Horoscop zilnic: 15 octombrie

Horoscop zilnic: 15 octombrie

Berbec

Ziua de astăzi aduce speranță, curaj și o oarecare concesivitate, care te ajută să abordezi relațiile dintr-o nouă perspectivă. Poți repara o relație de colaborare, ai șansa de a te reîntâlni cu prieteni apropiați sau poți discuta cu mai multă diplomație și indulgență pe marginea unui proiect care a tot fost supus piedicilor și amânărilor. Cert este că astăzi vezi lucrurile într-o lumina mult mai optimistă și încrezătoare, oricare ar fi domeniul de viață vizat.

Taur

Chiar dacă există o oarecare îngrijorare legată de locul de muncă, ca și când ceva neplăcut ar urma să se întâmple, ziua de astăzi este totuși frumoasă și îți aduce șansa de a salva ceva. Poate fi vorba de imagine, credibilitate sau chiar locul de muncă în sine. Acum este momentul să aduci în discuție nemulțumirile sau doleanțele pe care le ai și să faci demersuri pentru obținerea unor avantaje, pentru că șansele de reușită sunt mari.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 octombrie

Gemeni

O zi favorabilă studiilor, examenelor, prezentărilor și oricăror întâlniri oficiale în care trebuie să faci dovada cunoșțințelor și pregătirii tale. Se poate spune că ești foarte inspirat, imaginativ și creativ, astfel că rezultatele tale în aceste domenii pot fi de excepție. De asemenea, pot veni vești bune de la instituții sau de la persoane aflate la mare distanță, însă există și posibilitatea infiripării unei idile. Mai ales dacă întâlnești o persoană care te fascinează prin inteligență, umor și statut social impresionant.

ADVERTISING

Rac

În continuare, domeniul care te solicită cel mai mult și îți pune tot felul de probleme, provocându-te să găseşti mereu soluții, este cel financiar. În această direcție se orientează cea mai mare parte din energie și probabil și cele mai multe nemulțumiri. Rolul acestor aspecte tensionate este însă unul mai înalt și anume acela de a te stimula să-ți explorezi potențialul și să găsești noi resurse interioare și talente pe care să le pui la treabă. Iar ziua de astăzi poate veni cu ceva inspirație în acest sens, dar și cu un cadou sau un câștig neașteptat.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Leu

Accentul ar trebui pus astăzi pe cultivarea și dezvoltarea unor relații armonioase, pe inovarea unor proiecte sau colaborări sau consultarea unor specialiști care te pot ajuta în derularea unei afaceri. Este o zi excelență pentru discuții, negocieri, dar și pentru promovarea activității tale profesionale sau a unui proiect care se adresează publicului larg. Cu alte cuvinte, este un moment favorabil pentru creșterea imaginii și popularității. În familie, încearcă să fii ceva mai comunicativ și mai prezent.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Originalitatea, creativitatea și îndrăzneala vor fi răsplătite astăzi la locul de muncă. Așadar, este necesar să fii deschis la nou, să te adaptezi din mers la orice schimbare sau propunere, oricât de extravagantă sau ciudată ți s-ar părea. Este o zi a ieșirii din tipare, a inovației și inventivității, așa că îndrăznește să-ți exprimi ideile nonconformiste. O astfel de idee poate să-ți bage în buzunar o sumă frumoasă de bani.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

Balanță

O zi care îți stimulează gustul pentru aventură, distracție și satisfacerea unor capricii, chiar dacă pentru asta este nevoie să scoți din buzunar o sumă de bani deloc neglijabilă. Buna dispoziție este la ea acasă, simțul umorului de asemenea. Însă la fel de bine potențată este și zona iubirii, în sensul că ești mai deschis față de persoana iubita, mai dispus să-ți exprimi sentimentele și să dedici timp activităților în doi. Unele Balanțe se pot lăsa foarte ușor duse de val, așa că nu e exclus ca un flirt nevinovat să se transforme rapid într-o poveste de iubire.

ADVERTISING

Scorpion

O zi numai bună pentru meditație și reculegere, mai ales dacă în ultimele zile te-ai agitat mult și ți-ai epuizat rezervele energetice. Acum ar fi bine te gândești la tine și să faci doar ceea ce-și dorește sufletul tău. Poate o după-amiază petrecută în compania celor dragi sau o cină în familie ți-ar încarca bateriile. În orice caz, sunt recomandate doar activitățile relaxante, desfășurate în intimitate, departe de zgomotul lumii.

Oracolscop 11- 17 octombrie 2021

Săgetător

Pentru orice discuție sau întâlnire, profită din plin de conjuncturile acestei zile, mai ales dacă urmărești reconcilierea cu cineva sau cointeresarea unor persoane într-un proiect pe care-l pui la cale. Farmecul personal și capacitatea de a-i inspira pe ceilalți să te urmeze fac posibil debutul unor relații noi, cu oameni care te susțin în proiectele tale. Sunt favorizate, de asemenea, activitățile educative, precum și cele care țin de acte.

Capricorn

Oportunitățile neașteptate care se ivesc astăzi în plan profesional se pot solda cu beneficii materiale care te ajuta să te echilibrezi oarecum din acest punct de vedere, chiar și numai prin faptul că reușești să returnezi un împrumut ori să cumperi un obiect util pe care nu ți l-ai permis. În orice caz, modul de desfășurare a lucrurilor în plan financiar te ajută să te relaxezi și să capeți mai mult entuziasm și optimism pentru viitor.

Vărsător

Este posibil ca în sfera profesională să nu meargă totul exact așa cum îți dorești, poate din cauza unei tensiuni care plutește în aer sau a animozităților din relația cu un șef. Cu toate acestea, ziua de astăzi vine să relaxeze puțin atmosfera, să-ți dea speranțe că lucrurile se pot îndrepta și să te stimuleze să fii creativ, în loc să dezarmezi în fața oricărei probleme. Vin vești bune, de unde te aștepți mai puțîn și ai succes în orice activitate care vizează autodezvoltarea sau ieșirile în public.

Pești

Dacă te afli într-o situație dificilă la locul de muncă, pe care o consideri fără ieșire, sfatul Astrocafe.ro este să nu renunți să speri, pentru că ajutorul va veni de unde și când te aștepți mai puțin. Fii pregătit așadar pentru astfel de surprize plăcute, pentru a le putea recunoaște și primi atunci când vin. Dacă problema nu este profesională, ci ține de sănătate, soluțiile pot veni în împrejurări la fel de neobișnuite și surprinzătoare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇