Horoscop zilnic: 16 martie

Horoscop zilnic: 16 martie

Berbec

Se pare că primești bani sau cadouri, fie de la rude, fie de la colegii din sfera profesională. Minunat este că salarizarea de la locul de muncă se poate îmbunătăți.

Deocamdată sunt câștiguri mici, dar suficiente cât să îți rezolvi chestiunile personale prioritare și să îți bucuri sufletul. Ferește-te de investiții pe termen lung și de cheltuieli nefondate!

Marte în Gemeni, 4 martie- 23 aprilie 2021. Tineri, neliniștiți și cu dor de ducă

Taur

Ziua este favorabilă activităților de înnoire și înfrumusețare. Planifică-ți schimbarea garderobei, mergi la o ședința de masaj, de aranjare a părului sau invită-i pe cei dragi la o hoinăreală prin magazinele preferate.

Farmecul pe care îl emani astăzi va atrage în preajma ta mulți admiratori, care vor începe să îți susțină planurile de viitor. Totul este să te lași ajutat!

Gemeni

Cu toată forfota din jur, tu te simți bine și în siguranță. Ești discret astăzi, retras, dar zâmbitor. Sigur, gândurile neliniștitoare vizavi de copii sau persoană iubita îți dau târcoale, dar parcă o mâna nevăzută le alungă și sădește în loc bunăvoința, încredere și bucurie.

Ascultă-ți vocea interioară și ține cont de ceea ce simți. După-amiază, relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Supărarea, o armă ideală pentru manipulatori

ADVERTISING

Rac

Este o zi în care poți primi sfaturi și informații deosebite din partea prietenilor sau a persoanelor care te sprijină în domeniul socio-profesional. Este bine să asculți și să eviți a-ți divulga planurile.

De la chestiunile financiare se pot isca discuții aprinse. Fie aceste persoane îți cer bani sub diverse forme, fie te îndrumă în direcții financiare favorabile lor, dar nepotrivite ție.

Leu

Ești actorul principal astăzi, atât în domeniul profesional în care activezi, cât și acasă, printre membrii familiei. Ai farmec, strălucire și toată lumea te va asculta cu interes.

Singurii nori ce pot apărea se întrezăresc din partea șefilor, care te vor provoca la niscai discuții aprinse. Însă cu puțînă atenție vei reuși să depășeșți totul cu bine.

Mesajul îngerilor pentru luna MARTIE 2021

ADVERTISING

Fecioara

Sunt momente bune pentru a-ți schimba filozofia de viață. Vizionarea unor spectacole de teatru, film, muzică sau dialogurile cu oamenii instruiți în ale vieții ți-ar bucura și linișți sufletul.

Înconjoară-te de lucruri frumoase, planifică-ți activități culturale, parcurgerea unui curs necesar în domeniul profesional sau unul pe teme spirituale.

Balanță

Începutul săptămânii îți aduce în atenție plata facturilor și verificarea bugetului de venituri și cheltuieli. Minunat este că primești susținere materială, fie de la partenerul de viață sau rude, fie de la colaboratori.

Totuși este bine ca mai întâi să îți achiți datoriile, să te ocupi de cheltuielile prioritare și abia pe urmă să te gândeșți la investiții sau împrumuturi.

Horoscopul săptămânii 15 – 21 martie

ADVERTISING

Scorpion

Relațiile parteneriale te solicită mult. Partenerul de viață și unii colaboratori îți sunt alături și te ajută exact cât ai nevoie. Însă există și persoane, alături de care ești implicat în diverse activități profesionale, care îți pun bețe în roate.

Fii prudent și observă atent pe toată lumea din preajma ta. După-amiază, retrage-te în liniștea căminului și stai de vorba cu cei dragi.

Săgetător

Este o zi cu multă forfotă la serviciu, dar și în planul domestic ai treburi de rezolvat. Minunat este că primeșți ajutoare de la cine te aștepți mai puțin. Relațiile colegiale sunt armonioase și orice diferend se poate ameliora.

Pe de altă parte, sunt posibile niscai neplăceri la capitolul sănătate. De aceea, fii prudent și dozează-ți eforturile. Rezervă-ți momente pentru odihnă!

Horoscopul lunii martie 2021

Capricorn

Iubirea plutește în aer, indiferent că este vorba despre cei dragi sau despre animalul de companie. Sigur că din te miri ce se pot iscă furtuni, dar aceste furtuni seamănă cu cele formate într-un pahar cu apă.

Totuși, ia aminte la nevoile și dorințele celor dragi. Pe de altă parte, sunt momente minunate de a te dedica unui hobby. Se recomandă prudență în privința cheltuielilor.

Vărsător

Frumos și ușor îți poți rezolva treburile gospodăreșți. Membrii familiei te susțin, de aceea, ascultă și părerile lor. Însă din sfera profesională poți primi solicitări importante. Cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să rezolvi onorabil și îndatoririle profesionale și pe cele gospodărești.

Regandeste-ți cheltuielile, deoarece riști să rămâi fără bani!

Horoscopul anului 2021

Pești

În orice mod te-ai exprima, astăzi vei aduce mult farmec în relațiile cu ceilalți. Vorbele tale sunt pline de duh și savurate pe îndelete de ceilalți. Totuși, ferește-te să oferi sfaturi, să emiți păreri personale sau judecăți la adresa acțiunilor altora.

În a două parte a zilei se întrezăresc călătorii pe distanțe scurte și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇