Horoscop zilnic: 15 decembrie

Horoscop zilnic: 15 decembrie

Berbec

Zi agitată în sfera profesională. Șefii te vor chema la raportul ultimelor săptămâni și va trebui să explici în amănunt activitățile profesionale întreprinse și deciziile luate. Comunicarea este defectuoasă, respectiv una se gândește și alta se spune. Fii prudent, alege-ți cuvintele cu grijă și prezintă dovezi pertinente. Evită să pui într-o lumina neplăcută relațiile colegiale!

Taur

Din nou apar vești din și despre străinătate. Poate fi vorba despre informații importante legate de o călătorie lungă de agrement sau profesională. De asemenea, intră în discuție și oferte de colaborare, fie la proiecte cu parteneri străini, fie pentru a studia în alte țări. Totuși, ar fi bine să lași deciziile sau semnarea documentelor specifice pentru zilele următoare.

Revizuire, regândire și introspecție: Mercur retrograd în Capricorn și Săgetător (13 Decembrie 2023 – 2 Ianuarie 2024)

Gemeni

Ziua este favorabilă verificării bugetului de venituri și cheltuieli. Există nemulțumire acumulată vizavi de banii și bunurile pe care le deții cu un partener de afaceri sau de viață, însă pe undeva și tu ai partea ta de vină pentru că te afli acum în această situație. Bine ar fi să te bazezi doar pe câștigurile tale și să faci economii. Fluctuații financiare mari.

ADVERTISING

Rac

Contextul astral de astăzi te predispune la conflicte deschise cu partenerii și colaboratorii. Se pot isca discuții aprinse legate de documente și înscrisuri ce privesc activitățile profesionale comune. Există riscul desfacerii unor contracte și înțelegeri mai vechi. Ar fi bine să renunți de bună voie la colaborările care nu mai funcționează și să fii pregătit în orice clipă pentru altele cu totul noi.

Oracolscop 11 - 17 decembrie 2023

Leu

Multă activitate în sfera profesională. Dozează-ți eforturile și ocupă-te de treburile prioritare. Colegii te vor provoca la bârfe și comentarii legate de condițiile de muncă și de salarizarea aferentă. Ferește-te să ripostezi și ține doar pentru tine concluziile la care ajungi vizavi de ce se petrece la serviciu. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea, rezervă momente pentru odihnă.

Fecioara

Astăzi ești romantic, demonstrând o mare disponibilitate de a petrece mai mult timp cu ființa iubită. Fie că este vorba despre copii, fie de un partener de amor, ai multe nemulțumiri adunate în adâncul sufletului tău. Detașează-te de ceilalți și depune un minim efort să le înțelegi motivațiile și nevoia de libertate. Canalizează-ți eforturile mai mult către un hobby sau o activitate recreativă.

Ancorare, disciplină și seriozitate: Soare în Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanță

Astrele te sfătuiesc să-ți petreci ziua acasă, printre cei dragi. Este o perioada în care te poți ocupa de consolidarea relațiilor cu membrii familiei sau de planuri pe termen lung vizavi de patrimoniul familial. Pentru că stările tale de spirit oscilează, ar fi bine să asculți mai mult și să vorbești cât mai puțin. Mentalul îți este răscolit de amintiri din copilărie și adolescență.

Scorpion

O discuție importantă cu cineva apropiat te pune serios pe gânduri. Temele abordate vizează prietenii și persoanele care te susțin sau care ți-au promis protecție într-un anumit context socio-profesional. Bine ar fi să nu iei de bun chiar tot ce auzi, pentru că informațiile vehiculate în jurul tău pot fi distorsionate și chiar unele nu îți sunt de folos. Evita implicarea emoțională!

DAR de 2023 - eveniment ONLINE, 21 decembrie 2023

Săgetător

Veniturile din activitatea desfășurată la un serviciu îți vor da bătăi de cap astăzi. Fie se anunță diminuarea salariului, fie condițiile de muncă se vor modifica pe termen lung. Veștile se pare că vin direct de la șefi sau de la persoane autorizate în acest sens. Controlează-ți reacțiile, stai deoparte de iureșul iscat în sfera profesională și evita să-ți dai cu părerea!

ADVERTISING

Capricorn

Stările tale de spirit sunt fluctuante și de aici nimeni și nimic nu îți intră în voie. Astrele îți trimit multă energie pe care ar fi bine să o canalizezi fie în activități care cer efort fizic, fie mergi la un salon de înfrumusețare pentru tratamente de îngrijire corporală. Ești subiectiv în relațiile cu ceilalți, vrei să te implici prea mult în treburile lor, astfel că apar controverse.

Vărsător

Sufletul și trupul tău au nevoie de odihnă și retragere din zumzetul cotidian. Ești cufundat în gândurile tale și cu greu ceilalți pot relaționa cu tine. Rezervă-ți momente de singurătate și meditație în locuri sfinte sau dragi sufletului tău. Este nevoie să trasezi noi planuri de viață, în special în ceea ce privește domeniul profesional.

Pești

Atenția îți este reținută astăzi de relațiile cu prietenii. Faci eforturi destul de mari că să menții vechile prietenii sau să te ții după persoanele care undeva, cândva ți-au promis susținere sau protecție. Ar fi minunat dacă ai reuși să te detașezi sau chiar să te debarasezi de vechile relații și să începi să te bazezi doar pe forțele tale.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇