Horoscop zilnic: 14 octombrie

Horoscop zilnic: 14 octombrie

Berbec

Începi ziua cu chef de muncă și elan, ceea ce te ajută să fii foarte eficient pe tot parcursul zilei și să pui la punct foarte multe detalii ori să finalizezi cu bine niște lucrări la locul de muncă.

Este o zi spornică, axată în special pe muncă și pe activități de rutină. Dar, la fel de bine, este o zi favorabilă și demersurilor care țin de îngrijire personală și tratamente, mai ales naturiste. Astăzi poți să descoperi „leacul” potrivit pentru o problemă de sănătate.

Luna Nouă în Balanță, 16 octombrie 2020: Vestitul fir al Ariadnei

Taur

Luna prezentă în Fecioară, în zona iubirii și expresiei de sine, te ajută ți deschizi inima și, de ce nu, iei inițiativa unor discuții clarificatoare sau unor decizii serioase în ce privește o relație afectivă.

Este o zi în care e indicat lași la o parte inhibițiile, temerile, timiditatea și spui exact ce simți. De asemenea, nu te sfii ocupi un loc central pe „scenă„, dacă ai ceva de spus sau dacă te expui public în cadrul vreunui eveniment. Succesul este asigurat!

Oraloscop 12-18 octombrie

Gemeni

După câteva zile dinamice, astăzi, Luna în Fecioară, în zona sufletului, îți sugerează să te ocupi mai mult de cămin și să-ți oferi mai mult timp pentru relaxare, în detrimentul activităților profesionale și preocupărilor sociale.

Este o zi foarte bună pentru îndeletniciri gospodărești, dar și pentru întâlniri cu persoane dragi din familie. Mai ales că liniștea îți va oferi și răspunsurile de care ai nevoie sau idei creative, în privința unor proiecte profesionale.

Feng Shui pentru portofel: Cum atragem abundența

ADVERTISING

Rac

Excelentă zi pentru discuții, întâlniri, drumuri, prezentări sau comunicare în toate sensurile. Astăzi ai simț practic, un mental bine organizat, disciplina în dialog, capacitatea de a transmite coerent și eficient orice mesaj.

Așadar, mai ales dacă urmărești obținerea unor beneficii personale din unele întâlniri, planifică-le astăzi. Totuși, e bine știi tot ce spui și manifești astăzi va conta în zilele următoare, când, probabil, vei face niște alegeri radicale, fie în privința unor parteneriate, fie în privința patrimoniului sau căminului.

7 idei pentru a crea mai multă bucurie astăzi în viața ta

Leu

Luna plasată în Fecioară, în zona banilor, promite eficiență în rezolvarea oricăror probleme de natură financiară, o bună administrare a bugetului, dar și capacitatea de a identifica noi resurse de prosperitate.

Așadar, astăzi poți planifici investiții, poți participi fără teamă la orice negociere sau poți -ți faci niște planuri pe termen mai lung în ce privește o achiziție imobiliară, o renovare sau reamenajare a locuinței.

ADVERTISING

Fecioară

Luna este astăzi prezentă în zodia ta, semn ar fi bine fii mai atent la nevoile tale. De altfel, pe lângă faptul te ajută fii foarte direct și chiar critic cu cei din jur, foarte valoros este ai curajul spui lucrurilor pe nume și tranșezi nişte relații, într-un mod în care nu ai mai făcut-o până acum.

Și e foarte important faci asta, mai ales dacă simți până acum ai făcut tot felul de compromisuri, ai acceptat tot felul de gesturi lipsite de respect din partea celor din jur sau te-ai complăcut în anturaje în care nu te-ai simțit confortabil.

Balanță

Luna în Fecioara funcționează ca un fel de înger păzitor pentru tine. Când sau de la cine te aștepți mai puțin se "întâmplă" vină sprijin, surprize frumoase, chiar cadouri. Ca și când cineva ar veghea la binele tău, din umbră.

Așadar, nu e nevoie te agiți prea mult astăzi. Nu încerca -ți faci planuri, ele nu vor fi oricum urmate. Mai bine trage motoarele jos, relaxează-te mai mult și așteaptă indiciile divine. În următoarele zile, te așteaptă nişte alegeri importante, așa încarcă-ți bateriile.

ADVERTISING

Scorpion

Viață socială se anunță foarte activă astăzi. Fie participi la un eveniment, fie îți faci noi prieteni, fie cunoști oameni foarte interesanți, dar și dispuși ți se alăture pentru punerea în aplicare a unei idei.

În tot cazul, nu e de stat în casă și nici de refuzat vreo invitație, pentru ieșirile în cercuri extinse sunt de bun augur. Pe de altă parte, nu este exclus ca în aceste zile -ți revizuiești unele aspirații și proiecte, poate chiar faci puțină ordine în cercul de prieteni.

Săgetător

Știi expresia "bate fierul cât e cald"? Ăsta ar fi motto-ul zilei de astăzi, în cazul tău. Iar domeniul activat cu precădere este cel profesional. Acolo pot apărea oportunități de afirmare, de ieșire la rampă, de reinstaurare a autorității și puterii.

Așadar, profită de atmosfera astrală de astăzi și răspunde afirmativ provocărilor, chiar dacă asta presupune -ți asumi responsabilități mai multe. Beneficiile nu sunt deloc de neglijat.

Capricorn

Primești tot felul de vești, sfaturi de la prieteni, informații utile. Ba chiar iți sunt împărtășite niște idei foarte bune sau ți se fac propuneri tentante.

De altfel, e bine fii atent la tot ce vine spre tine ca informație, pentru aceste zile pun bazele unor schimbări care se vor produce joi-vineri, mai ales în plan profesional. Așadar, fii pe fază, prinde oportunitățile din zbor, lasă-te inspirat!

Vărsător

O zi de excepție în ce privește chestiunile financiare, mai ales cele care depind de alții. Cu alte cuvinte, astăzi poți obține finanțarea pe care o aștepți, fie e vorba despre un împrumut, o sponsorizare sau alte avantaje materiale pe care alții sunt dispuși ți le ofere.

Este o zi excelentă și pentru a pune la punct partajarea unui profit, dacă ești implicat într-o afacere împreună cu alte persoane.

Pești

Luna se afla astăzi în Fecioară, adică în zodia de "peste drum", responsabilă, în cazul tău, cu imaginea publică, dar și cu relațiile oficiale. Așadar, ziua de astăzi poate aduce clarificări vizavi de termenii unei asocieri sau funcționarea armonioasă a unei relații de cuplu.

Este momentul vorbești deschis despre intențiile tale, pentru asta te va ajuta scapi de unele temeri sau suspiciuni în ce-i privește pe alții.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇