Horoscop zilnic: 14 septembrie

Horoscop zilnic: 14 septembrie

Berbec

În prima parte a zilei îți sunt recomandate activitățile legate de studii sau de călătorii în străinătate. Poți primi veșți de la cineva aflat dincolo de granițele țării, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi.

După-amiază, bine ar fi să îți îndrepți atenția către sectorul profesional. Un șef te poate chema la raport. Fii prudent, ascultă ce ți se reproșează și încearcă să remediezi lucrurile. Imaginea ta în ochii celorlalți este în continuă transformare, așa încât vino în întâmpinarea acestui aspect.

Taur

Este o zi bună pentru a-ți achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Funcție de caz, verifică-ți documentele bancare sau cele legate de moșteniri sau partaje. Este posibil să primești bani din partea unui autor necunoscut, însă fii cu băgare de seamă.

În a doua parte a zilei se întrezăresc vești legate de străinătate. Ți se poate propune o călătorie în scop profesional. Pe de altă parte, sufletul tău are nevoie de învigorare, așa încât vizitează o galerie de artă sau meditează într-un loc sfânt.

Atmosfera astrală a lunii SEPTEMBRIE 2021: Revizuiri și finaluri clare!

Gemeni

La începutul zilei, relațiile parteneriale îți pot da bătăi de cap. Este nevoie de o discuție serioasă cu partenerul de viață, întrucât există nemulțumiri mocnite de ambele părți. După-amiază se întrezăresc chestiuni financiare legate de banii și bunurile altora.

Trebuie să îți achiți toate datoriile, în special taxele, impozitele sau creditele bancare. De reținut că în acest segment de viață, răsturnările de situație pot fi frecvente. Evită relațiile compromițătoare și excesele de orice fel!

ADVERTISING

Rac

Tu ai multe de făcut la serviciu. Relațiile colegiale sunt destul de precare, așa încât bazează-te doar pe forțele tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului și picioarelor, dar spre seară te vei simți mai bine.

În a doua parte a zilei este bine să îți verifici relațiile parteneriale și colaborările în care ești implicat sau vrei să te implici. S-ar putea să descoperi unele nereguli, însă analizează totul pe îndelete și decide în consecință.

MASCULIN și FEMININ. Eveniment online cu NICOLETA și CORNEL SVÂRLEFUS, 25 septembrie 2021

Leu

Astăzi ești bine dispus, ai chef de glume, reușind să îi înveselești și pe cei din jur. Te-ai putea gândi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriză pentru cei dragi. Dar în a două parte a zilei se întrezăresc multe treburi la serviciu. Atenție că atât relațiile colegiale, cât și cele cu șefii sunt distorsionate.

Recomandabil este să te ocupi serios de toate îndatoririle profesionale, bazându-te doar pe forțele tale.

ADVERTISING

Fecioara

Gândurile tale sunt îndreptate astăzi către casă și familie. În prima parte a zilei poți face ușor curatenii generale, reparații curente sau planuri pentru achiziționarea unui teren sau a unei locuințe noi.

După-amiază se pare că vei avea de-a face cu persona iubită sau cu copiii. Sunt posibile discuții aprinse, neînțelegeri sau chiar despărțiri. Fii prudent, încearcă să aplanezi conflictele și spune tot ce ai pe suflet.

Oracolscop 13 – 19 septembrie 2021

Balanță

Începutul săptămânii este favorabil drumurilor scurte și dialogurilor cu rudele sau prietenii apropiați. Poți afla vești alarmante despre cineva drag, însă nu te implica emoțional în problemele altora.

În a doua parte a zilei îți sunt favorizate activitățile gospodăreșți. Aranjează-ți spațiul locativ, alcătuiește planuri de remediere a defecțiunilor sau chiar de achiziționare a unei case noi. Atenție la relațiile familiale, întrucât răsturnările de situație pot fi la ordinea zilei!

ADVERTISING

Scorpion

O zi în care banii și bunurile câștigate din muncă proprie îți acaparează atenția, mai ales în primele ore. Poți primi cadouri și recompense mărunte, dar de folos. Sau poate fi vorba despre noutăți legate de salarizarea de la un loc de muncă.

După prânz vor interveni întâlniri cu rudele și prietenii apropiați. Unii își vor destăinui problemele, în speranța că le vei întinde o mâna de ajutor. Recomandabil este să fii prudent și să eviți implicarea în treburile altora. Este o perioadă bună doar pentru dialoguri interioare și preocupări personale.

Tăcerea ca formă de abuz (Tratamentul Tăcerii)

Săgetător

Ar trebui să te simţi în formă. Cel puțin în prima parte a zilei ai energie, ești dornic de a te implica în tot și toate, însă bine ar fi să te rezumi doar la treburile care te privesc pe tine.

În partea a doua a zilei, stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea, încearcă să îți dozezi eforturile și să te ocupi doar de priorități. Banii și implicațiile lor îți vor da bătăi de cap. Ești nemulțumit de salarizarea de la un loc de muncă, însă este nevoie să îți schimbi percepția vizavi de plata contra serviciu.

Capricorn

La începutul zilei ești destul de retras. Organismul îți dă semne de oboseală, dar o plimbare în aer liber sau o muzică relaxantă te-ar ajuta enorm.

Atenție că domeniul profesional este destul de încercat, fiind nevoie să îți îndrepți atenția și eforturile în acest sens. Spre seară te vei simți mai bine, îți revin cheful de viață și dorința de a fi în mijlocul celorlalți. Planifică-ți activități de întreținere corporală sau întâlniri cu prietenii.

Horoscopul săptămânii 13 – 19 septembrie

Vărsător

Astrele îți recomandă discreție și activități de rutină. Chiar dacă în primele ore ale zilei ești preocupat de prieteni, după amiază dorința de retragere din forfota vieții va fi la cote înalte. Afecțiunile legate de aparatul osos te pot necăji, de aceea, fii prudent.

Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Oferă-ți momente de relaxare în aer liber sau de meditații în locuri sfinte.

Pești

În prima parte a zilei este nevoie să te ocupi de sectorul profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și colegii de serviciu, dar prudența, discernământul și temperanța te vor ajuta enorm.

În partea a doua a zilei se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu prietenii. S-ar putea că unele informații aflate de la aceștia să te nelinisteasca sau sfaturile lor să nu îți fie pe plac. Încearcă să asculți ce ți se spune și aplică doar ce crezi de cuviință.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇