Horoscop zilnic: 14 octombrie

Horoscop zilnic: 14 octombrie

Berbec

Rezervă momente pentru a discuta cu prietenii. Îți sunt favorizate dialogurile pe teme profesionale. Posibil să primești o oferta de colaborare, dar care implică multă muncă și responsabilități noi de anvergură. Ai grijă la sfaturile primite și ține cont de ceea ce ți se spune. Chiar dacă cineva drag îți face reproșuri sau îți sugerează aspecte neplăcute, lasă scepticismul deoparte.

Taur

Tumultul din segmentul profesional este la cote mari. Relațiile colegiale, dar în special cele cu autoritățile, șefii sunt răscolite, fiind dificil să te înțelegi cu aceste persoane. Fii prudent în tot ceea ce faci la serviciu și rezolvă-ți sarcinile de lucru la timp. Există șanse bune de a te orienta spre alte domenii de activitate. Gândește-te pe îndelete ce anume ți-ar plăcea să lucrezi, în ce context, alături de ce fel de oameni.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 octombrie

Gemeni

O zi minunată pentru a lua legătura cu persoanele dragi, a stabili planuri de călătorie, vizite la rude sau prieteni. Mentalul îți este animat de idei înalte, fie că te afli la serviciu, fie că ești acasă. Detaşează-te de rutina cotidiană și ocupă-te de rafinarea sufletului tău. Îți sunt favorizate lecturile deosebite, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film. Însă ți-ar prinde bine și abordarea unor forme de instruire.

ADVERTISING

Rac

Chestiunile financiare comune cu membrii familiei te pot îngrijora serios. La prima vedere pare că doar tu ești cel care duce greul casei, familiei și chiar al relațiilor profesionale. Dar este doar o percepție subiectivă. Verifică atent ce anume ai de cheltuit, vorbește cu persoanele alături de care ești implicat în datorii și pe urmă gândește-te pe îndelete ce măsuri iei. Spre seară, în tihna, observă înțelesul nevăzut al evenimentelor de astăzi.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Leu

Este o zi în care relațiile parteneriale îți pot oferi lecții de viață interesante. Fii deschis la evenimentele care apar și implică-te unde este nevoie. Abține-te de la comentarii și de la emiterea judecăților la adresa altora. Va fi atât de bine și amuzant, pe alocuri, să-i asculți pe alții și să înveți din experiențele lor! Totuși, păstrează-ți gândirea limpede și renunţă repede la persoanele care-ți invadează spațiul personal într-un mod nepermis.

ADVERTISING

Fecioara

Chiar dacă la serviciu se anunță multă forfota, fii prudent și dozează-ți eforturile. Se pot accentua atât oboseala, cât și afecțiunile vechi. Evită, însă, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Capacitatea organismului de autorefacere este activată și ar fi bine să ai încredere în ea. După-amiază rezervă momente pentru o plimbare ușoară în aer liber și dormi ceva mai mult.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

Balanță

Relațiile sentimentale te răscolesc mult, însă depinde de tine cum gestionezi situațiile ivite. Posibil ca de la cheltuieli comune să iasă scântei. Lasă-ți generozitatea să se reverse asupra celor dragi. Sigur că obiecțiile altora, mai ales cele la  adresa ta îți displac, însă sunt momente pasagere. Depinde numai de tine să aduci armonia și zambetele pe chipurilor tuturor celor cu care vii în contact.

ADVERTISING

Scorpion

Ești foarte acaparat de familie și de treburi gospodărești. Nemulțumirile vizavi de aceste segmente de viață sunt nefondate. Mâna divină te ajută discret, din umbră și la momentul potrivit. Posibil ca acest moment de ajutor să coincidă arareori cu cel previzionat de tine. Dacă lași grijile deoparte și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta, îți va fi mult mai ușor.

Oracolscop 11- 17 octombrie 2021

Săgetător

Se întrezăresc discuții și întâlniri deosebite cu persoanele din anturajul apropiat. Unele informații aflate astăzi legate de proiectele profesionale te pot pune serios pe gânduri. Ceea ce de fapt este foarte bine, deoarece la unele ar trebui fie să renunți, fie să le modifici termenii și condițiile de desfășurare. Ai răbdare și ascultă ce îți spun ceilalți. Pentru că în preajma ta există o multitudine de surse de informare, fii prudent.

Capricorn

Cheltuielile pot fi frecvente astăzi. În primul rând, s-ar putea să fii nevoit să aloci sume importante de bani pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică sau pentru a-ți consolida statutul social. Temerile legate de veniturile pe care le obții din munca desfășurată la serviciu sunt destul de fondate. Astfel ți-ar prinde bine listele stricte de cumpărături sau alocarea unui buget clar, atât pentru cheltuieli neprevăzute.

Vărsător

Stările tale de spirit îi pot influența serios pe ceilalți. Astfel foarte ușor te poți trezi în mijlocul unor conflicte greu de explicat. Este bine să fii discret, să te ocupi de activități care te solicită puțin și să eviți implicarea în orice fel de dispută. Organismul tău este obosit și are nevoie de odihnă, dietă și aer liber. Spre seară rezervă momente pe care să le petreci alături de cineva drag.

Pești

Ești cufundat în gânduri și nimeni și nimic nu te poate deranja. Faptul că ești meditativ, discret îți prinde bine, atât pentru suflet, cât și pentru trup. Lasă grijile deoparte și aranjează-ți programul astfel încât să te ocupi de treburi ușoare. Posibil să te necăjească afecțiunile specifice aparatului digestiv. Hrănește-te sănătos, dar mai ales cu iubire. Chiar poți înțelege faptul că, iubindu-te tu pe tine, ceilalți și întregul univers te vor iubi înzecit.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇