Horoscop zilnic: 14 octombrie

Horoscop zilnic: 14 octombrie

Berbec

Chiar dacă este începutul săptămânii, o porție bună de odihnă ți-ar prinde foarte bine. Posibil ca ultimele informații și evenimente petrecute să te fi obosit sau chiar să te fi bulversat pe alocuri. Ocupă-te numai de treburile prioritare, însă de cele care te solicită puțin fizic și mental. Rezervă-ți momente de liniște, departe de zumzetul cotidian.

Taur

Cu toate că ești atras de prieteni, ar fi bine ca astăzi să păstrezi o anumită distanță față de aceștia. Totuși, de la și prin alții poți afla informații prețioase legate de investiții și instituții financiare. Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. Pe de altă parte, nu pleca urechea la tot ce auzi.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 octombrie

ADVERTISING

Gemeni

Este multă vâlvă în segmentul profesional. Șefii vor dori să te vadă și să te audă, colegii îți cer sprijinul, iar tu va trebui să te împărți echitabil între toți. Însă cel mai important este să relaționezi corect și prompt cu șefii. Chiar dacă animozitățile pot atinge cote mari, cu puțină bunăvoință te vei descurca onorabil.

Rac

Debutul săptămânii îți aduce multe frământări sufletești. Poate fi vorba despre o călătorie îndepărtată, despre unele studii pe care dorești să le completezi sau să le finalizezi sau, pur și simplu, îți dorești un nou stil de viață. Lasă grijile deoparte, pentru că sunt momente pasagere. Rezervă-ți momente pentru a te relaxa vizionând un film bun.

Povestea lunii octombrie: Masca pe care o porți te protejează, dar te și înrobește

ADVERTISING

Leu

În prima parte a zilei se pot ivi provocări serioase din partea celorlalți. Evită discuțiile contradictorii, pentru că sunt momente pasagere și, până la urmă, totul va fi dat uitării. Îndreaptă-ți atenția și eforturile spre a-ți verifică bugetul, veniturile și datoriile. După-amiaza este potrivită achitării facturilor sau relaționării cu ceilalți pe tema banilor și bunilor comune.

Fecioara

Este bine să îți alcătuieşti un program de lucru clar și pe care să-l urmărești îndeaproape. Chiar dacă ești solicitat de către colegi să rezolvi chestiunile profesionale mai repede, tu acționează în ritmul tău. Din cauza unor probleme familiale, îți poate fi dificil să te ocupi și de situațiile parteneriale.

Mercur în Scorpion (13 octombrie - 2 noiembrie 2024): Totul sau nimic

ADVERTISING

Balanța

Se întrezărește o zi aglomerată la serviciu. Chiar și acasă ai multe de făcut. Selectează-ți prioritățile și rezervă-ți momente și pentru odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului digestiv. Evită, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că există un risc crescut de erori de diagnostic și tratament.

Scorpion

Relațiile sentimentale alcătuiesc tema principală a acestei zile. Sunt posibile neînțelegeri legate de cheltuielile comune. Fii prudent, deoarece persoanele dragi urmăresc să se folosească de veniturile tale pentru a-și satisface niscai mofturi de moment. La prima vedere ai fi tentat să cedezi insistențelor sau argumentelor celor dragi.

Oracolscop 14 - 20 octombrie 2024

Săgetător

Spre casă și familie ar fi bine să-ți îndrepți atenția la începutul acestei săptămâni. Sunt momente bune de a verifică starea echipamentelor casnice și situația reparațiilor. De asemenea, poți discuta cu membrii familiei despre îmbunătățirea confortului domestic sau despre achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Însă deocamdată alcătuiește planuri.

Capricorn

Săptămâna debutează cu multă activitate intelectuală. S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de documente, înscrisuri, corespondență profesională sau personală sau să participi la tot soiul de discuții profesionale. Comunicarea este viciată existând riscul discuțiilor sterile și promisiunilor fără acoperire. Răzgândirile pot fi frecvente.

Vărsător

Cu ajutorul prietenilor, veniturile tale din activitatea profesională pot cunoaște creșteri substanțiale. Totuși, se pot accentua temerile legate de capitolul financiar. Sunt momente pasagere, dar rolul lor principal este de a te face să cheltuiești cât mai puțin și să te obișnuieșți să pui bani deoparte. Dozează-ți eforturile, pentru că energia vitală este fluctuantă!

Pești

Începe săptămâna alcătuindu-ți planuri de viață, abordând un alt stil vestimentar sau pur și simplu propunându-ți să faci lucrurile și altfel. Chiar dacă grijile sunt accentuate sau ceilalți te provoca din toate părțile, tu mergi înainte cu încrederea nestrămutată că tot universul lucrează spre bunăstarea ta. Implică-te mai mult în treburile tale personale!

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇