Horoscop zilnic: 16 iunie

Horoscop zilnic: 16 iunie

Berbec

Sunt posibile tensiuni în relațiile colegiale, de aceea, fii prudent. Ar fi bine să te ocupi singur de îndatoririle tale, însă numai de cele prioritare.

Sănătatea este vulnerabilă, fiind posibil să apelezi chiar la un tratament de specialitate. Totuși, dacă ai să te îngrijești atent, vei depăși ziua foarte bine. În a doua parte a zilei, un prieten apropiat îți va oferi un sprijin minunat fie prin vorbe, fie prin fapte.

Taur

Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt vulnerabile și de la un aspect banal, mărunt se poate ajunge la un conflict în toată regula. Ferește-te de discuții aprinse cu persoanele dragi!

Mai bine privește partea plină a paharului și lasă deoparte nemulțumirile tale sentimentale. Chiar dacă ai dreptate, ceilalți deocamdată sunt pe o lungime de undă diferită de a ta. Cel mai bine ar fi să îți orientezi eforturile spre a te ocupa de un hobby.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2021: O perioadă de mare forță

Gemeni

Treburile gospodărești te solicită din plin, dar tu se pare că ai dori să te implici mai mult în activitățile socio-profesionale. Contextul astral de astăzi te ajută mai mult în segmentul domestic și s-ar putea ca orice altă activitate pe care o întreprinzi să iasă total altfel decât trebuie sau decât vrei tu.

De aceea, orientează-ți eforturile spre casă și familie. Sunt momente bune pentru a tăifăsui cu cei dragi pe marginea evenimentelor familiale.

ADVERTISING

Rac

Te vei gândi la subiecte foarte variate astăzi. Ai șanse deosebite de a te lămuri în multe privințe, dar mai ales vizavi de relațiile cu persoanele din anturajul apropiat.

Chiar este nevoie să te desprinzi de unii care profită de pe urma ta în vreun fel. Astfel faci loc în viața ta pentru a relaționa cu oameni noi. Dar, de această dată, fii prudent și judecă totul la rece. Lasă emotivitatea deoparte și socializează cu toată lumea care-ți iese în cale.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai - 11 iulie 2021)

Leu

Sunt posibile cheltuieli neprevăzute fie pentru scopuri personale, fie pentru a ajuta pe cineva apropiat. Pe de altă parte, și tu la rândul tău poți primi bani sau cadouri. Totuși, undeva în sufletul tău există nemulțumiri legate de segmentul financiar.

Hiba constă în felul în care privești tu banii și implicațiile lor. Detașează-te de așa-zisele probleme de viață și bucură-te de ceea ce ai. Chiar ai multe lucruri frumoase în viața ta și ar fi bine să respecți asta.

ADVERTISING

Fecioară

Ești pus pe fapte mari. Ți-ai propus să rezolvi multe și mărunte în special acele treburi planificate mai demult și care au rămas doar la nivel de plan.

În mod special ai spor și succes în activitățile profesionale. Colegii te ajută, șefii te laudă, ansamblul complet pentru a excela la serviciu. Însă rezervă-ți momente și pentru a te ocupa de sufletul și trupul tău. Un masaj, o ședință la piscină sau o plimbare prin magazinele preferate te-ar bucura și relaxa din plin.

Oracolscop 14 - 20 iunie 2021

Balanță

Ar fi bine să fii cât mai retras, pentru că energia ta vitală este la cote joase. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situațiile și relațiile în care ești implicat. Lasă emotivitatea deoparte și reorganizează-ți planurile de viață.

Pe de altă parte, deocamdată sănătatea este vulnerabilă, așa încât îngrijește-te ceva mai mult. Ai nevoie de odihnă, detașare de problemele cotidiene și mult somn. Chiar meriți din plin o minivacanță!

ADVERTISING

Scorpion

Proiectele tale socio-profesionale pot cunoaște astăzi turnuri nebănuite. Totul pornește fie de la banii și bunurile implicate, fie de la relațiile cu persoanele alături de care voiai să dezvolți aceste proiecte.

Deocamdată ești puțin susținut de alții și multe relații vechi de prietenie se pot sfârși când te aștepți mai puțin. După-amiază, retrage-te într-un loc liniștit și meditează pe marginea evenimentelor de astăzi.

Horoscopul săptămânii 14 - 20 iunie

Săgetător

Delicate sunt relațiile cu șefii, dar și cele cu reprezentanții oficiali ai unor instituții. Cumva statutul tău social, imaginea publică sau locul tău într-un grup de lucru de la serviciu se pot modifica într-un fel neplăcut.

Fii prudent, temperează-ți firea și ține cont de părerile celorlalți. La prima vedere ar părea că ți se aduc acuze pe nedrept, însă la o a doua privire există un dram de adevăr în ceea ce ți se spune. Vei depăși totul cu bine, dacă ești deschis la schimbare.

Capricorn

Multe păreri și concepții ți se vor schimba astăzi. Gândurile îți sunt atrase de diverse filozofii de viață care povestesc despre mersul lucrurilor în viața omului.

Însă amalgamul din mintea ta este greu de înțeles sau de ordonat. Controlează-ți stările, alungă neliniștile sufletești și exersează gândirea pozitivă. Cu puțin efort și bunavoință vei depăși orice moment tensionat. Fii prudent dacă trebuie să susții probe, examene sau dacă ești nevoit să călătorești.

Vărsător

Se recomandă atenție sporită în privința cheltuielilor. Există un risc crescut de pierderi financiare sau de documente care atestă plata facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii.

Relațiile cu instituțiile financiare sunt viciate astăzi, așa încât, pe cât posibil, evită dialogurile cu reprezentații acestora. După-amiază, rezervă-ți momente liniștite pentru a medita la cele petrecute astăzi. Dincolo de aparențe vei descoperi sensul ascuns al situațiilor în care ești implicat.

Pești

Este o zi în care va trebui să-ți reconsideri parteneriatele în care ești implicat. Chiar este posibil să te desprinzi de unele relații care te solicită prea mult numai în folosul lor.

De mare ajutor îți este astăzi dialogul cu membrii familiei. Pe baza principiilor dezvoltate acasă, de-a lungul anilor, acum îți poți construi relații durabile conform dorințelor și nevoilor tale. Spre seară, rezervă-ți momente pentru o plimbare în aer liber, dar în apropierea unei ape.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇