Horoscop zilnic: 16 august

Horoscop zilnic: 16 august

Berbec

Veştile din şi despre străinătate pot abunda astăzi în preajma ta. Unele pot fi destul de neplăcute, altele nefolositoare. Selectează tot ce afli.

Ai multă energie, pe care ar fi cel mai bine să o îndrepți către îmbogățirea bagajului tău de cunoștințe. Sunt momente favorabile studiului culturilor altor popoare, aprofundării unei limbi străine sau alcătuiește planuri pentru a parcurge un curs.

Taur

Chestiunile băneşti te preocupă în mod special astăzi. Sunt favorabile dialogurile legate de banii și bunurile pe care le deții cu un partener de viață sau de afaceri. Se pare că ai datorii restante, fie la plata unor taxe, facturi, fie este vorba despre credite bancare.

În orice caz, drămuiește-ți bine veniturile și disponibilitățile materiale, astfel încât să îți acoperi toate cheltuielile. Atenție la sănătate!

MARTE în Fecioară, 29 iulie- 15 septembrie 2021. Curățenie generală în viață

Gemeni

Partenerii sunt marea provocare de astăzi. Există nemulțumiri legate de tot ce ține de parteneriatele în care ești implicat, însă depinde doar de tine cum abordezi lucrurile. Fii deschis către ceilalți și acordă-le suficient spațiu să-și ducă traiul cum doresc.

Implică-te în viață celor dragi doar atunci când ți se cere. Acordă-ți momente de gândire și analiză vizavi de colaborările la care lucrezi.

ADVERTISING

Rac

Cheful de a te ocupa mai mult de activitățile de la serviciu îți poate crea neplăceri în relațiile cu ceilalți. Ar fi bine să te detașezi de rutina zilnică și să-ți acorzi momente de relaxare, plimbări în aer liber și somn.

Organismul îți este obosit, existând riscul să se accentueze afecțiunile vechi, ba chiar să apară și altele noi. Dacă ești nevoit să iei parte la evenimente cu multă lume, ai grijă cum te prezinți.

Atmosfera astrală a lunii AUGUST 2021: Noi reguli de viață

Leu

Se anunță întâlniri agreabile, la prima vedere.  La a două vedere, însă, ai putea fi total nemulțumit de relația cu persoana iubita sau cu copiii. Se pot isca foarte ușor controverse cu toți cei din jur.

Cel mai bine ar fi ca astăzi să te ocupi de un hobby sau, pur și simplu, să organizezi o mică petrecere surpriză pentru cei dragi. Detașează-te de problemele altora, pentru că depinde doar de tine să chemi iubirea și voia bună în preajma ta.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Ziua anunță treburi gospodăreșți și relații apropiate cu membrii familiei. Sunt multe tensiuni vizavi de tot ce ține de familie, spațiu de locuit sau patrimoniu familial.

Se pot rediscuta aspecte ce privesc achiziționarea unei case, a unor bunuri patrimoniale, însă vor rămâne deocamdată doar la stadiul de simple discuții. Unii membrii ai familiei ar putea avea nevoie de ajutorul tău moral și material.

Horoscopul lunii august 2021

Balanță

Se pare că astăzi pleci într-o mică excursie la rude sau prieteni apropiați. Atenție că relațiile cu aceștia sunt tensionate. Fii prudent, diplomat și detașează-te de problemele altora.

Mentalul îți este confuz și foarte ușor poți izbucni prin vorbe tranșante. Există posibilitatea să te îndepărtezi definitiv de unii apropiați, însă așa este cel mai bine pentru tine. Este nevoie să-ți schimbi radical atitudinea și concepțiile vizavi de ceilalți.

ADVERTISING

Scorpion

Nivelul tău energetic fluctuează mult. Recomandabil este să-ți dozezi eforturile și să eviți spațiile aglomerate.

Pe de altă parte, gândurile tale sunt îndreptate către veniturile obținute din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Cu toate că traversăm o perioada în care depui eforturi mari la serviciu, plata aferentă este nesatisfăcătoare. Ar fi bine să-ți îndrepți atenția către alte surse de venit.

Horoscopul săptămânii 16 – 22 august

Săgetător

Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici raporturile cu ceilalți sunt tensionate. Sunt momente bune pentru a te îngriji mai mult de sufletul și trupul tău. Mergi la piscină, la saună, la un masaj sau alege o dietă de sezon.

Cei dragi te vor în preajma lor, însă fără să te implici prea mult în treburile lor. Spre seară, adună-ți apropiații la o mică petrecere în aer liber. Fii prudent cu sursele de foc!

Capricorn

Este o zi favorabilă retragerii în sine și izolării de tumultul vieții cotidiene. Analizează pe îndelete evenimentele actuale și trasează-ți noi planuri de viitor. Mentalul îți este străbătut de idei sclipitoare, care la momentul potrivit se vor materializa exact cum îți va fi de folos.

Sănătatea este vulnerabilă plus oboseală accentuată. Plimbă-te în aer liber, meditează într-un loc sfânt și dormi mai mult.

Vărsător

Prietenii te înconjoară, însă nu pari prea încântat de asta. Există tensiuni în sfera relațiilor de prietenie și protectorat, însă hiba este la tine. Ai nevoie să-ți schimbi modul de relaționare cu aceștia și să te bazezi numai pe tine.

De unii prieteni chiar te poți despărți definitiv, în urmă dialogurilor sau evenimentelor petrecute astăzi. Fii prudent, evita să-ți divulgi secretele și selectează-ți mai atent anturajul.

Pești

O zi în care sunt posibile evenimente cu multă lume. Imaginea ta publică poate avea de suferit, de aceea, străduiește-te să te prezinți la înălțimea așteptărilor.

Demonstrezi combativitate și reticență în relațiile cu ceilalți, aspect ce îți poate crea neplăceri și chiar despărțiri ireversibile de oameni dragi. Fii mai deschis la nevoile și propunerile celor din jur. Evită cheltuielile extravagante.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇