Horoscop zilnic: 13 octombrie

Horoscop zilnic: 13 octombrie

Berbec

Luna în Capricorn activează zona carierei și puterii, determinânadu-te ți iei rolul și funcția în serios, ți asumi responsabilitățile aferente poziției sociale și găsești măsuri care te conducă la rezultatele dorite. În prima parte a zilei, te poți simți constrâns de superiori faci ceva ce nu-ți place, însă în a doua parte a zilei, lucrurile se aşază de la sine.

Taur

Demersurile juridice, relațiile cu străinătatea sau rezolvarea unor probleme administrative îți pot da bătăi de cap, cel puțin în prima parte a zilei, când fie nu găsești oamenii de care ai nevoie, fie se amână o întâlnire, fie nu găsești cea mai potrivită cale de comunicare. Totuși, după prânz, apar soluții nesperate.

Gemeni

S-ar putea ca astăzi ai tendința de a vedea conspirații peste tot. Ai mereu sentimentul se coace ceva în spatele tău sau cineva încearcă te excludă dintr-un proiect. În tot cazul, ziua de astăzi este o provocare pentru tine, în sensul îți testează capacitatea de a rămâne lucid și detașat în orice situație.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 octombrie

Rac

Contextul astral de astăzi te invită observi cu atenție oamenii din jur, relațiile, felul în care ești perceput. E posibil constați sunt în anturajul tău oameni care te percep distorsionat sau își încalcă promisiunile cu nonșalanță. Iată un motiv bun pentru a-ți revizui atitudinea și a-ți recâștiga autoritatea, prin alegeri ferme și comunicare sinceră și onestă.

Leu

În cursul dimineții, e posibil te mobilizezi mai greu, mai ales în ce privește sarcinile profesionale. În plus, comunicarea cu colegii poate fi dificilă, având în vedere aflați în situația de a corecta niste greșeli, iar pentru asta e necesar cooperați eficient și armonios. Dupăamiaza vine însă cu veşti bune, soluții neașteptate și experiențe frumoase.

COMUNICARE Și EXPRESIE de SINE. Program de antrenament cu Nicoleta Svârlefus, 10 noiembrie – 8 decembrie

Fecioara

Astăzi e posibil ți se ceară mai mult decât ești dispus oferi. Fie e vorba de un serviciu sau de sprijin material, cineva drag are nevoie de tine și se bazează pe disponibilitatea ta. Numai tu ești foarte atent acum cu resursele tale, așa va fi nevoie de o muncă de lămurire susținută pentru a te convinge. Important este în final toată lumea va fi mulțumită.

Balanța

Dacă încă de dimineață decizi această zi este foarte grea, așa va fi. Dacă, în schimb, alegi vezi binecuvântările ei, atunci va fi o zi frumoasă. Totul ține de sistemul tău de convingeri și de percepția asupra lucrurilor. Cu alte cuvinte, creeazăți ziua de dimineață, așteptându-te la experiențe frumoase. Și ai încredere așa va fi!

Scorpion

E posibil ca în prima parte a zilei îți amintești de niste nemulțumiri mai vechi sau ai o stare fizică mediocră. Acordând atenție acestor neajunsuri, uiți trăiești în prezent, iar în comunicarea cu cei din jur, ești ineficient. Prin urmare, detașează-te de probleme, ia lucrurile așa cum sunt, nu căuta explicații. Doar fii aici și acum și primește darurile acestei zile.

Mercur retrograd în Balanță, 27 septembrie- 18 octombrie 2021. Detox relațional

Săgetator

Luna prezentă în Capricorn activează zona banilor și siguranței materiale. În prima parte a zilei, aspectele tensionate vorbesc despre nemulțumiri, blocaje și limitări. Însă acestea se pot întoarce în favoarea ta, dacă le privești ca pe un semn e necesar faci niste schimbări, începi ceva nou sau, pur și simplu, ți evaluezi corect munca și ți valorifici calitățile.

Capricorn

În prima parte a zilei, ești tentat iei totul personal, mai ales la locul de muncă, unde ai impresia cineva abuzează de funcția și autoritatea pe care le are. Pe de altă parte, acest context te provoacă înveți spui atât ce-ți place cât și ce nu-ți place, ți aperi drepturile și fii autentic. Cu alte cuvinte, astăzi ai ocazia cultivi respectul de sine.

Vărsător

Când alții muncesc, tu ai vrea stai, și viceversa. Pentru tine, ziua de astăzi e potrivita pentru leneveală, relaxare, somn. Nu ai chef și adevărul este nici energie ca te implici în activități solicitante. E clar ai nevoie ți încarci bateriile după o perioadă extrem de solicitantă, așa menajează-te luând o pauză și fii sigur nu se oprește lumea în loc din cauza asta.

Oracolscop 11- 17 octombrie 2021

Pești

Astăzi e bine ți amintești supărarea există doar acolo unde există așteptări. Așadar, dacă aștepți prea multe de la cei din jur, cu siguranță vei fi dezamăgit, mai ales dacă nu le și comunici clar ce-ți dorești. Fiecare are dreptul facă ce alegeri dorește, iar dacă nu coincid cu așteptările tale, nu înseamnă nu le pasă. De altfel, spre seară, percepția ta asupra unei situații tensionate se va schimba în sens pozitiv.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇