Horoscop zilnic: 14 mai

Horoscop zilnic: 14 mai

Berbec

O zi frumoasă, mai ales sub aspectul comunicariii și schimburilor. Luna în Gemeni te încurajează să vorbeșți mult și îți conferă energie, dar și un soi de superficialitate, în sensul că tinzi să te apuci de mai multe lucruri odată și să nu le finalizezi.

Nu e o zi a muncii de rutină, care cere precizie și organizare, ci mai degrabă a ideilor puse în slujba muncii. De asemenea, comunicarea cu colegii de muncă poate fi dificilă, așa că este necesar să fii deschis și clar în exprimare.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Taur

Astăzi ar fi bine să-ți conservi cât de bine poți resursele materiale, să fii precaut în ce privește administrarea banilor, mai ales că te simți frustrat din cauza că ai cam ajuns la fundul sacului.

De altfel, nu se poate spune că ești prea generos, pentru că îți pasă foarte mult de interesul personal și mai puțin de cei din jur și nevoile lor.

Gemeni

Luna se află în semnul tău zodiacal, astfel că ai în general o stare de spirit bună. Tensiunile apar în momentul în care, din prea mult entuziasm și dorința de socializare și distracție, uiți de o promisiune făcută familiei sau pur și simplu te faci că uiți.

Cu alte cuvinte, tinzi să te sustragi din activitățile și planurile familiale, pentru a te dedica vieții sociale și relațiilor.

Atmosfera astrală a lunii MAI 2021: Noi etape unice
ADVERTISING

Rac

Ai chef să leneveșți, să meditezi, să analizezi evenimentele care s-au întâmplat în ultima vreme în viața ta. Și chiar este de preferat să nu forțezi lucrurile în nicio direcție, ci să faci exact ce simți.

Negocierile, călătoriile, discuțiile și întâlnirile importante ar trebui amânate. În schimb, documentarea, cercetarea, strângerea de informații în ce privește o problema profesională sunt de bun augur.

Leu

Luna în Gemeni te face expansiv, vorbăreț, dornic să ieși în lume. Numai că, până după-amiază, tinzi să refuzi orice invitație și să înabusi orice idee de distracție, din spirit de economie.

Spre seară, reușeșți să te destinzi, participând la un eveniment reușit sau luând masă în oraș cu prietenii. Nu este exclus să cunoșți o persoană, care fie îți furnizează niște informații de care ai nevoie, fie îți face o propunere interesantă.

Mesajul Ingerilor pentru luna MAI 2021. E momentul să ne revizuim viața
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Luna în Gemeni activează zona carierei, imaginii sociale și prestigiului. Așadar, ziua de astăzi pare să fie dedicată în totalitate acestui segment de viață, unde te confrunți cu blocaje și nemulțumiri, mai ales în privința credibilității și statutului profesional.

Practic, te poți afla într-o postura delicată la locul de muncă, mai ales în prima parte a zilei. Sfatul meu este să fii discret, să eviți să faci compromisuri și să refuzi orice propunere care contravine principiilor tale.

Balanță

Luna trece prin Gemeni, activând zona crezurilor, convingerilor și gândirii superioare. Prin urmare, astăzi ai capacitatea de a te ridica deasupra problemelor, privindu-le cu detașare și aducând în loc dorințe și idealuri noi.

Relațiile cu cei din jur capătă un plus de armonie, iar imaginea ta se îmbunătățește simțitor. Mai mult decât atât, există mari șanse fie să te îndrăgosteșți, fie să pui temelia unui proiect creativ nou.

Tu cât de bine dormi?

ADVERTISING

Scorpion

O  zi cu Luna în Gemeni, care-ți poate revela înțelesuri profunde ale vieții și ființei. Probabil că astăzi vei căuta niște răspunsuri în interior sau vei fi interesat de tot felul de surse oculte, care să te ajute să afli un adevăr la care nu ai avut acces.

Este o zi excelență și în plan financiar, pentru că după-amiază poți afla niște veșți surprinzătoare despre un profit, te poți trezi cu un dar prețios sau cu un bonus. Oricum, vin bani în plus.

Săgetător

Luna în Gemeni, adică exact în semnul zodiacal de vizavi, vorbește despre deschiderea față de tot ce există în jurul tău, despre nevoia de confirmare a alegerilor tale, dar și despre recunoașterea primită.

Te bucuri de apreciere, mai ales în a două parte a zilei. Este posibil să apară o propunere de colaborare sau să stabileșți niște acorduri noi, cu oameni care văd potențialul din tine. De asemenea, pot există discuții clarificatoare cu partenerul de viață.

Capricorn

O zi excelență pentru muncă, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu care necesită comunicare, deplasări, redactare de documente sau transmitere de date.

În prima parte a zilei, s-ar putea să te lovești de o serie de convingeri rigide ale colegilor sau superiorilor, de aceea, ai nevoie să fii flexibil. A două parte a zilei decurge mult mai lin la serviciu, iar în familie poți avea parte de experiențe inedite, în urmă cărora decizi să faci niște schimbări, în ce privește spațiul locativ, de exemplu.

Vărsător

O zi în care ești în plină formă și te simți inspirat. Luna tranzitează zona creativității și iubirii, așa că dacă-ți asculți intuiția și îți lași imaginația liberă, poți crea lucruri extraordinare.

De asemenea, astăzi tinzi să cauți compania persoanelor mai tinere decât tine și ești mai înclinat către distracție și către toate formele de divertisment. Dacă ești o persoană publică sau te prezinți în fața unui public, vei fi aplaudat și vei câștiga simpatia tututor. În plan sentimental, este o zi frumoasă, doar că e necesar să fii mai permisiv.

Pești

Luna plasată în zona familiei și casei poate activa unele griji legate de instabilitatea financiară sau tensiuni în familie, pe tema administrării banilor. Însă dacă ești dispus să accepți lucrurile așa cum sunt și să lași de la tine, atunci când discuțiile cu cei dragi tind să devină aprinse, vei face loc unor soluții nesperate, care vor apărea spre seară.

În plus, este foarte important să fii mereu atent la ce au cei din jur să-ți transmită, pentru că în această perioadă pot veni spre tine informații și idei extraordinare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇