Horoscop zilnic: 15 iulie

Horoscop zilnic: 15 iulie

Berbec

Ziua aceasta este potrivită cumpărăturilor și verificării bugetului de venituri și cheltuieli. S-ar putea să primești cadouri, recompense sau vești legate de îmbunătățirea condițiilor de muncă sau a remunerației aferente.

Evită cheltuielile extravagante sau speculațiile legate de banii pe care-i vei avea undeva cândva. Spre seară încearcă să te detașezi de problemele vieții cotidiene și îndreaptă-ți atenția către cele sfinte.

Taur

Minunată zi pentru tine. Beneficiezi de energie, spor în toate și poți duce la bun sfârșit tot ce îți propui pentru astăzi. Tendința de a exagera este la cote înalte, fie că este voba despre problemele tale personale, fie ale altora. Evită implicarea în treburile celorlalți.

În a doua parte a zilei se pare că vor interveni chestiuni bănești. Sfătuiește-te cu cei dragi vizavi de bugetul de venituri și cheltuieli și tine cont de părerea lor, chiar daca tu îți dorești altceva.

ADVERTISING

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie – 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Gemeni

Pentru tine, astrele recomandă astăzi multă discreție și retragere din forfota vieții. Energia vitală este la cote scăzute, de aceea dozează-ți eforturile și ocupă-te doar de treburile ușoare. Relațiile colegiale par bune, dar e bine să ai în vedere că doar par.

Dacă apar probleme în zona gatului, maxilarului inferior și secundar pe aparatului uro-genital, încearcă întâi să folosești remedii naturiste. Ia contact mai mult cu natura.

Rac

Subiectul principal al zilei pentru tine este legat de prieteni. Sunt posibile întâlniri și dialoguri interesante cu aceștia. S-ar putea să primești invitații la evenimente mondene sau la o întrunire agreabilă cu invitați de seama.

Atenție la tendința de a exagera în aceste relații și de a caută sprijinul persoanelor influente. Bazează-te mai mult pe forțele tale. Spre seara invită-i pe cei dragi la cumpărături și oferă-le cadouri mărunte, dar plăcute și folositoare.

ADVERTISING

Leu

Domeniul profesional și relațiile cu șefii sunt prioritare pentru tine astăzi. Sunt posibile unele neînțelegeri, reproșuri din partea unor persoane cu autoritate, dar situația ivită seamănă mai mult a dojană părintească.

Cu prudență și discernământ vei putea depăși momentele și vei reuși să remediezi lucrurile fără probleme. Totuși există o tendință exagerată a de ține prea mult cont de părerile și dorințele șefilor. Încearcă să te detașezi de aceștia și fii ferm în propriile opinii și acțiuni.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Fecioară

Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte astăzi. Sunt momente bune pentru demersurile necesare unei călătorii peste granițele tarii, fie în scopuri turistice, fie în scopuri profesionale. S-ar putea să primești vesti de la cineva din străinătate.

ADVERTISING

Chiar dacă unele informații sunt alarmante, nu pleca urechea la tot ce afli. Spre seară vizitează o galerie de arta, vizionează un film bun sau acordă-ți momente de meditație într-o biserică.

Balanță

Astăzi ar fi indicat să te ocupi de situația banilor și bunurilor altora. Este vorba despre achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Dacă se pune problema unei moșteniri sau a unui partaj, lucrurile sunt pe drumul bun.

Chiar dacă apar neînțelegeri între părți sau descoperi nereguli în acte, acestea se vor putea rezolva ușor. În a doua parte a zilei, astrele te sfătuiesc să te detașezi de materialitatea vieții cotidiene și să privești totul și prin prisma laturilor spirituale.

Scorpion

Relațiile parteneriale și proiectele în care ești implicat sau vrei să te implici îți solicită astăzi întreagă atenție. Sunt posibile discuții aprinse între colaboratori sau nereguli în desfășurarea acțiunilor comune cu aceștia. Fii prudent, verifică cu atenție cum stau lucrurile și, pe cât posibil, bine ar fi să ții cont de părerea fiecăruia.

În a doua parte a zilei se pare că vei fi nevoit să te ocupi de partenerul de viață. Încearcă să aduci armonie și bunăstare în viață de cuplu, mai ales că se întrezăresc multe treburi în sfera profesionala și nu prea vei mai avea timp pentru cei dragi.

IULIE, cea mai buna luna pentru a ne echilibra viata. Vibratia numerologica 11/2

Săgetător

Astăzi se întrezăresc multe treburi la serviciu pentru tine. Paleta diversă de activități te poate duce cu gândul la câștiguri financiare mari, la o funcție importantă în sfera muncii sau macar la aprecierea colegilor și șefilor.

S-ar putea să constați că nu este așa, dar din fiecare situație ai cate ceva de învățat. Dacă tu ești mulțumit sufletește, toate celelalte vor veni de la sine. Atenție la sănătatea gatului! Ascultă-ți organismul și ține cont de semnalele sale. Odihnește-te mai mult.

Capricorn

Preocupările principale de astăzi sunt persoana iubita și, funcție de caz, copiii. Sunt posibile neînțelegeri sau situații neplăcute, dar fii obiectiv și ține cont și de părerile celorlalți. Creativitatea este la cote înalte și bine ar fi să îți canalizezi eforturile către un hobby.

Fii prudent în privința sănătății și la cel mai mic semnal al organismului consultă un specialist. În a doua parte a zilei, organizează o reuniune pentru cei dragi.

Oracolscop 13-19 iulie 2020

Vărsător

Activitățile gospodărești și relațiile cu membrii familiei sunt cele indicate de astre pentru tine. Se pot face mai ușor curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajările interioare.

Daca se pune problema achiziționării sau vânzării unor bunuri patrimoniale, astăzi sunt momente prielnice de a te ocupa de acestea. Totul vă ieși cum îți dorești, așa încât spre seară vei avea motive să petreci alături de familie.

Pești

Se pare că ești mai mult pe drumuri astăzi. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați sunt la ordinea zilei. Poți afla vești interesante legate de cineva drag. Nu asculta chiar tot ce ți se spune.

Astrele te sfătuiesc să îți îndrepți atenția către diverse forme de școlarizare și să faci demersurile necesare parcurgerii acestora. Cu siguranță îți vor fi de folos. Se recomandă multă prudență la serviciu și la sănătatea inimii.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇