Horoscop zilnic: 13 octombrie

Horoscop zilnic: 13 octombrie

Berbec

E bine ca astăzi te concentrezi asupra îndatoririlor profesionale, încerci fii cât mai eficient și disciplinat în ceea ce faci. Este o zi foarte potrivită pentru a te ocupa de activități care necesită atenție la detaliu, organizare și precizie.

Pe de alta parte, trebuie spus pentru tine este o perioadă importantă din punct de vedere relațional, în care se pot perfecta alianțe, dar se pot naște și tensiuni, din cauza tendinței de a-ți domina partenerul. Prin urmare, diplomația și concesivitatea sunt absolut necesare.

Taur

Există o ușoară tendință spre comoditate, delăsare și fugă de responsabilitate, ceea ce îți poate aduce neplăceri la locul de muncă, constând în conflicte sau chiar sancțiuni.

Totuși, pentru acei nativi care-și caută acum un loc de muncă sau vor schimbe ceva în acest sens, sunt premise bune. În acest caz, e bine ca aceștia fie totuși atenți cum se evaluează și cum se vând, adică renunțe la pretențiile nerealiste.

Gemeni

Tinzi fii ceva mai introvertit, despici firul în patru și -ți faci tot felul de griji, în mare parte nejustificate. Având în vedere această predispoziție, e bine ca astăzi dedici mai mult timp intereselor personale, micilor capricii și persoanelor dragi.

Zona inimii este frumos aspectată, iar în următoarele săptămâni te poți îndrăgosti sau poți trăi cu o intensitate mult mai mare o poveste de iubire începută deja.

Oraloscop 12-18 octombrie

ADVERTISING

Rac

Pe parcursul întregii zile, sunt extrem de importante comunicarea, coerența mesajelor pe care le ai de transmis, punctualitatea cu care te prezinți la întâlniri sau promptitudinea cu care dai nişte răspunsuri.

De asemenea, este foarte important fii eficient în comunicare, adică mergi exact la țintă, știi foarte clar ce urmărești într-o discuție și mai ales dacă ai ceva de caştigat de acolo, deci dacă merită -i aloci timp. Din punct de vedere financiar, este posibil ca banii vina de unde și când te aștepți mai puțin.

Leu

Se menține  interesul pentru bani, siguranță materială și, mai ales, pentru administrarea cât mai eficientă a acestora. Simțul practic se pare este prezent astăzi, mai mult decât de obicei, și te determină fii mult mai ferm când îți ceri drepturile.

Pe de alta parte, te afli într-o perioadă bogată în schimbări care vizează zona relațiilor. Recomandarea mea este ca în tot acest interval gestionezi cu calm și diplomație orice conflict de interese care apare, mai ales la locul de muncă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioară

Prima parte a zilei poate aduce o stare de ușoară confuzie, nesiguranță și incapacitatea de a-ți organiza foarte bine treburile. E nevoie de multă concentrare pentru a fi punctual, eficient și pentru a atinge rezultatele dorite.

După prânz, reușești fii mult mai organizat, așa până la urmă vei reuși duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus pentru astăzi.

Un alt aspect important se referă la segmentul financiar,  activat în următoarea perioadă, ceea ce înseamnă câștiguri, dar și cheltuieli mai mari decât de obicei.

7 idei pentru a crea mai multă bucurie astăzi în viața ta

Balanță

O zi ceva mai delicată, în care cel mai bine ar fi, dacă-ți permiți desigur, iți iei liber sau măcar tragi motoarele jos” , delegi sarcini și ceri sprijin ori de cate ori ai nevoie. Starea fizică și psihică nu e tocmai grozavă și, tocmai de aceea, menajează-te pe cât posibil.

Totuși, a doua parte zilei este ceva mai bună, măcar pentru faptul reușești te destinzi cu ajutorul unei companii plăcute, în familie.

ADVERTISING

Scorpion

Există o predispoziție către greșeli în relațiile cu anturajul apropiat, cel puțin în prima parte a zilei, dacă te grăbești judeci deciziile și acțiunile cuiva sau tragi concluzii în privința caracterului unui prieten.

Așadar, dacă nu ești foarte sigur și nu cunoști toate detaliile într-o situație, fii rezervat și ai răbdare. Altfel, s-ar putea după-amiaza părerile se mai schimbe și fie nevoie corectezi nişte greșeli.

Săgetator

S-ar putea ca în cursul dimineții fii nevoit te achiți de nişte sarcini care nu-ți fac nicio placere sau lucrezi la ceva care depășește capacitatea ta de înțelegere și iți cam pune răbdarea la încercare. Cu toate acestea, păstrează-ți calmul și așteaptă orele după-amiezei, care vor fi mult mai potrivite pentru astfel de activități.

Mai ales acțiunile întreprinse astăzi pot aduce și beneficii materiale substanțiale, deci merită tot efortul.

Capricorn

Este de preferat amâni orice demers juridic, oficial sau educativ, până după prânz, când lucrurile se leagă mult mai ușor, persoanele de care ai nevoie sunt în sfârșit de găsit, iar ideile iți sunt mai ordonate.

Până atunci, este nevoie de răbdare, atât cu tine, dacă nu ai randamentul așteptat, dar și cu ceilalți, dacă nu vin în întâmpinarea nevoilor tale atât de repede pe cât ți-ai dori.

Feng Shui pentru portofel: Cum atragem abundența

Vărsător

tot posibilul amâni orice cheltuială sau decizie legată de finanțe, până la orele prânzului, pentru îți cam lipsesc inspirația și simțul practic. Așteaptă după-amiaza pentru astfel de preocupări și demersuri, când vei fi mult mai aplicat și orientat către siguranță materială și interesele personale.

Atenție și la eventualele neglijențe în materie de bani, dar și la versatilitatea unor parteneri de afaceri, care pot încerca tragă pe turta lor”.

Pești

Oricât de mult ți-ai dori reglezi nişte conturi cu un partener sau lămurești nişte neînțelegeri în relația de cuplu, nu forța lucrurile dacă vezi nu ești ascultat sau înțeles așa cum te așteptai.

Cel puțin până în prânz, dacă insiști te faci ascultat, riști pierzi timpul inutil, pentru e puțin probabil se ajungă la un punct de convergenţă. În schimb, a doua parte a zilei este mult mai prielnică acestui gen de inițiative, ceea ce înseamnă vei găsi mai multă înțelegere și ai, în sfârșit , senzația vorbești aceeași limbă cu cei din jur.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇