Horoscop zilnic: 15 februarie

Horoscop zilnic: 15 februarie

Berbec

Ar fi bine să te opreșți din tumultul vieții cotidiene și să te gândeșți numai la realizările tale de până acum. Concluziile obținute astăzi te vor ajuta să abordezi altfel evenimentele în care ești implicat și relațiile cu ceilalți.

Bucură-ți sufletul cu o plimbare prin locurile preferate, cu un film bun sau pur şi simplu observă-i pe ceilalți cum își desfășoară activitățile.

Anul Bivolului de Metal, un an al construcției și consolidării

Taur

Singurătatea este o tema la care ar trebui să te gândeșți din când în când. Chiar dacă ești înconjurat de multă lume, parcă tot singur te simți.

Provocarea zilei constă în a te împrieteni mai mult cu tine, a-ți orienta eforturile mai mult spre tine și mai puțin spre alții. Și, totuși, cu puțin efort și bunăvoință, tu îți poți fi cea mai grozavă companie.

Gemeni

Foarte interesante sunt relațiile cu prietenii! Îți pot oferi informații deosebite privitoare la parteneriatele în care ești implicat.

Cu toate că te vor necăji unele remarci sau soluțiile oferite pentru a-ți îmbunătăți situația, este bine să priveșți partea pozitivă a lucrurilor. Spre seară, rezervă momente de meditație și liniște pentru a desluşi ițele zilei.

Creează 2021 GENIAL! Eveniment lunar cu Nicoleta Svârlefus: 28 februarie 2021

Rac

Prima parte a zilei îți aduce în atenție relațiile cu șefii și poziția ta socială în cadrul unui grup de lucru. Se pare că astăzi toată lumea are altă treabă decât să-ți ofere ție sprijin și laude.

Însă tu îndeplinește-ți sarcinile conștiincios și lasă-i în pace pe ceilalți. Posibil ca unii să te provoace vizavi de felul în care rezolvi lucrurile la serviciu. Evită astfel de persoane!

VENUS în Vărsător (1 – 25 februarie 2021). IUBIREA e LIBERTATE

ADVERTISING

Leu

Posibil că din cauza bugetului disponibil să fii nevoit să amâni demersuri specifice unei călătorii sau unui program de instruire. Însă dialogurile cu persoanele aflate în străinătate sau care au călătorit de curând într-o locație deosebită îți pot alina dorul de meleaguri noi.

Ziua este favorabilă activităților culturale, alături de cei dragi.

Fecioara

Sunt momente bune de a analiza ceea ce se află în spatele evenimentelor în care ești implicat. Foarte ușor îți poți da seama despre ceea ce se petrece cu adevărat, atât cu membrii familiei, rudele, cât și cu partenerul de viață.

În mod special, aspectele materiale comune atrag atenția prin felul în care sunt abordate de persoanele amintite. Deocamdată observă și atât.

Horoscopul anului 2021

Balanță

Relațiile cu ceilalți te solicită mult, pentru că partenerii doresc o mai mare implicare din partea ta în activitățile și proiectele comune. Ar fi bine să discuți deschis despre toate acestea și să stabileșți niște limite clare până unde poți să lucrezi împreună cu alții.

Poate fi dificil să te concentrezi pe subiecte ample, dar cu puțin efort și bunăvoință vei reuși în toate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scorpion

Se pare că primești sarcini de lucru complexe astăzi, la serviciu. Mai ales de la colegi-bărbați, dacă îți sunt superiori. Ușor se poate ajunge la tensiuni în relațiile de muncă, la muncă multă, cu responsabilități mari.

Până la urmă, totul depinde de tine cum abordezi situațiile ivite. Ai încredere că ai toate șansele să te descurci excelent.

Horoscopul lunii februarie 2021

Săgetător

Capitolul amoros îți dă bătăi de cap. Ai nevoie de afecțiunea celor dragi și de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi ție au cu totul alte treburi sau te solicită numai pentru doleanțele lor personale.

Ar fi bine să te iubeșți mai mult pe tine, să ai mai multă încredere în tine și astfel vei observa că și ceilalți vor veni spre tine plini de iubire și recunoștință.

Capricorn

Astăzi, gândurile te vor purta spre figurile autoritare din familia ta, cum ar fi un părinte, o rudă, oameni care au lăsat amprente importante asupra vieții tale.

Minunat este că sfaturile lor, chiar dacă ți le-au oferit undeva, cândva ți le vei aminti, constatând că îți sunt de folos și acum, în diverse situații. Totuși, evită să devii prea nostalgic! Echilibrul este cuvântul de ordine.

Anul Bivolului de Metal a început. Ce ne aduce anul nou chinezesc

ADVERTISING

Vărsător

Pe neașteptate se vor ivi călătorii pe distanțe scurte, fie în vizită la cei apropiați, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fii prudent la drum!

Mentalul este tensionat, fiindu-ți dificil să relaționezi cu ceilalți. Ferește-te de discuții importante și de luarea unor decizii care te implică pe termen lung. Spre seară, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Peșți

Energia vitală este fluctuantă, așa încât este bine să-ți dozezi eforturile și mai ales să fii prudent la felul în care te alimentezi.

Gândurile îți sunt îndreptate spre posibilitățile financiare, pe care le ai la locul de muncă. Deocamdată este o perioada în care ești îndemnat în mod subtil să-ți îndrepți atenția spre partea imaterială a vieții cotidiene.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇