Horoscop zilnic: 14 ianuarie

Horoscop zilnic: 14 ianuarie

Berbec

Prietenii îți sunt alături, chiar dacă te solcită cam mult. Tensiunile dintre tine și ei ating astăzi un punct critic, așa încât fii prudent. Divergențele pornesc de la o activitate socio-profesională pe care o desfășurați împreună.

Dacă observi că oamenii se îndepărtează de tine sau nu ți se mai potrivește ceea ce faci cu alții, reevaluează-ți posibilitățile de a îndrepta situația.

Taur

Se anunță întâlniri cu tot felul de șefi. Este posibil să începi o colaborare profesională departe de casă și familie sau chiar în străinătate. Va fi mult de lucru și pe termen lung. Totuși, gândește-te pe îndelete și evită să te angrenezi în prea multe responsabilități.

După-amiază, stai de vorba cu cineva drag și ține cont de ceea ce îți spune. Evită să vorbeșți prea mult de vulnerabilitățile tale!

Creează-ți ANUL 2021! Eveniment anual cu Nicoleta Svârlefus, 17 Ianuarie 2021

Gemeni

Ai spor și succes în relațiile cu persoanele aflate în străinătate. Demersurile necesare călătoriilor de agrement, dar și pentru studii sau colaborări profesionale întreprinse astăzi vor avea efecte pe termen lung.

Bine ar fi să-ți lărgești paleta educațională și cu abordarea unui program de instruire personală sau profesională, într-un cadru oficial organizat.

ADVERTISING

Rac

Ziua aduce în prim-plan cheltuielile comune cu alții. Sunt posibile rezolvarea chestiunilor bănești ce țin de facturi, utilități, moșteniri și partaje.

Nemulțumirile datorate restrângerii cheltuielilor le poți depăși ușor dacă priveșți partea plină a paharului. Ai suficiente resurse materiale, astfel încât să te descurci onorabil. Trasează noi planuri de investiții pe termen lung!

Analiză Numerologică 2021: surprize, surprize și iar surprize!

Leu

Este nevoie să-ți controlezi reacțiile față de ceilalți. Provocările venite din partea colaboratorilor profesionali te vor obosi mult. Bine este să ții cont de părerile celorlalți și să lucrezi cinstit în echipa.

În special, relațiile de la serviciu sunt tensionate și oricând se pot destrăma definitiv. După-amiază, rezervă momente pentru a te sfătui cu partenerul de viață.

Fecioara

Foarte multă activitate se întrezărește la serviciu. Dozează-ți eforturile pentru că organismul tău este obosit. Relațiile colegiale sunt tensionate, așa încât lucrează doar sarcinile tale.

Posibil să întrerupi definitiv o colaborare profesională mai veche. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Alternează orele de muncă şi cele de odihnă.

Venus în Capricorn, 8 ianuarie- 1 februarie 2021. Nu, nu mai „merge și așa”!

ADVERTISING

Balanță

Surprize sentimentale! Activitățile legate de copii sunt o temă de mare interes, fie că este vorba despre copiii tăi, fie de ai altora. Sunt posibile discuții aprinse cu reprezentanții generației mai tinere decât tine. Bine este să fii deschis dialogului cu aceștia și să-i lași să se exprime liber.

Deocamdată, felul în care te raportezi la iubire și implicațiile este nepotrivit față de cei dragi.

Scorpion

Energia zilei te predispune la izolare și la a stă acasă, printre cei dragi. Ai spor și succes la treburile gospodăreșți, dar și la discuțiile cu membrii familiei.

Planurile de îmbunătățire a condițiilor de locuit sau de achiziționare a unor bunuri patrimoniale de valoare acum se pot materializa sau dezvolta mai departe. Ține cont și de sfaturile celorlalți.

Horoscopul lunii ianuarie 2021

Săgetător

Foarte importante sunt informațiile pe care le afli astăzi. Indiferent care este calea de informare este bine să reții totul. Posibil ca unele subiecte să te alarmeze, însă nu ai de ce. Vorbește puțin și ascultă-i mai mult pe alții.

De asemenea, călătoriile pe distanțe scurte sunt o altă temă a zilei. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi soluții viabile de câștig material.

ADVERTISING

Capricorn

Veniturile tale din activitatea profesională vor crește astăzi. Poate fi vorba despre o primă neașteptată, dar și despre intrarea în drepturi a unor bunuri patrimoniale. Ferește-te de speculații, investiții financiare sau de asocieri în afaceri și colaborări puțin cunoscute.

După-amiază, recomandabil este să te odihneșți sau să te plimbi în aer liber.

Anul Bivolului de Metal. Când începe anul nou chinezesc și ce ne așteaptă

Vărsător

Ai multă energie, însă nu prea știi ce să faci mai întâi cu ea. Cel mai potrivit ar fi să te ocupi doar de treburile tale, atât la serviciu, cât și în plan personal, acasă.

Sunt momente favorabile pentru a-ți îmbunătăți personalitatea și felul de a te raporta la viață și provocările ei. Tendința de a-i antrena și pe ceilalți în treburile tale îți poate aduce respingerea lor.

Pești

Ești retras și cu greu poți relaționa cu ceilalți. Pe cât posibil, ocupă-te de treburi ușoare. O discuție tainică cu un prieten îți poate aduce lămuriri vizavi de ceea ce se petrece în culisele locului tău de muncă.

Ascultă mai mult și vorbește strictul necesar. O dietă de potrivită, dozarea eforturilor și o plimbarea în aer liber îți vor îmbunătăți starea generală.

Horoscopul anului 2021

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇