Horoscop zilnic: 16 noiembrie

Horoscop zilnic: 16 noiembrie

Berbec

Relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung sunt subiectele principale atinse de razele astrelor. Este posibil să primeşti acordul pentru o plecare în ținuturi îndepărtate sau să stabilesti o legătură de lungă durată cu cineva aflat la mare distanță.

Spre seară, cele mai potrivite sunt plimbările în aer liber, vizionarea unei piese de teatru sau conversațiile pe teme spirituale.

Taur

O zi excelentă pentru a te ocupa de chestiunile financiare ce vizează banii și bunurile altora. Funcție de caz, verifică cu atenție documentele juridice și nu te avânta în investiții sau afaceri. Există restricții la capitolul finanțe și bine este să iei aminte.

În a două parte a zilei încearcă să găsești un echilibru între latura materială și cea spirituală a vieții.

Horoscopul lunii noiembrie 2020

Gemeni

Relațiile parteneriale și colaborările îți deschid săptămâna. Sunt posibile discuții conflictuale cu partenerul de viață, dar atenție că la ține se află hibă. Încearcă să iei în considerare punctul de vedere al celuilalt și fii mai cooperant.

S-ar putea să primești oferte de asociere într-un parteneriat. Analizează toate detaliile, dar ia deciziile finale peste câteva zile.

Atmosfera astrală Noiembrie 2020: Punct și de la capăt!

Rac

Se anunță multe treburi la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt deficitare și pare că doar tu muncești. Însă doar pare!

Energia vitală este la cote scăzute, așa încât dozează-ți eforturile și ocupă-te de priorități. Sănătatea fluctuează destul de mult, fiind probabile niscai analize sau un plan clar de îmbunătățire a stării tale generale. Folosește doar remedii naturiste!

ADVERTISING

Leu

Gândurile tale zboară la relațiile sentimentale, distracții și aventuri. Eşti vesel, pus pe șotii, dar atenție că ceilalți nu văd cu ochi buni veselia ta. S-ar putea ca persoană iubita să-ți reproșeze comportamentul, iar dreptatea se află de partea ei.

Temperează-ți cheful de distracții și fii mai rezervat. Spre seară adună-i pe cei dragi la o șuetă liniștită.

Vibrația numerologică a lunii Noiembrie 2020: Îndrăzniți să nu vă temeți!

Fecioara

Spațiul locativ, locurile natale și relațiile familiale sunt zonele spre care te îndreaptă astrele. Sunt momente bune pentru activități gospodărești, atât în ceea ce privește casa, cât și grădina.

Nostalgia copilăriei se instalează în sufletul tău. Planifică o vizită în locurile natale sau răsfoiește un album cu fotografii de familie. În a două parte a zilei, adună-i pe cei dragi la o reuniune familială.

ADVERTISING

Balanță

Este rost de multe călătorii pe distanțe scurte. Se ivesc tot felul de comisioane de făcut, iar tu ești cel vizat pentru a le îndeplini. Fii prudent la drum!

Întâlnirile și dialogurile cu neamurile sau prietenii apropiați sunt la ordinea zilei. Alții se pot ocupa de cursuri de formare profesională, necesare carierei. Detașează-te de problemele celorlalți și nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Scorpion

Interesantă zi la capitolul financiar. Poți primi cadouri, recompense sau remunerația de la un loc de muncă se poate modifică definitiv. Rapid apar și cheltuielile pe cele necesare traiului cotidian sau pe mofturile celor dragi.

Ar fi bine dacă ai echilibra latura materială a vieții cu cea spirituală. Nu este momentul pentru lansări în afaceri sau pentru speculații financiare.

Super Luna nouă în Scorpion, 15 noiembrie 2020. Infuzie de PUTERE

ADVERTISING

Săgetător

Ziua îți aduce o determinare aparte de a renunța la situațiile și relațiile care nu te mai reprezintă. Ai șanse deosebite de a-ți îmbunătăți viața, însă totul depinde numai de ține.

Celorlalți ar fi bine să le explici deciziile luate, folosind un ton moderat, tact și diplomație. Ai idei bune, cuvintele tale îi vor fermeca pe cei din jur, dar fii prudent. Spre seară, odihnește-te mult.

Capricorn

Stările tale de spirit fluctuează mult. Se recomandă să te ocupi doar de treburile de rutină și să fii cât mai discret în anturaj. Nu divulga altora planurile tale de viitor.

O discuție de taină cu cineva de încredere te va ajuta să-ți lămurești situația profesională. Revelațiile pot fi uluitoare, de aceea, notează într-un jurnal cele aflate și înțelese astăzi.

Mesajul îngerilor pentru luna Noiembrie 2020: Transformare spirituală

Vărsător

Este un moment foarte important de a te debarasa de prietenii sau protectorii care s-au dovedit până acum neserioși. Este posibil să afli informații neplăcute despre unii și astfel să te hotărăști ferm să-ți schimbi concepțiile vizavi de prietenie și implicațiile ei.

Prudență, răbdare, toleranță! Evita speculațiile și ascultă cu atenție ce au de zis ceilalți.

Peșți

Bine ar fi să dedici întreaga zi locului de muncă și relațiilor colegiale. Sunt posibile discuții aprinse cu un șef sau cu autoritățile. Pe de altă parte, pot veni către tine oferte de colaborare tentante. Studiază cu atenție propunerile și acționează în consecință.

Evită conflictele și nu te abate de la planurile tale. Vei reuși să realizezi tot ce ți-ai  propus!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇