Horoscop zilnic: 14 iunie

Horoscop zilnic: 14 iunie

Berbec

Segmentul prietenilor este accentuat astăzi de întâlniri și discuții interesante. Vei afla informații legate de posibile colaborări viitoare de bun augur.

Totuși, unele sfaturi sau îndemnuri te vor deranja pentru că sunt contradictorii dorințelor sau putinţelor tale momentane. Recomandabil este să asculți atent, să eviți graba în decizii și concluzii. Chiar sunt momente deosebite, pentru că cele aflate astăzi sunt cu bătaie lungă.

Taur

Multe se petrec în segmentul profesional, mai ales în relațiile cu șefii. Fii prudent și îndeplinește-ți la timp sarcinile de lucru, pentru că foarte ușor ceilalți îți pot observa greșelile sau punctele slabe din pregătirea ta profesională. Oricum, totul duce spre schimbare majoră la serviciu.

Concentrează-ți eforturile spre a fi cât mai bine informat și urmărește alte domenii de activitate din care ți-ai putea câștiga existența cotidiană.

MERCUR e acasă la el, în GEMENI (4 mai – 11 iulie 2021)

Gemeni

Este o zi în care ai șanse să te gândești la subiecte frumoase, poți alcătui planuri mărețe fie pentru a studia, a învăța lucruri noi, fie pentru a călători în străinătate. Gândurile îți sunt atrase și de alte filozofii de viață, pe care vei dori să le împărtășeșți și cu cei dragi.

În a doua parte a zilei, ți-ar prinde bine o vizită la o expoziție de artă, un dialog cu cineva care a călătorit de curând și se află în anturajul tău apropiat sau vizionarea unui film bun.

ADVERTISING

Rac

Se întrezăresc cheltuieli pe facturi, taxe, servicii de care ai beneficiat cândva sau intenționezi să beneficiezi acum și alte tipuri de cheltuieli comune cu alții. În mod special este nevoie să fii prudent vizavi de cheltuielile necesare casei, spațiului în care locuieșți și membrilor familiei.

Ai șanse deosebite de a investi mult și bine în sectorul domestic și în relațiile familiale. Ajută-i pe cei dragi în rezolvarea aspectelor materiale ale existenței cotidiene.

Mesajul Ingerilor pentru luna IUNIE 2021. Ocazii magice

Leu

Relațiile cu ceilalți sunt anoste, existând riscul să apară neplăceri de la discuții banale. Deocamdată, tendința ta de a vorbi mult și, uneori, fără rost, sigur că atrage oprobiul celorlalți.

Evită critică excesivă, emiterea unor judecați personale la adresa altora și sfaturile pe care tu zici că le împărți cu dărnicie. Reacțiile venite de la partenerul de viață sau de la persoanele întâlnite astăzi ar trebui să le studiezi pe îndelete.

ADVERTISING

Fecioara

Este o zi cu multă activitate la serviciu. Colegii te susțin prea puțin față decât ți-ai dori tu. Însă, dacă ai să-ți selectezi prioritățile și ai să te ocupi de ele cum știi tu mai bine, vei finaliza totul cu bine.

Pe de altă parte, este posibil să se accentueze neplăcerile specifice sistemului cardiac. Alimentează-te corect și dozează-ți eforturile. Evită analizele și consultațiile medicale, pentru că te poți trata singur foarte bine, dacă-ți asculți trupul și sufletul.

Atmosfera astrală a lunii IUNIE 2021: O perioadă de mare forță

Balanța

Intuiția ta este accentuată și foarte ușor poți prinde firul gândurilor celor dragi. Ceea ce oferi tu altora, aceea se întoarce la ține. Astfel, dăruiește cu inima deschisă din strălucirea ta, din forța ta de a rezolva lucrurile în stil mare și totul se va întoarce la tine înzecit.

Chiar dacă unii vor critica disponibilitatea ta față de orice ființă, tu mergi mai departe. Antrenează-i pe cei dragi în activități recreative sau aranjează o surpriză de genul o invitație la film în oraș.

ADVERTISING

Scorpion

Ești solicitat și acasă de către membrii familiei și la serviciu, de către șefi și colegi. Insă tu îți doreșți să fii departe de ochii și compania lumii, iar asta se poate aranja cu puțin efort și bunăvoință.

Sunt accentuate neplăcerile vizavi de segmentul profesional, dar ai încredere că, în umbră, mâna divină este alături de tine. Detașează-te de toate, rezolvă-ți îndatoririle atât cât poți și evită discuțiile contradictorii. Seara te vei relaxa alături de cei dragi.

Horoscopul săptămânii 14 – 20 iunie

Săgetător

Sunt posibile multe discuții cu persoanele din anturajul apropiat. Schimbul de informații atât cu prietenii, cât și cu persoanele din segmentul profesional îți va aduce multe răspunsuri la întrebările care te frământă vizavi de poziția ta în cadrul unui loc de muncă.

Fii prudent și ascultă mai mult. Evita să povesteșți despre intențiile tale. Călătoriile pe distanțe scurte reprezintă o altă tema importantă a zilei.

Capricorn

Printre aspectele materiale pe care trebuie să le rezolvi astăzi, rezervă momente de a te gândi serios la sistemul tău de valori morale după care te ghidezi în viață deocamdată. Ai șanse bune de a intui esența situațiilor și relațiilor în care eșți implicat, mai ales în segmentul profesional.

Posibil să constați că depui mult prea mult efort la serviciu sau pentru a rezolva treburile altora, iar plata obținută în urma acestui efort lasă mult de dorit.

Vărsător

Ești animat de gânduri mărețe, de planuri de anvergură pentru a-ți modifica traseul vieții și de a relaționa cu oameni valoroși. Elanul de a rezolva astăzi tot ce este restant fie în plan personal, fie în plan profesional te poate obosi.

De aceea, gândește-te pe îndelete ce anume vrei concret și observă în jurul tău posibilitățile de a-ți atinge obiectivele propuse. După-amiază, ți-ar prinde bine o vizită la un salon de îngrijire corporală sau o plimbare prin locurile preferate.

Pești

Lasă totul deoparte și fii cât mai discret. Energia ta vitală fluctuează mult și îți va fi mai greu să depui eforturi mentale și fizice susținute. Incetinându-ți ritmul de lucru și relationănd numai cu câteva persoane vei reuși să observi esența lucrurilor dincolo de aparențele cotidiene.

Informațiile astfel obținute te vor ajuta să iei decizii importante vizavi de implicarea ta în anumite evenimente și situații.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇