Horoscop zilnic: 16 iulie

Horoscop zilnic: 16 iulie

Berbec

Comunicarea reprezintă tema zilei, dar o temă dificilă. Dacă ai ceva nemulțumiri, este un moment propice să spui lucrurilor pe nume, mai ales în relațiile cu persoanele din anturajul apropiat. Se pare ca ai decis să-ți schimbi atitudinea față de aceștia si bine faci.

Pe de altă parte, poți primi informații interesante legate de călătorii sau forme de școlarizare. Spre seară, acordă-ți câteva momente de răgaz pentru o plimbare în aer liber.

Taur

Este nevoie să te ocupi de bani. Se anunță vremuri tulburi în acest sens, așa că alcătuiește planuri de economii. Schimbările de la locul de muncă pot atrage după ele modificări salariale sau ale condițiilor de muncă.

Fii prudent și reține cele aflate și petrecute astăzi. Undeva, cândva îți vei aminti și vei folosi din plin informațiile din perioada pe care o traversăm. Însă nu te afunda prea mult în pragmatismul cotidian.

ADVERTISING

IULIE, cea mai buna luna pentru a ne echilibra viata. Vibratia numerologica 11/2

Gemeni

O zi în care poți lămuri și rezolva anumite aspecte legate de parteneriate și colaborări. Este o mare diferență între ce îți dorești tu de la partenerul de viață sau de afaceri și ce îți oferă aceștia. Atenție că ceilalți sunt destul de combativi și te pot necăji din te miri ce.

Spune tot ce te deranjează cu prudență și discernământ. Dacă consideri că trebuie să finalizezi anumite relații, treci la acțiune. Este timpul să iei decizii importante în toate tipurile de relații.

Rac

Stările tale sufletești fluctuează. Componenta psihică este răscolită. Îți trec prin minte lucruri mai puțin plăcute, dar de care ești responsabil. Ocupă-te doar de activitățile zilnice ușoare.

Se pare ca modul tău de a comunica sau relaționa cu cei din jur, în ultimul timp, a fost defectuos. Este o zi propice de a analiza în taină ce nu îți place, mai ales în ce privește locul de muncă. Spre seară, o plimbare în aer liber te-ar liniști mult.

ADVERTISING

Leu

Prietenii roiesc în jurul tău. Întâlnirile și dialogurile cu aceștia sunt frecvente și destul de dinamice. Nu prea ai tu chef de ei, însă fii pe fază pentru că poți obține informații utile legate de un proiect la care lucrezi deja sau pe care vrei să-l inițiezi.

Îndreaptă-ți atenția și eforturile către hobby-urile personale. Bucură-te de tot ce este în jurul tău și nu te lăsa influențat de părerile celorlalți. După-amiază, organizează o mică agapă pentru cei dragi.

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie – 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Fecioară

Ziua aduce situații dinamice în plan profesional, mai ales în relațiile cu șefii și autoritățile. Se recomandă prudență și discernământ, pentru că imaginea ta publică sau poziția în cadrul unui grup de lucru pot avea de suferit pe termen lung.

Există aspecte pe care le-ai neglijat în ultimul timp, cum ar fi comunicarea sau pregătirea profesională. Chiar dacă gândurile îți sunt departe, nu neglija relațiile cu mediul social în care trăiești.

ADVERTISING

Balanță

Stările tale de spirit sunt fluctuante, însă activitățile culturale te pot liniști mult. Programează-ți călătorii la neamuri sau la prieteni, vizionarea unor piese de teatru sau anumite cursuri de perfecționare.

Spiritualitatea capătă noi valențe pentru tine, ceea ce este minunat. Dozează-ți eforturile la serviciu, fii discret și ascultă cu atenție ce îți spune sufletul. După-amiază s-ar putea ca cineva din anturajul apropiat să aibă nevoie de ajutorul tău.

Scorpion

Bani, investiții, afaceri, moșteniri, taxe și relații cu instituțiile financiare, într-un cuvânt: financiarul este tema principală de astăzi. Adevărul este că ai spor în acest sens, mai ales că se întrezăresc schimbări deosebite.

Orientează-te doar spre lucruri cinstite! Tentația speculațiilor este mare, însă neplăcerile pot apărea rapid. În a doua parte a zilei reușești să lași latura materială a vieții deoparte și îți vei îndrepta atenția către cea spirituală.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Săgetător

Foarte controversate sunt relațiile parteneriale și colaborările. Poți constata că unele nu îți mai sunt favorabile și vei fi tentat să le finalizezi rapid. O discuție cu partenerul de viață te poate pune pe gânduri.

Evită să reacționezi prea dur la tot ce se petrece în jurul tău. Analizează cu prudență și discernământ doleanțele celorlalți și nu te grăbi în luarea deciziilor. Spre seară relaxează-te la o plimbare în aer liber.

Capricorn

Interesantă zi la serviciu! Este începutul unei etape și recomandabil este să fii ferm în relațiile colegiale și în activitățile pe care le desfășori. Comunicarea este viciată, bine fiind să vorbești puțin și la obiect.

Gândește-te la ce vrei să faci mai departe și așteaptă momentul oportun. S-ar putea să decizi abordarea unui alt domeniu profesional. După-amiază, o plimbare în aer liber, o muzică de relaxare și somnul sunt cele mai potrivite.

Vărsător

Accentul zilei se află pe relațiile sentimentale. Se pare că o relație de prietenie se transformă în una amoroasă. Sau cel puțin așa vrei tu. Frumos este că te hotărăști să abordezi altfel acest capitol al vieții.

Pe de altă parte, creativitatea este la cote înalte și poți demara proiecte noi alături de oameni excepționali, foarte importanți pentru destinul tău. Sau te poți orienta spre îngrijirea și educarea copiilor.

Pești

Astăzi ești decis să te ocupi mai mult de activitățile gospodărești. Este o zi bună pentru a rezolva tot ce ține de spațiul locativ sau de relațiile familiale. Adevărul este că nu ai prea multe de făcut în acest segment de viață și activitate.

S-ar putea să fii nevoit să ajuți un membru al familiei care are ceva probleme. Emoțiile te însoțesc pe tot parcursul zilei și, de aceea, fii atent, deoarece te pot destabiliza destul de mult.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇