Horoscop zilnic: 15 septembrie

Horoscop zilnic: 15 septembrie

Berbec

Luna plasată în Leu, în zona iubirii, creativității și copiilor, îți canalizează atenția în mod deosebit către relația sentimentală sau relația cu copiii. În acest context, este necesar să renunți la accesele de vanitate și orgoliu, pentru a avea o comunicare fluentă cu persoanele dragi din viața ta.

Pe de altă parte, aspectele tensionate din sectorul muncii și sănătății pot aduce tot felul de obstacole, blocaje și dificultăți în aceste domenii. Nu este însă momentul să forțezi lucrurile, ci să le accepți așa cum sunt.

Jupiter revine la mișcarea directă din 13 septembrie 2020. Întoarcerea la valori uitate

Taur

Pentru tine, ziua de astăzi poate accentua frustrări și nemulțumiri, chiar angoase, legate de viața afectivă. Probabil simți că ai ajuns într-un punct de blocaj, în care nu mai știi ce să faci pentru a îndrepta o relație, pentru a reinstala armonia acolo și a elimina neînțelegerile.

Pot avea loc evenimente care depășesc capacitatea ta de înțelegere și reacție, dar care ai senzația că se repetă, cu deosebirea că acum te obligă să iei o decizie radicală.

Oraloscop 14-20 septembrie 2020

Gemeni

O zi în care te gândești mult să reiei un proiect sau o idee mai veche pe care ai abandonat-o cândva. Discuțiile pot fi și ele numeroase, mai ales în prima parte a zilei, și vizează căutarea unei forme legale în care să pui acest proiect.

De asemenea, astăzi te poți ocupa de tot felul de demersuri administrative și juridice, motiv pentru care este nevoie să faci destul de multe drumuri. Sfatul meu este sa fii atent la orice act pe care-l semnezi și să fii riguros în respectarea legii.

Marte retrograd: Dezgroapă-ți viitorul din visul adormit!

ADVERTISING

Rac

Astăzi totul se învârte în jurul banilor, pentru că interesul tău în această direcție este crescut. Este posibil să apară necesitatea de a face niște reparații în casă sau de a achiziționa, în sfârșit, un obiect pentru care nu ai avut bani până acum.

Pe de altă parte, poate fi vorba despre datorii la stat, pe care nu le mai poți amâna. Oricum, întreaga zi pare să stea sub semnul administrării și plasării resurselor financiare. Fă acest lucru cu cât mai multă chibzuință.

Leu

Luna aflată în semnul tău zodiacal ar trebui să-ți confere o stare de spirit bună, numai că, în egală măsură, poate duce la accese de vanitate și gonflare a ego-ului, ceea ce înseamnă că deseori poți avea o percepție greșită asupra realității.

Atenție însă, această atitudine îți poate aduce neînțelegeri în relațiile cu cei din jur și te poate conduce către concluzii greșite. Aspectele tensionate din zona finanțelor ating apogeul astăzi și s-ar putea ca din anumite motive, veniturile tale să sufere modificări.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Ziua de astăzi poate fi destul de tensionată, dar există premizele unor modificări profunde în conștiință, în atitudine, și mai ales, în abordarea relațiilor din viața ta și în special a celei afective.

Dacă astăzi vei fi constrâns să dai un răspuns final sau să iei o decizie importantă pentru viața ta, nu te grăbi, pentru că s-ar putea ca peste câteva zile să te răzgândești sau să-ți dai seama că te-ai pripit.

Balanță

Sunt activate cu precădere relațiile sociale și activitățile care implică grupuri mari de oameni care militează pentru un scop comun. Probabil că astăzi vei avea ocazia să te ridici într-o întrunire și să-ți susții punctul de vedere, ori să te aliezi cu mai multe persoane și să aperi o cauză.

Pentru asta este nevoie să apelezi la vechi cunoștințe sau la idei mai vechi pe care nu le-ai pus în aplicare. Însă orice răspunsuri ai primi, nu te baza pe ele prea mult, pentru că nu sunt definitive.

ADVERTISING

Scorpion

Este posibil să participi la niște discuții de culise care vizează unele schimbări de la locul de muncă. Pur și simplu îți ajung niște zvonuri la urechi, sau afli niște informații care ți-au fost ascunse.

Este o zi în care, pe baza acestor informații, ai șansa să te reabilitezi în fața șefilor, să-ți repari imaginea și credibilitatea, în caz că acestea au fost șifonate în ultima vreme. Totuși, va trebui să faci asta prin forțele proprii, bazându-te strict pe abilitățile tale.

Săgetător

În contextul blocajelor din zona profesională, astăzi ai totuși șansa să faci niște demersuri pentru îndepărtarea parțială a acestora. O persoană tânără, probabil veche cunoștință, te poate ajuta să găsești niște soluții ingenioase la problemele tale.

Totuși, lucrurile pot înainta foarte greu, cu multe sincope și întârzieri, cu amânări și răzgândiri. Iar situația aceasta va continua până spre finalul lunii, așa că încearcă să-ți păstrezi răbdarea și să faci totul pas cu pas.

Capricorn

Treci printr-o perioadă destul de agitată, în care lucrurile par să scape de sub control, atât în plan personal, cât și în domeniul profesional.

Dacă în ce privește relația sentimentală, te confrunți cu situații dificile, impregnate cu gelozie și posesivitate, în privința domeniului profesional, se poate vorbi despre un sentiment de confuzie și instabilitate. Se pot strecura greșeli, pot apărea schimbări sau pur și simplu ai parte de șefi capricioși.

Vărsător

Astăzi, segmentul banilor devine prioritar, în sensul că pot apărea niște blocaje sau se pot amplifica unele vechi. Evenimentele tind să frizeze implacabilul, ca și când nu poți interveni în niciun fel pentru a le schimba.

Și totuși, măsurile pe care le poți lua țin de prudență, de administrarea judicioasă a resurselor și evitarea oricărui împrumut sau conflict plecat de la bani. În plan relațional, ai tendința să fii idealist, adică să acorzi prea multă încredere unor potențiali colaboratori.

Pești

O zi cu tensiuni interioare puternice, generate de discrepanța între dorința de libertate și responsabilitățile conjugale sau parteneriale. E bine să știi însă, că nu este un moment potrivit pentru a te eschiva și a fugi de responsabilități, dacă vrei să păstrezi armonia în relații.

Totuși, unii Pești se pare că nu pot evita o ruptură definitivă a unei relații în care nu se mai simt confortabil demult. Cu toate acestea, deciziile de astăzi nu sunt definitive, ci se va reveni asupra lor.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇