de creativitate și bun gust în cazul în care dorești să-ți redecorezi propriul cămin.

Balanță

Curiozitatea de care dai astăzi dovada te poate ajuta în a obține informații asupra cărora, altfel, nu ai fi avut acces. Ușurința cu care îți găsești cuvintele, atitudinea fermecătoare pe care o ai și încrederea pe care o inspiri interlocutorului te pot face să obții orice tip de informație ai nevoie. Tot astăzi ești susținut în cazul în care dorești să începi un curs într-un domeniu nou sau ai de susținut o conferință ori lucrare orală.

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

ADVERTISING

Scorpion

O colaborare mai veche pare acum să revină în atenția ta și să-ți aducă o satisfacție de ordin financiar. De altfel, Luna se afla prezentă și astăzi în casa banilor obținuți prin sudoarea frunții, motiv pentru care sunt posibile câștiguri sau cel puțin aprecieri la adresa ta, datorită perseverenței de care dai dovadă. La nivel personal, totuși, poți avea parte de câteva reproșuri venite din cauza atitudinii mult prea posesive și autoritare.

Săgetător

Atitudinea libertină și în același timp independența de care astăzi dai dovadă pare să displacă celor din jurul tău. Poți părea mult prea centrat pe propria-ți persoană și neinteresat ce opinia celor din jur. De asemenea, prezența Lunii în semnul tău natal îți amplifică spiritul justițiar și sunt posibile chiar reacții impulsive față de cei care îți îngrădesc libertatea sau te neîndreptațesc.

ADVERTISING

Capricorn

Luna se află prezentă și astăzi în tranzit prin casa a 12-a, astfel că evenimentele tind să fie asemănătoare cu cele de ieri. De altfel, această poziționare conferă interes pentru subiecte de natură misterioasă, spirituală dar și pentru activități desfășurate în locuri retrase sau spații închise. Apare acea dorință de retragere către sine și nevoia de autoanaliză sau autocunoaștere.

Vărsător

Luna încă prezentă în casa a 11-a te susține în relațiile de ordin social și activitățile de grup. Există ceva în atitudinea și felul tău de a fi care atrage și place, de aceea este posibil să-ți faci noi prieteni sau să fii invitat la o petrecere de către persoane pe care abia le-ai cunoscut.

Pești

Dai dovadă astăzi de multa conștiinciozitate, perseverență și dorință de muncă, iar scopul este unul înalt. Dorești o îmbunatățire semnificativă în plan profesional și o funcție mai "respectabilă" decât cea prezentă. Totul pare să graviteze în jurul carierei. Încearcă totuși să nu uiți de tine și nu te suprasolicita.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇