Horoscop zilnic: 14 iulie

Horoscop zilnic: 14 iulie

Berbec

Reușești să te mobilizezi într-un mod admirabil, mai ales în prima parte a zilei. Astfel, ești foarte eficient și orientat spre scopuri precise și mize clare. Probabil că vei termina mai repede tot ce ți-ai propus pentru astăzi, gratie hărniciei, rigurozității și capacității de concentrare excelente.

S-ar putea că rezultatele de astăzi să fie răsplătite cu un profit financiar considerabil sau macar cu apreciere și laude din partea șefilor. Spre seară, te bucuri de atmosfera tihnita din familie.

Taur

O zi frumoasă, în care tinzi să fii echilibrat și cumpătat în tot ce spui și faci. Zona iubirii este foarte frumos aspectată, dar nu te gândi că vei avea parte de focuri de artificii sau experiențe spectaculoase.

Te vei bucura de o atmosfera confortabilă, de dovezi de dragoste și, cel mai important, îți vei clarifica sentimentele față de o persoană dragă. Spre seara sunt posibile planuri de călătorie sau vizite agreabile.

ADVERTISING

Să ne vindecăm de neputință și nevrednicie! Chiron retrograd în Berbec (11 iulie - 15 decembrie 2020) și întâlnirea sa cu Marte

Gemeni

Astăzi probabil că vei fi nevoit să-ți rupi din timpul dedicat activităților zilnice, pentru a da o mana de ajutor cuiva din familie, sau pentru a te implica în rezolvarea unei probleme casnice.

Este o zi favorabilă și pentru a te ocupa de sănătate, chiar și numai prin schimbarea modului de alimentație sau renunțarea la un viciu. În plan financiar, urmează niste zile frumoase, cu idei și soluții spectaculoase, cu schimbări radicale, dar favorabile.

Rac

Ești foarte abil în comunicare și negociere, iar asta te ajută să porți discuții fructuoase și să participi la niște întâlniri în cadrul cărora se iau decizii importante. Numai că pe lângă luciditate, coerență și precizie în transmiterea informației, ai nevoie în primul rand de diplomație, răbdare și discreție.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Prin urmare, așteaptă momentul potrivit pentru a divulga o informație pe care doar tu o deții, sau pentru a dezvălui un secret prețios. Cu cât vei fi mai răbdător și chiar secretos, cu atât cresc și șansele de atingere a obiectivelor propuse.

Leu

Luna plasata în Taur, pe zona carierei, puterii și prestigiului, indică posibilități de afirmare, prin valorificarea unui talent, eventual artistic. Pe de altă parte, ai prilejul de a repara niște greșeli la locul de muncă, prin asumarea responsabilității, dar și prin mai multă vigilență.

Astfel, poți evita o pierdere sau poți căștiga niste bani. Diseară nu ai nevoie de nimic, în afara de liniște și relaxare. Ai nevoie să-ți încarci bateriile după o săptămână de munca, pentru că în weekend nu prea vei sta pe acasă.

IULIE, cea mai bună lună pentru a ne echilibra viața. Vibrația numerologică 11/2

Fecioară

Tinzi să te gândești foarte mult la viitor, să-ți faci planuri, să-ți imaginezi tot felul de scenarii pe care le vezi posibile, să visezi cu ochii deschiși la o călătorie sau vacanță.

ADVERTISING

Este un moment numai bun pentru astfel de preocupări, dar și pentru regândirea unei strategii de afirmare sociala și profesională. Seara se anunță foarte frumoasă, în compania unor prieteni dragi. S-ar putea să reîntâlnești vechi cunoștinte, pe care nu le-ai văzut de multă vreme și cu care îți va face o deosebită plăcere să povestești.

Balanță

Domeniul finanțelor și bunăstării materiale este prioritar pentru tine. Și nu este vorba despre banii munciți cu sudoarea frunții, ci despre banii care pot fi câștigați ușor, prin intermediul altora sau cu ajutorul lor.

Dacă în ultimele zile ți-ai făcut griji pentru bani sau ai simțit că îți este tulburată siguranța materială, astăzi s-ar putea să-ți dai seama că toate aceste griji au fost nejustificate. Ba mai mult, se pare că alții muncesc pentru bunăstarea ta, sau pun umărul, te ajută, te finanțează.

Scorpion

Luna se află astăzi în zona partenerului de viață, a colaborărilor și contractelor, conferindu-ți răbdare și toleranță, seriozitate și consecvență.

Pe baza acestor calități manifestate preponderent, ai șansa să stabilești un acord pe termen lung, să reașezi o relație pe coordonate mai stabile, eventual să vorbești despre căsătorie cu partenerul de cuplu. Spre seară vin vești bune de departe, sau faci planuri de călătorie.

E crucial să luăm decizii și să acționăm cu fermitate. Mesajul îngerilor pentru luna IULIE

Săgetător

Astăzi se pare că muncești mult, dar cu spor și cu rezultate foarte bune, care nu vor trece neobservate de șefi sau colaboratori. Ai prilejul de a te afirma, de a obține recunoaștere și de a face un pas înainte în cariera.

Poate că la un moment dat vei avea senzația că nu-ți sunt răsplătite eforturile sau că banii obținuți sunt putini. Însă spre seara, vei culege roadele muncii sau, în orice caz, vei primi o veste bună despre bani.

Capricorn

Luna în Taur este situată în zona iubirii și creativității. Ești lucid, rațional și detașat și poți judeca la rece o relație. Acum e momentul să-ți dai seama în ce măsură merita să investești sentimente și încredere într-o relație și ce viitor ar putea avea aceasta.

Pe de altă parte, ziua este foarte bună pentru derularea unui proiect artistic de anvergura, mai ales dacă se adresează unui public larg.

Oracolscop 13-19 iulie 2020

Vărsător

Probabil că astăzi ești interesat în mod special de asigurarea sau păstrarea unui confort material. În acest context, niște discuții cu partenerul de viață sau cu familia pot fi extrem de utile, pentru a stabili modalități viabile de administrare a bugetului comun.

S-ar putea ca pornind de la aceasta idee de conservare a resurselor și eventual de reducere a cheltuielilor, să continui să lucrezi până la ore târzii, mai ales că te afli într-un moment de inspirație.

Pești

O zi frumoasă, liniștită, cu discuții constructive și întâlniri benefice. S-ar putea chiar să mergi la o întălnire pentru discutarea termenilor unui contract. De altfel, este o zi favorabilă pentru astfel de demersuri.

De asemenea, călătoriile, examenele sau activitățile care presupun studiu și documentare, decurg cu ușurință și eficiență. Orele serii aduc momente minunate alaturi de persoana dragă.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇