Horoscop zilnic: 15 septembrie

Horoscop zilnic: 15 septembrie

Berbec

Astăzi ai parte de o zi frumoasă din punct de vedere profesional. Chiar dacă uneori te poți simți mult prea solicitat și obosit, perseverența și spiritul responsabil de care dai astăzi dovadă îți vor aduce reușita într-un proiect sau te vor favoriza în privința carierei. De altfel, poate fi o zi definitorie și răsplătită pe viitor printr-o promovare.

Taur

Ai parte de o zi frumoasă atât sub aspectul studiilor, cât și sub aspectul călătoriilor. Sunt favorizate examenele, acumularea unei cantități mari de informație într-un timp scurt, workshop-urile și aprofundarea unor cunoștințe prin admiterea la un învățământ superior. Important este totuși ca ceea ce faci să te inspire și să-ți ofere libertate de exprimare.

MASCULIN și FEMININ. Eveniment online cu NICOLETA și CORNEL SVÂRLEFUS, 25 septembrie 2021

Gemeni

Ai parte de o zi favorabilă în privința banilor și poți scăpa chiar de câteva datorii mai vechi. Este posibil, de asemenea, să te bucuri de un câștig sau de un favor, venit din partea unei persoane din anturajul apropiat sau din mediul familial. Nu în ultimul rând, sunt prielnice activitățile care vizează zona autocunoaşterii și a transformării personale, achiziționarea unor cărți pe teme psihologice sau vizionarea unor filme care abordează același tip de subiect.

ADVERTISING

Rac

Astăzi atmosfera pare să se concentreze în mare parte asupra zonei relaționale. Este, de fapt, vorba de o continuare a evenimentelor din weekend. Dacă în zilele trecute au existat neînțelegeri între tine și partenerul de viață ori de afaceri, ziua de azi poate fi una definitorie. Aspectele sunt favorabile, astfel că orice se va întâmplă va fi în folosul tău. Relația se poate solidifica și maturiza sau, din contra, se poate stinge lăsând loc alteia mai bune.

Oracolscop 13 – 19 septembrie 2021

Leu

Ai parte de o zi solicitantă, dar nu atât de solicitantă fizic, cât mai degrabă intelectual, lucru care poate fi destul de stresant. Oricum tot efortul pe care îl depui astăzi va fi răsplătit fie printr-o sumă de bani, primă sau apreciere venită de unde te aștepți mai puțin, fie chiar printr-o avansare în funcție. Evită totuși să te suprasoliciţi sau să abuzezi de propria ta sănătate, deoarece pot apărea mici probleme de ordin medical.

ADVERTISING

Fecioara

Te bucuri de o zi frumoasă sub aspectul autoexprimării și concretizării unor vise mai vechi. Este posibil chiar să transformi un hobby într-o adevărată profesie sau să te dedici pe parcursul întregii zile unor activități care îți solicită creativitatea și spiritul de lider. Dacă în general nu simți impulsul de a fi în frunte, “la conducere”, astăzi vei simți acest lucru, iar inițiativele pe care le iei îți pot aduce multe reușite.

Tăcerea ca formă de abuz (Tratamentul Tăcerii)

Balanță

Luna se află și astăzi în tranzit prin casă a 4-a activând zona familiei, căminului și amintirilor, iar aspectul pe care îl face cu Saturn vine să concretizeze sau, mai bine spus, să maturizeze relația dintre tine și membrii familiei tale. De asemenea, în cazul în care nu ai încă propria familie, poți simți un impuls puternic acum în a te stabili “la casa ta”.

ADVERTISING

Scorpion

Pentru tine ziua de astăzi este favorabilă studiului și aprofundării unor informații. De altfel, în cazul în care ai de făcut o deplasare sau trebuie să te prezinți într-un loc la o anumită oră, încearcă să pleci mai devreme, deoarece pe drum s-ar putea să aibă loc unele întârzieri sau blocaje.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 septembrie

Săgetător

Dacă ziua de ieri nu a fost una dintre cele mai prielnice în plan financiar, astăzi, în schimb, te poți bucura de un câștig material, de o favoare din partea unui coleg de serviciu sau chiar de o avansare în funcție la locul de muncă. Efortul îți este valorificat la justa sa valoare, iar dedicarea de care dai dovadă îți poate aduce mai multe satisfacții.

Capricorn

Luna se află în continuare în tranzit prin casa personalității și exprimării de sine și îți trezește dorința de maturizare și de studiu. Simți nevoia astăzi de a acumula cât mai multă informație, motiv pentru care este posibil să iei hotărârea de a începe un curs de perfecționare într-un domeniu de interes personal.

Vărsător

Astăzi poți părea mult prea morocănos și retras pentru cei din jurul tău. Chiar dacă ziua pare să nu abunde în evenimente, la nivel interior trăiești totul foarte intens. Te poți simți chiar neînțeles de către cei de lângă tine, fapt care poate face să te îndepărtezi oarecum de ei. Este, în schimb, o zi foarte bună pentru introspecție, autoanaliză și maturizare interioară.

Pești

Relația dintre tine și un amic pare acum să fie pusă la încercare. Luna se află în continuare prezentă în casa prietenilor, iar asta îți poate aduce o serie de evenimente care vin fie să maturizeze și să îmbunătățească relația dintre tine și un amic, fie să vă îndepărteze și mai mult.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇